Værktøj til elektriker og ikke kun fra den tyske butik digitalo.de

Værktøj til elektriker og ikke kun fra den tyske butik digitalo.de

Jeg byder alle velkommen og fortsætter serierne af rapporter om køb af instrumentet i udlandet. I en af ​​de tidligere rapporter nævnte jeg allerede bekendtskabet med den tyske online butik Digitalo.de, men nu vil jeg nedskrive min erfaring lidt mere detaljeret. Da jeg forbereder en fuldskala reparation af en ny lejlighed, hvor overgivelsen ikke er … Læs mere

Tyske justerbar nøgler og Knipex “alligator” CircumPro

Tyske justerbar nøgler og Knipex "alligator" CircumPro

Hej alle sammen! Hvem har længe været bekendt med mine rapporter om nyttige og rentable køb, husker sandsynligvis en række rapporter om køb af kvalitetshåndværktøj og elværktøj i USA, men siden nu er min interessevektor flyttet til Tyskland, en slags mekka superski komfortabelt og pålideligt værktøj, så omgå det jeg kunne ikke. Jeg har længe … Læs mere

Virkning øvelsen driver Hitachi køb på ebay.com

Virkning øvelsen driver Hitachi køb på ebay.com

Jeg konkluderer, men ikke færdiggør cyklusen af ​​anmeldelser om køb af kvalitetsværktøjer i USA til en overkommelig pris. Jeg er ikke færdig, for i mit ikke længere lille hjemmeværktøj er der stadig plads til et godt og bekvemt værktøj, som sandsynligvis vil blive købt over bakken. Nå, mine kære læsere, vil lære om det fra … Læs mere

Oplader til batteri Hitachi boremaskine Kriger Titanium Nitrid og bits Irwin

Oplader til batteri Hitachi boremaskine Kriger Titanium Nitrid og bits Irwin

Som lovet tidligere, fortsætter jeg serien af ​​”tekniske” rapporter, og i dag vil jeg fortælle dig om køb af tre nødvendige ting til et omfattende arbejde med Hitachi-batteriboringen fra den tidligere gennemgang. Alle ordrer i landsholdet sendes til mig af forwarderen Pochtoy.com. Det betaler alle de velfortjente med et multi-valuta kort fra KazKom. Da boret … Læs mere

Køb infrarød termometer, Klein Værktøjer IR1000 på ebay.com

Køb infrarød termometer

God dag til alle! Jeg fortsætter serierne af rapporter om køb af forskellige instrumenter i USA, og i dag vil jeg afskrive indtryk af at bruge et infrarødt termometer Klein Tools IR1000 industrielt niveau fra det amerikanske firma Klein Tools. Klein Tools er velkendt i USA og i udlandet som producent af kvalitets håndholdte og … Læs mere

Multifunktionelle nedstryger 5-i-1 Dewalt og savklinge Bahco Sandflex

Multifunktionelle nedstryger 5-i-1 Dewalt og savklinge Bahco Sandflex

Jeg starter en lille serie af rapporter om køb og applikationer af forskellige værktøjer, der er købt for nylig på udvidelserne af ebay.com og på Amazon.com. Hvem elsker og ved, hvordan man arbejder med hænder, ved førstehånds ved, hvor meget hurtigere og mere effektivt det er muligt at udføre forskellige værker, når du har et … Læs mere

At købe en gas loddekolbe på eBay.com fra en sælger fra Sydkorea

At købe en gas loddekolbe på eBay.com fra en sælger fra Sydkorea

Til opvarmning af bilmøtnerne var der brug for et loddejern. Og alligevel advarede Pusjkin: “Du ville ikke jage, pop, for billighed.” Overvinde grådighed virkede ikke – på Aliexpress.com bestilt med tilladelse til at sige dette. Ball, selv 8 dollars uden levering. Nå, hvordan man modstår. Får absolut ikke KOVEA, klistermærket, passer billedet ikke sammen. En … Læs mere

Leatherman Wave multiværktøj, solbriller, Randolf Engineering Aviator, jeans Mek Denim bukser Merrell, herre sandaler Hush Puppies Belfast

Leatherman Wave multiværktøj

Hej alle sammen! Jeg vil fortsætte beskrivelsen af ​​indholdet af den sidste forudsætning, den første del, som jeg dækkede i den tidligere anmeldelse, inkl. og spørgsmål om betaling, levering er angivet deri. Anden del vil også blive brudt i to dele – køb af Leatherman multitool på eBay.com og den første prøveordre i den amerikanske … Læs mere

Krog Hansgrohe, baby-hatte Ralph Lauren og Portolano, termostat Busch-Jaeger og rækkefølgen af Homohop

Krog Hansgrohe

Jeg vil fortælle lidt om, hvad jeg formåede at indsamle for nylig i de frugtbare felter af udenlandsk internet shopping. Særlige ændringer i ordningen for mine indkøb er ikke sket, den toldfri grænse for Danmark er ikke ændret endnu – 300 euro, og priserne på videreselskabet Mist (Meest.US) er stadig ret loyale, især for levering … Læs mere

Professionelt værktøj, Irwin, Wiha, Knipex, Snap-On. Køb på eBay.com.

Professionelt værktøj

Hej På auktionen af ​​eBay.com har jeg shoppet i omkring et år, og jeg må sige meget succesfuldt. Sandheden blev engang forsømt at bedrage, men jeg åbnede tvisten, og eBay returnerede hurtigt alt til mig. Denne gang besluttede jeg at købe mig et job og hjem et lille godt professionelt værktøj. Som jeg anbefaler, skal … Læs mere