UAG-hårdt etui med faldsikring til smartphone Samsung S6

Da det var nødvendigt at købe en ny smartphone sag til min kone, huskede jeg en af ​​rapporterne på etparanmeldelser.dk, takket være, at jeg lærte om UAG’s produkter. Hvis du leder en aktiv livsstil, og også har “holey hands”, så beskyt dit cover eller tablet er meget ønskeligt. Og ikke en dag med tikkende, men for ægte beskyttelse. Kone var nødt til at overgive Samsung S6 to gange en tjeneste, hvilket ville neutralisere de meget billige konsekvenser af enhedens fald på asfalten. Derfor ville et stødtæt dæk være meget praktisk. Om Urban Armor Gear specielt nævner ingenting: stilfulde og lette stødsikker dækker, anmeldelser overalt er simpelthen fremragende. Alle tilfælde er sammensatte, dvs. fra flere komponenter. Udenfor, en stiv skal, inde i en blød kerne. Alle sager opnås et specielt certifikat fra US Army for udstyr, der er i stand til at modstå ugunstige miljøforhold. De koster $ 20-30 i gennemsnit, ser stilfuldt ud. Må ikke brænde, ikke bryde. Kig på det officielle UAG-instagram, og der er ikke behov for reklame specielt. Den officielle hjemmeside for UrbanArmorGear.com har tilfredsstillet det russiske sprog – du kan nu købe et omslag med gratis international levering. Men gutterne inkluderede det i prisen, “kaster” oven på en anden $ 10-15. Men vi skal se på nogle modeller, især nye, direkte levering er stadig mere rentabel. Jeg valgte et gennemsigtigt tilfælde i den tyske Amazon, hvor jeg for nylig har købt meget ofte. Levering til lagerforwarderen var gratis og sendte en stor pakke på 15 kg, som sædvanlig Qwintry Eco Post.

UAG-hårdt etui med faldsikring til smartphone Samsung S6

Skærmbillede fra amazon.com Coveret kom i den originale boks og var virkelig tilfreds. Det ser meget cool og stilfuldt ud. Meget elegant, som i princippet ikke er kompatibel med den karakteristiske “stødfaste”. Så let at vægten slet ikke mærkes. Lavet meget høj kvalitet, ægte “high-tech”. Jeg kunne virkelig godt lide det. Fremstillet i Kina.

UAG-hårdt etui med faldsikring til smartphone Samsung S6
UAG-hårdt etui med faldsikring til smartphone Samsung S6

Men mens omslaget kørte sin kone “opdateret” til Samsung S8, måtte jeg købe et nyt UAG-cover, der stadig er på vej og sat til salg. Købt for 1500 rubler samme dag, kom fra den anden ende af byen til afhentning. Jeg var endda foruroliget over, at jeg ikke satte prisen højere. Virkelig i efterspørgsel varer.

Comments (No)

Leave a Reply