Taske

I denne rapport vil vi analysere den netop modtagne pakke med køb foretaget på Amazon.com og også overveje den nye form for videresendelse, der tilbydes af videresendelsesselskabet Shipito – Russian Post Via Berlin. Jeg betalte for alt med et Mastercard betalingskort i russiske rubler, fra Sberbank.

Taske
Taske

Siden meget ofte i mine rapporter fortæller jeg dig om køb af kvinders tasker, denne gang vil jeg starte med en beskrivelse af en håndtaske til mænd, der blev købt på Amazon.com. Der er en lille baggrund, om hvilken det er vigtigt at sige. I løbet af ferien i Grækenland med venner havde jeg mulighed for at evaluere kvaliteten af ​​det italienske mærke Diesel-produkter, samt besøge mærkeforretningen, og jeg besluttede at gaven skulle være sagen for dette mærke. Diesel New Voyage Messenger Bag blev købt på Amazon.com for $ 75.86 til sin normale pris på $ 140,00. Denne model på Diesel’s officielle hjemmeside blev præsenteret i 5 farver, jeg valgte skyggen af ​​Eliphant Skin. Sammensætning i beskrivelse: 70% Nylon / 30% Polyvinylchlorid. fordi taske blev valgt til sommeren, syntes det tætte stof mig mere egnet end huden. En dejlig detalje var en separat komprimeret, lukket på bæltet med velcro indvendig lomme, sandsynligvis for en bærbar computer. Og selvfølgelig er alle detaljerne meget velegnede. Posen er vægtløs.

Taske

Skærmbillede af Amazon.com. Klik for større billede.

Taske

mmmmgggg-epibirusis1973

Taske
Taske
Taske
Taske

Mit næste køb fra denne pakke er et sølvarmbånd Sterling Silver Diamond Cut Oval Link Chain Armbånd, 7,5 “(i beskrivelsen siger: 925 Sterling sølv) fra Amazon Collection .com (Amazon Curated Collection) til 29,00 dollar. Da jeg tidligere bestilte et armbånd med en rose guldbelægning fra den samme kollektion og vidste hvordan sagen ser ud, denne gang besluttede jeg at bestille det i sølv (normalpris er $ 85,00)

Taske

Skærmbillede af webstedet Amazon.com Klik for større billede

Taske
Taske
Taske

Næste besluttede jeg at pop Neutrogena og Rembrandt, og prøvede som sædvanligt på Amazon.com at bestille sæbe og skrubber samt tandpasta, som mange medlemmer af forummet selvfølgelig ved. Men en ubehagelig overraskelse var, at Amazon.com ikke solgte dem, og du har brug for at bestille fra andre sælgere, hvor prisen viste sig anstændigt højere. Og min foretrukne leveringsmetode fra Amazon.com – gratis til USA, når du bestiller mere end $ 25 – blev ikke brugt. Midler jeg stadig bestilt – fra sælgeren OTCRX4U. Måske er det værd at tænke på at købe Neutrogena-midler på iHerb.com med direkte levering til Rusland.

Taske

Skærmbillede af Amazon.com. Klik for større billede.

Taske
Taske

Skærmbillede af Amazon.com. Klik for større billede.

Taske
Taske

Skærmbillede af Amazon.com. Klik for større billede. Og selvfølgelig sætter jeg i denne pakke allerede testet for transport af drikkevarer gentagne gange (med transport af græsk vin), som jeg anbefaler til alle.

Taske

Skærmbillede af Amazon.com. Klik for større billede.

Taske

Og jeg vil også gerne nævne sådanne detaljer som en ekstra moms, ca. 9-10%, hvilket Amazon.com tog fra hvert køb. Jeg sender ordrer til Shipito-lageret i Californien, måske er det årsagen, men for et år siden var der ingen ekstra gebyrer. Nu et par ord om den nye type levering med Shipito, som jeg forsøgte første gang – Russian Post Standard via Berlin. Denne leveringsmetode jeg valgte på grund af den laveste pris fra de foreslåede Shipito mulige muligheder. Pakken vejer 4,35 kg og størrelsen 44 * 34 * 23cm (standard Shipito boks) koster $ 111. Dette beløb består af: Porto: $ 68.42 Forsikring: $ 11.01 Gebyr for afsendelse: $ 8,50 Konsolidering: $ 14,00 Særlige anmodninger: $ 8.50 I alt $ 111, og tilføj også den moms, som Amazon.com tog, omkring $ 40 + $ 10 på Shipitos brugerboks, tillader konsolidering af pakker. I alt: mere end $ 160. Med hensyn til denne type levering: efter afsendelse fra Shipot-pakken går pakken uden sporing. Så ved ankomsten til Berlin (16 dage efter afsendelse) begynder pakken at spores – på den russiske poststed. I alt – måde at sende tog 3,5 uger. I princippet ikke dårligt. Pakken blev sendt fra Shipito-lageret den 16. juli, her er hendes måde:

Taske
Taske

Skærmbillede af det russiske poststed. Klik for større billede. Men de samlede omkostninger ved levering og service Shipito – ikke tilfreds, efter min mening er beløbet ret stort. Så jeg tænkte – og ikke skifte Shipito til et andet firma, jeg bruger tipet i rapporten fra et af vores medlemmer af forummet – et firma med mere humane priser, hvor omkostningerne ved levering til en lignende lavpris takst ville være 2 gange mindre, dømme efter kalkulatorens kalkulator på deres hjemmeside . Jeg ønsker alle vellykkede og økonomiske køb.

Skriv en kommentar