Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.

God eftermiddag, kære forumbrugere og kolleger! At læse dette og mange andre fora om shopping i onlinebutikker, hvor mange er tilfredse med deres køb og butiksfund, deler deres tips – jeg kunne heller ikke hjælpe, og jeg besluttede også at prøve og skrive et par rapporter om mine køb, Jeg er ikke ny, og jeg har købt et stykke tid i internetbutikkerne i meget lang tid. Lidt historie. Mine første køb fra udlandet begyndte jeg at gøre i slutningen af ​​2008. For at gøre dette startede jeg et Visa Virtual kreditkort fra UkrSotsBank (nu Unicredit). Det er kun meningen at betale for varer og tjenester på internettet – hver gang før jeg køber, sætter jeg simpelthen det rigtige beløb på det (du kan ikke hæve penge fra ATM’en fra dette kort – det gør det ikke er fremstillet på plastik). Uden problemer, “binde” det til kontoen i ebay og paypal. Jeg startede min fascinerende rejse med oversøiske inet-shopping med køb, undskyld, undertøj i Kina. Derefter opdagede han et par engelske butikker af mænds skjorter, trøjer … og skyndte sig. En sådan beslutning blev givet mig helt enkelt: Jeg må se mere eller mindre anstændigt (jeg arbejder som leder i en computerbutik) for ikke at skræmme mine kunder med mit udseende og tøj + ville ikke ligne tvillingbrødre fra næsten hele den mandlige befolkning i Kharkov, som i 95% sager købt ting på vores lagerhus af moderne tøj, i vores, jeg er ikke bange for dette ord, “eksklusiv” butik af mærker fra couture – tøjmarkedet “Barabashovo”, som er berømt langt ud over vores Nenka – Danmark. For os på dette marked for at genopfylde vores garderobe med de nyeste, “rigtige”, “nuværende” samlinger af Monclero-Dolchegabano-Versace-Armanoff og andre yndlingsmærker af mods-købere fra alle regioner i Danmark og de nærmeste russiske regioner brister. Men det vigtigste kriterium for ideen om at købe “der” er prisen og valgmulighederne (jeg ønskede ikke at betale urimelige penge til vores barygs for tøj af tvivlsom kvalitet). I løbet af disse 4 års fascinerende køb i udlandet købte jeg en masse varer og ting – skjorter, jeans, trøjer, jakker, jakker, fåreskindfrakker, sko mv. – for sig selv og deres familier Tre gange pah, for ikke at jinx – pakkerne med ting er aldrig gået tabt, og jeg gættede altid med størrelsen. Geografien i mine indkøb er omfattende – England, Spanien, Tyskland, Italien, Amerika, Peru, Island. Ved at vælge sted og købsland, fokuserer jeg oftest på landets producent af et varemærke, det er logisk – i det land, hvor mærket kommer fra, er der langt flere valg, oftere er der lagre, og vigtigst af alt – under prisen. For eksempel er Hugo Boss mere logisk at se i Tyskland, Dolce & Gabbana i Italien, John Smedley og Loake i England, Massimo Dutti og Desigual i Spanien mv. Efter dette princip købte jeg mange ting fra en af ​​mine foretrukne mærker af herretøj – Hugo Boss (Store-de.hugoboss.com). Dette mærke har flere tøj linjer – Hugo Boss Selection og Baldessarini (eksklusive, de dyreste tøj), Hugo Boss Black Label (klassisk, pæne, konservative tøj til særlige lejligheder og begivenheder), Hugo Boss Orange Label (afslappet stil, tøj for hver dag), Hugo Boss Green Label (sportstøj og fritidstøj), Hugo af Hugo Boss (Red Label) (noget mellem Black Label og Orange Label). I lang tid elsker jeg og køber dette varemærke, i grunden er det bukser, sko, læderjakker og jakker. Takket være globaliseringen er nu officielle fabrikker i Hugo Boss placeret i mange lande i verden – Tyrkiet, Italien, Tyskland, Indien, Sri Lanka, Vietnam, Kina, Bulgarien mv. – Disse lande blev noteret på de mærker, jeg købte ting. Men mest af alt var jeg overrasket over at få et kulturelt chok, så man kunne købe et par jakker med store rabatter (forresten med den anbefalede pris på mere end 250 euro) og finde inde på etiketterne “Made in Danmark” (!). Jeg foretager altid køb ikke for den sædvanlige, anbefalede (forresten meget høje) pris, men leder efter salgsprodukter, der blev bragt af sælgere fra den tyske by Metzingen, der huser den største butikshandler Hugo Boss. Hugo Boss kommer til ham fra hele Europa midt i at sælge tusindvis af kunder. Af samme måde er der også produkter af varemærket Tommy Hilfiger (som også vil blive diskuteret i dag). Så efter en så lang introduktion vil jeg endelig overgå til mine sidste tilbud Hugo Boss og Tommy Hilfiger på tysk eBay.de. Om vinteren 2012, på tærsklen til forårssommer, besluttede jeg at købe et andet par sko og bukser Hugo Boss. Som altid gik jeg på jagt efter dem for en tysk ebay. I de sidste par år med at købe dette mærke fandt jeg flere gode, passende sælgere på tysk eBay, som altid har en bred vifte af Hugo Boss-produkter, de laveste priser og de sender ting til Danmark. Jeg vil fortælle dig om flere af dem i dag. To af dem er slægtninge til Gerhard Kendel (kaldenavn mode-tempel-de-luxe, næsten 4.500 positive anmeldelser) og Peter Kendel (hans kaldenavn er blueeyedboy18, 1500 anmeldelser). Jeg forstår ikke det tyske sprog næsten nicht, og jeg var bekymret for, at tyskerne måske ikke forstod mig, fordi jeg skrev dem på engelsk. Men mine oplevelser var forgæves – og Gerhard og Peter kender engelsk godt. I begyndelsen begyndte jeg at arbejde med Gerhard – i overensstemmelse med ham lærte jeg at han bor i en lille tysk by og derfor sender pakker om en gang om ugen-10 dage, at alle varer fra ham er ægte fra Hugo Boss ‘officielle forretninger og forretninger, at han kan sende mig ting til Kharkov uden problemer, og samtidig vil han vælge den billigste måde at sende på min anmodning. For mig var hans hyppige forsendelser ikke mislykkede – jeg købte flere ting på en gang fra Gerhard flere gange i flere uger, og hver gang han var venligt enig i at holde dem et stykke tid på hans sted og derefter konsolidere og udstede en endelig faktura til betaling , hvilket betydeligt reducerer mine omkostninger ved at betale for fragt fra Tyskland til Kharkov. Han sympatier også med mine anmodninger om at sænke fakturaerne og sende pakkerne senere, så de ikke kommer ind i andre mine forsendelser ved toldvæsenet. Alle de varer, de har udstillet til auktionssalg, men flere gange Gerhard og Peter uden problemer tog min pris (tilbud) og fjernede varerne fra auktionen. Siden januar 2012 solgte Gerhard ikke noget, og nu overgav han regeringens tøjler og handlede til sin slægtning i en lille sag (sandsynligvis hans søn, dømmer ved hans kaldenavn), Peter. Så mine seneste køb af Hugo Boss ting fra disse sælgere. Husk den udmattende varme i 2010, meget varme dage i sommeren 2011, så jeg straks mærkerne til Hugo Boss Red Label (Hugo af Hugo Boss), som blev solgt fra tyskerne. Forresten bærer jeg ikke sådanne sko, men disse sandaler har ramt mig med deres nøjagtighed, enkelhed, elegance. I varebeskrivelsen blev det angivet, at de er lavet af ægte læder, størrelsen er europæisk 42. Farven er hvid, der går i den originale boks, og at den aldrig har været båret, hvilket blev bekræftet af partiets fotos. På det tidspunkt kæmpede kun et par mennesker for dem, og jeg gik også ind i auktionen. Jeg var heldig, og uden problemer vandt jeg sko til kun 80 euro, med deres virkelige detailpris på 219 euro i tyske butikker. Som altid bad jeg Gerhard om at løsne kassen, da han tog dem til sig selv og ønskede at minimere vægten. Leveringen til Danmark blev angivet til 19 euro, men jeg havde ikke travlt med at betale dem straks og sende (senere leverede to ting mig de samme 19 euro i almindelig Deutsche Post-post). Fik dem om et par uger med resten af ​​de ting. Sandaler kom indpakket i “indfødt” indpakningspapir fra boksen. De ser uforlignelige – snehvid farve, med en meget blød indvendig finish af læder. Toppen af ​​sandalerne er lavet af tæt, men også meget blødt læder, sålen er også lavet af meget tæt, tyk hvid hud. Sandaler er fastgjort til en stærk velcro, placeret på bagsiden af ​​læderremmen, som skubbes ind i jernspænde. Indersiden af ​​sandalerne og toppen er syet med en stærk hvid tråd. Sandaler blev lavet i Italien! Størrelsen 42 passer perfekt til min 42,5. De er meget lette – på benet er det ganske vægtløst, der holdes tæt på velcroen. Sådanne sandaler er ideelle til varmt vejr under linnedbukser. Disse sandaler var meget tilfredse, lad os se, hvordan de opfører sig i sommer.

Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.

Beklædning, fodtøj, tilbehør Hugo Boss på eBay (Tyskland)

Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.

Det andet, jeg købte lige efter at have vundet Hugo Boss-sandalerne, var de smarte, tætte uldbukser i Hugo Boss Selection-linjen. På det tidspunkt var de netop optaget i noteringen til en startpris på 55 euro. Beskrivelsen af ​​partiet viste, at de er i den 48. størrelse, deres oprindelige pris er 229 euro, at de er lavet af uld. Efter at have læst omhyggeligt beskrivelsen og kigget på billedet af beskrivelsen af ​​produktet, så jeg, at denne 48. størrelse (32R American), min velkendte sømstress ville passe uden problemer under min 50. (34R), da der var en tilstrækkelig godtgørelse for stoffet i den indre rygsøm. Alligevel var den primære push til at købe den bedøvede farve på bukser og stofsammensætning. Derfor sendte jeg straks et brev til Gerhard med en stor anmodning om at sælge disse bukser som en fast kunde til en pris på 70 euro (!). Gerhard aftalt uden problemer og tilføjede dem til pakken til sandalerne. Og endelig har jeg dem i mine hænder. At sige at de er smarte – ligesom alle Hugo Boss Selection ting – er at sige ingenting. Buksens farve er uforklarlig – meget rig, dyb, chokolade-maroon med et stort bur af mørkegrå, heterogen farve, som om de er malet med kridt. Sammensætningen af ​​stoffet ramte også: 90% naturlig uld + 10% kashmir (!), Foring – 100% cupro. Bukser lavet i Tyrkiet kom ikke hemmed; lidt indsnævret nedadgående – italiensk snit. Bæltet er fastgjort til 2 kroge og en knap, bukserne er fastgjort til en slange YKK, bag 2 lommer på knapper, 2 lommer foran, syet med håndsting. Størrelsen, som jeg troede, var for lille til mig – men det overskydende tillæg af stoffet i den indre søm og de ikke syede bukser løste dette problem – en velkendt sømstress ville passe bukserne ideelt under min højde og form (størrelse 34R og længde 29-30R til min højde 172-173 cm). Disse bukser skal bæres parvis med Hugo Boss sko (se rapporten nedenfor) til weekenden, teatret og andre festligheder. mmmmgggg-subpostpusuc1980

Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.

Den tredje genstand købt på tysk ebay for en nylig tid var mænds klassiske Hugo Boss Black Label sko. Ikke at købe dem ville bare være en forbrydelse – de ville ifølge mine estimater ideelt set blive henvendt til de tidligere købte Hugo Boss bukser i stil og farve. Købet blev også fremkaldt af, at de blev solgt fra en sælger, der modtog disse sko til jul (jeg fandt ud af disse oplysninger, da jeg skrev et brev til ham om at anmode om yderligere fotos og størrelser), men de havde ikke brug for ham, derfor havde han du kan forsøge at “slå ud” en god pris. Oprindeligt satte tyskerne dem til en fast pris på 150 euro (lidt hældning på internettet, jeg så, at en sådan plan sko er fra 220 euro), levering til Danmark han ikke havde. Det var tydeligt, at den tyske for nylig på ebay og en nybegynder i handelen – i beskrivelsen af ​​partiet, var der ringe information om skoene, og der var kun ét foto – det spillede en grusom joke med sælgeren – næsten ingen kom til ham. På de yderligere billeder sendt på forespørgsel så jeg skoens farve, stil, størrelse, tilstand. Og han tilbød sælgeren straks prisen på 100 euro + 15 euro til levering til Danmark med øjeblikkelig betaling for varerne. Sælgeren svarede bekræftende om et par timer, og efter 2 uger modtog jeg disse sko på mit indlæg. Sko Hugo Boss Black mærke kom i en almindelig papkasse i indpakningspapir. Farven på skoene var som forventet i tone til bukserne – en hud af rødbrunfarve. Sko lavet i Italien! Sålen er den engelske størrelse 8,5 (min europæiske størrelse er 42,5). Up sko består af forskellige i tekstur bourgognehud – det er blødt skinnende og tæt mattelæder. Inde i skoene er også læder; læder ydersål, solid, farvet i lys burgundy mættet farve, hæl-sæt, lav hæl af tæt gummi. Skoeblokken er stiv, ryggen er solid – hvordan kan det være klassiske sko? Mine gætterier blev bekræftet – skoene var vidunderlige, de sad på deres fødder som hældte. Ideel til mine ture til teatret, på udstillinger parret med de maroonbukser (efter deres montering).

Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.

Det seneste i denne anmeldelse bliver Tommy Hilfiger skoene for lidt at fortynde denne hugobossin. Og denne gang købte jeg produkterne fra det berømte amerikanske varemærke Tommy Hilfiger, men kun deres europæiske linje, i tysk ebay fra sælgeren med flere hundrede positive anmeldelser. Beskrivelse af varen var, at disse er nye suede sko af lysegrå farve, størrelse 43, går i kassen med den anbefalede udsalgspris på 169,95 euro. Sælgeren satte dem op til auktion, og jeg var heldig nok til at vinde dem til en pris på 56 euro med levering til Danmark af en anden 13,9 euro. Denne gang sendte sælgeren skoene i den originale boks. Efter ca. 3 uger modtog jeg en pakke med en mørk blå Tommy Hilfiger kasse inde. I kassen med omrystning rullede noget mistænkeligt frem og tilbage. Klistermærkerne på boksen viste, at det var produkterne fra den europæiske gren af ​​Tommy Hilfiger, som er beliggende i Düsseldorf. På kassen blev der knyttet et prismærke med en reel detailpris, og som jeg forstod, med en pris på 99 euro ved salget. Det var tydeligt, at sælgeren solgte sandsynligvis disse sko med tab (da jeg kun var på auktion 56 euro). Åbning af kassen, indså jeg, at det var så sjovt rullet i kassen – det sprængte under transport af poser med fugtabsorberende gel. Skoene blev pakket ind i indpakningspapir. På grund af denne relativt løst hængende i kassen, mens transporten af ​​sålen forlod skoene små mørke strimler på indpakningspapiret og gned ind i den lyse ruskind, men disse skraber blev meget let børstet af med en tæt børste til rensning af ruskindet. Sko lys lys grå, næsten hvid, fra en meget behagelig til røret af blød ruskind. Indvendigt fandt jeg et klistermærke, der viste, at skoene blev lavet i Portugal. Den indre finish af skoene er kombineret – læder og tekstiler. Jeg var meget imponeret over den eneste – det var læder, sort, blank! Denne kombination af næsten snehvid suede og sorte, glansede såler ser meget elegant og frisk ud. Side af hælen og sålen er et indtryk af Tommy Hilfiger’s emblem. På foden bliver der slet ikke mærket sko – de er ret vægtløse. Jeg skal bære dem om sommeren under linnedbukser eller fra et seersucker stof (som i billedet).

Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.

Beklædning, fodtøj, tilbehør Tommy Hilfiger på eBay (Tyskland) mmmmgggg-ollppowsdan1972

Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.
Tøj og sko er Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Køb på eBay.de.

P.S. Denne første rapport viste sig at være meget stor, med en stor introduktion, jeg lover i de næste rapporter at udstede kun oplysninger om køb 😉 Held og lykke med at handle !!!

Comments (No)

Leave a Reply