Sko Tapeet af Vicini og Richter, pleje produkter Neutrogena.

Jeg vil skitsere en kort rapport om den næste pakke modtaget fra videreselskabet, hvor der kom et par sko fra online-butikken 6PM.com og bestilling af Neutrogena-plejeprodukter fra Amazon.com. Jeg sendte pakken til Rusland, som sædvanlig Prioriteret Mail, kun modtaget en pakke en måned senere (om sommeren var leveringstiden ikke mere end to uger). Når jeg sender sko, og alt andet, krydser jeg sædvanligvis fra speditøren foran “kassere pakken” og det betyder en anstændig besparelse. Men med gaver, så virker det ikke. Det første køb er en søsters sko til arbejde, de har indført en kjolekode, så det var presserende, noget mørkt, forholdsvis behageligt og alligevel elegant. Hun søgte i lang tid, men de egnede valgmuligheder kostede nogle uvirkelige penge. Og klokken 6PM.com fandt jeg endelig Tapeet af Vicini, modellen “Camolio”, som kostede ganske passende penge. Min søster godkendt. De besluttede at jeg var deres gave. Sko er ikke særlig praktisk, men behageligt, min søster var meget tilfreds. Lavet i Italien. Størrelsen nærmede sig.

Sko Tapeet af Vicini og Richter, pleje produkter Neutrogena.
Sko Tapeet af Vicini og Richter, pleje produkter Neutrogena.

Der er også et par geler i pakken – Neutrogena shampooer, uden hvilke ingen pakke kommer, forsøger jeg at sætte noget i hver. Denne gang er disse to blokke af min yndlingssæbe Neutrogena Face & Body Bar. Uanset hvordan jeg forsøger at redde det, bryder det stadig meget hurtigt op. Renser rent, lugter ikke, tørrer ikke. Jeg har brugt det i mere end et år. Lavet i USA.

Sko Tapeet af Vicini og Richter, pleje produkter Neutrogena.
Sko Tapeet af Vicini og Richter, pleje produkter Neutrogena.

På råd fra medlemmerne af forummet købte jeg en shower gel Neutrogena Deep Clean Sport Body Wash. Så mange som 4 blokke. Kastede med sin mand en efter en i sportsposer, tag med dem til fitness. Jeg havde allerede forsøgt et par gange – jeg kunne godt lide det. Perfekt, jeg har brug for en dråbe, den renser helt, tørrer ikke og irriterer ikke huden. Lavet i Canada.

Sko Tapeet af Vicini og Richter, pleje produkter Neutrogena.
Sko Tapeet af Vicini og Richter, pleje produkter Neutrogena.
Sko Tapeet af Vicini og Richter, pleje produkter Neutrogena.

Som en elsker i badeværelset med en bog, igen på et tip fra forummet, købte jeg et interessant stykke: Neutrogena Rainbath. Dette skum til badeværelset og brusegelen, som kaldes i en flaske. Også ønsket: nok teskefuld og skum til loftet. Aromaen er ret udtalt, men ikke påtrængende. Jeg købte to sæt af tre dufte i hver. Fremstillet i USA. Og til sidst vil jeg tale om de fremragende børns sko Richter, som købte tilbage i februar på eBay.com, for at give gaver til nevøer og kun modtaget i foråret. Har købt helt billigt på auktionen. Jeg tog kun den samme model i forskellige farver og størrelser. Et par er lavet i Østrig, den anden af ​​en eller anden grund i Slovakiet. Jeg vil sige dette – tag det, ikke fortryde det, jeg har ikke hørt om nogen dårlige anmeldelser af dette mærke. Stammerne begyndte nu at gå i dem, jeg ser at de ser meget stilfuldt på deres fødder, kvaliteten er upåklagelig. En masse Richter kan findes på eBay.com, 6PM.com og Amazon.com.

Sko Tapeet af Vicini og Richter, pleje produkter Neutrogena.
Sko Tapeet af Vicini og Richter, pleje produkter Neutrogena.

Richter børns sko på eBay (USA)

Sko Tapeet af Vicini og Richter, pleje produkter Neutrogena.
Sko Tapeet af Vicini og Richter, pleje produkter Neutrogena.
Sko Tapeet af Vicini og Richter, pleje produkter Neutrogena.

Skriv en kommentar