Tyske badekar faucet Hansa Polo

Igen vender jeg tilbage til emnet om at købe europæisk VVS af høj kvalitet til absolut ufattelige priser for vores “marked”. Før det talte jeg om mixeren til køkkenet fra den tyske ASK AquaCucina og berøringskranen til Echtermann-sinken, som fik en vellykket rabat på 80-90%. I dag deler jeg endnu et spontant og ikke planlagt køb, som alligevel nu er i fuld gang og lykkelige forældre. Vi vil tale om at vinde den tyske ebay badebatteri fra de mest populære og købte i Tyskland sanitetsudstyr producent Hansa AG. Vandhanen fra hygiejneudstyret HANSAPOLO blev på € 17,5 + € 8 til levering til Mist-Germany forwarder warehouse. I Tyskland selv er omkostningerne ved denne mixer ca. 90-100 euro, hvilket endda er noget dyrere end i Rusland, hvor de beder om lidt over 6000. Jeg betalte fra PayPal-kontoen med det samme i euro. Sælgeren er i princippet intet bemærkelsesværdigt, nautius 1205. Han havde flere mixere af samme model på auktionen, men han forstyrrede ikke beskrivelsen, og lotnavnet var bare Wasserhahn (kran), hvilket kunne være årsagen til købernes lave interesse og den meget gunstige pris som følge af auktionsresultatet.

Tyske badekar faucet Hansa Polo

Skærmbillede fra ebay.de Forfader til Hansa Metallwerke AG var en stemplingbutik i Stuttgart i 1911, og oprindeligt var virksomheden involveret i produktion af komponenter til bilindustrien og luftfartsindustrien. I 1921 erhvervede virksomheden det nuværende navn, og sortimentet af produkter blev udvidet til at producere fittings til køleudstyr. Faktisk begyndte virksomheden at udvikle og producere VVS-produkter i 1950 og samtidig modtaget et patent på en traditionel, vandhaner med skifte til et brusehoved. I 1963 blev der allerede solgt engangskraner “cobra” i Europa – en nyhed fra Hansa-ingeniører, og i 1971 syntes de første termostatiske kraner at bevare vandtemperaturen på et behageligt niveau.

Tyske badekar faucet Hansa Polo

Ie når i Unionen i hver lejlighed var der en mixer af et design med en halv meter gander og evigt manglende kasser, i Europa allerede med magt og vigtigste brugte VVS, som blev kendt og tilgængelig i begyndelsen af ​​nul, og termostater er nu endnu mere sjældne i byer mindre end millioner. I 1976 kom de første sensoriske mixere på markedet, og fra midten af ​​90’erne begyndte en hel række husholdningsarmaturer at fremstå i en stilløsning, men for forskellige behov var en af ​​de mest interessante linjer den futuristiske HANSADESIGNO. HANSAMURANO adskiller sig ved at bruge håndlavede elementer fra nutiden Murano-glas og modellen af ​​blandere med fritflydende vandstrøm, såsom HANSASTELA, HANSACANYON osv. I dag indtager HANSA, en del af gruppen af ​​en anden blanderfabrikant Oras fra Finland, en ledende stilling på det tyske marked , som den bedst sælgende og populære producent af kvalitets sanitetsartikler, der har mange priser inden for design, innovation, ressourcebesparelse, miljøpleje. En nylig sammenligning af kraner fra Grohe, Hansgrohe, Kludi og Hansa anerkendte blanderne af sidstnævnte med det laveste støj og vandforbrug pr. Minut. Desuden har flere af de mest almindelige mixerlinjer, herunder HANSAPOLO, højeste kvalitetsmærke A 4+ fra vand effektivitetsmærket, en uafhængig europæisk klassifikator, der vurderer effektiviteten af ​​vandanvendelsen og den samlede kvalitet af armaturerne.

Tyske badekar faucet Hansa Polo

På det russiske marked er Hansa meget mindre kendt end den samme Grohe og Hansgrohe, men det er ret bredt repræsenteret online. I Kasakhstan opfyldte jeg ikke kun VVS-VVS i detailhandel, men jeg kunne ikke engang høre det og vidste ikke noget om det, før ebay.de blev ullet. Blanderen HANSAPOLO 51442173 blev købt i Neu-staten, det vil sige nye, men uden ekscentriske og dekorative udgange, hvilket tyder på et displayet eller lignende. Der var kun en kasse fra sættet og fra den anden POLO-model og blanderen selv. Bortset fra en lille ridser under tuden var der ingen andre bemærkninger. En blender blev lavet i Tyskland i modsætning til samme Grohe, der længe har bragt det meste af produktionen til Thailand og Portugal.

Tyske badekar faucet Hansa Polo
Tyske badekar faucet Hansa Polo

Blanderen er et ægte barn – kun 170 mm langt, men meget tungt – lige under 2 kg levende vægt af støbt messing MS63 med 60% kobberindhold i legeringen. Design er det meste, at hverken de lakoniske afrundede former af støbekroppen, alle detaljer er perfekt matchet med hinanden. En bred og behagelig kontrolknap med et trykt Hansa-logo og farveindikatorer for koldt og varmt vand, håndtagets slag er glat og nemt – du kan styre en finger.

Tyske badekar faucet Hansa Polo
Tyske badekar faucet Hansa Polo

Mixerens overflade er forkromet og på et så højt niveau, at det ser ud til at mixeren er lavet af spejlglas. Det kan ikke sammenlignes med den kinesiske junk, at alle butikker er fulde af. Selskabet hævder selv, at deres flerlagsbelægning af rent krom vil tjene i årtier og vil ikke miste sin oprindelige udstråling med regelmæssig rengøring med simpelt sæbevand og tørre med en tør klud.

Tyske badekar faucet Hansa Polo

Udstrømningen som sådan er ikke her, fordi legemet af støbt og kort tud er ganske lidt længere end håndtaget. Udløbet har en aftagelig lufteanordning for at spare vand og reducere støj. Lyden af ​​jet-strålen er faktisk en næppe hørbar rustle på grund af selve apparatets tykke vægge og konstruktionen af ​​belysningsapparatet. Tudens hul er ikke placeret direkte, men i en lille vinkel, hvilket ikke er underligt ved sådanne små dimensioner af blanderen. For at skifte “spildt brusebad” tilstande er en ventil med en stor krom knap ansvarlig. Den særlige egenskab ved ventilens funktion er sådan, at i fravær af en vandstrøm kan den ikke hæves og derved arrangere en overraskelse fra vandkassen over hovedet. Ventilen lukker automatisk, når vandet er lukket. Meget bekvem funktion. For at forbinde bruseslangen er der en standard halvtimet stik i bunden af ​​sagen. Stikket er forsynet med en kontraventil, der forhindrer strømmen af ​​vand fra vandkassen fra at strømme ind i tuden.

Tyske badekar faucet Hansa Polo
Tyske badekar faucet Hansa Polo
Tyske badekar faucet Hansa Polo

En keramisk patron med en diameter på 35 mm er ansvarlig for styring og blanding af vandstrømmen. Patronen fra serien af ​​økonomiske HansaECO patroner, hvis funktion er ekstremt lang levetid, vandbesparelse, muligheden for at indstille den maksimale maksimale temperatur af varmt vand ved at låse patronens roterende del i åben position til varmt vandkanalen, der er meget bekvem og sikker – udelukker muligheden for at levere den maksimale varme vand tilfældigt dreje eller når børn bader. Sandt nok skal varmt vand konstant være omkring samme temperatur, ellers skal du adskille blanderen hver gang og genopbygge patronen. I mellempositionen leverer patronen altid koldt vand, og juster derefter det som du vil. Kontrolområdet er ekstremt bredt – fra bogstaveligt talt dråbe fra spaghetti til tryk, som en slange. Den maksimale strømningshastighed er angivet som 19-20 l / min. Der er en flytbar kortbestilling på € 30-40, hvilket slet ikke er sjovt. Et håb for kvalitet. Forbindelsen her er standard, gennem excentriske koblinger med gummipakninger, som ikke var inkluderet i kittet, men jeg havde masser af dem over susek.

Tyske badekar faucet Hansa Polo

Generelt fungerer mixeren i næsten 4 måneders drift som et schweizisk ur og efter den første ubemærkede skepsis i moderens øjne om dens dimensioner og fraværet af den sædvanlige halvmåler, er det nu kun lovende anmeldelser om bekvemmeligheden af ​​kontrol og finheden af ​​strømningsjusteringen, godt i udseende bare glæder øjet. Min vurdering: Du kan tage, fordelen er forholdsvis billig, og virksomheden giver en 5 års garanti. I køen er der nogle få rapporter om de mere interessante blandere af tyske og italienske producenter samt tilbehør til bade- og badesystemet til priser, hvorfra indenlandske handlende ville have gnavet alle albuerne. Bliv afstemt!

Skriv en kommentar