Salg og maskiner Nivona 855 i Tyskland

Salg og maskiner Nivona 855 i Tyskland, tysk eBay.de

Jeg har længe ønsket at købe en god kaffemaskine. Jeg valgte mellem producenterne Nivona og Delonghi. Selvfølgelig læste jeg mange anmeldelser, sammenlignede priser og, efter at have læst en af ​​rapporterne på webstedet VXZone, besluttede jeg at stoppe hos Nivona. Den samme sælger, der var i rapporten – Kitchenland-de-Shop, kiggede på prisen på modellen – Nivona 855 CafeRomatica Kaffeevollautomat 1199 euro.

Salg og maskiner Nivona 855 i Tyskland, tysk eBay.de

Skærmbillede fra eBay.de Kun en ting stoppede mig – toldfri grænse i Rusland 1000 euro (og snart vil det blive skåret), besluttede at skrive til sælgeren. Jeg kan ikke engelsk, især tysk – skrev på russisk, siger de, kan du i papirer angive, at kaffemaskinen koster 999 euro, og jeg vil betale dig den fulde pris på 1199 euro + fragt. Om sælgeren ikke forstod mig, eller simpelthen fik mig en enorm rabat og sendt en konto til 999 euro (inklusive levering). Jeg har allerede plettet med glæde, dvs. Maskine med levering kostede mig 48 tusind rubler til en gennemsnitlig pris i København 88 tusind – sparer 40 tusind.

Salg og maskiner Nivona 855 i Tyskland, tysk eBay.de

Skærmbillede fra webstedet Yandex Market Jeg anbefaler til alle – indtil grænsen ikke er reduceret, skal du købe dyre indkøb. Vi vil altid have en lille smule. Sælgeren sendte straks bilen og det kom i 14 dage (hvis du mener, at fra København til os 2000 km er det en rekord). Pakket meget godt, selve kassen er pakket i en stor kasse, og mellemrummet mellem dem er fyldt med skåret pap. I sættet til bilen var der specielle stykker papir for at bestemme vandets hårdhed, så jeg havde fastslået, at vandet er fremragende (en skala på 5), jeg slukkede filteret. I indstillingerne er der selvfølgelig det russiske sprog, så ledelsen er enklest. Alt minder om, hvis vand og kaffe slutter, hver gang du tænder, skal du skylle – om en spiseske ud i bakken. Så sætter jeg et krus og vælger kaffe. Indstillingerne kan ændres for sig selv, så straks reduceret mængden af ​​latte macchiato til 170 ml, fordi i maskinindstillingerne var 300 ml, men jeg har ikke så store kopper. Du kan vælge mellem espresso, fløde, lungo, cappuccino, latte macchiato, varm mælk og varmt vand. Derfor, de venner, der kommer til at besøge for at se på skrivemaskinen, men ikke drikke kaffe – synge med te, især da temperaturen på varmt vand (samt alt andet) kan reguleres.

Salg og maskiner Nivona 855 i Tyskland, tysk eBay.de

Der er også funktionen af ​​varmekopper, forsøgt at finde ud af om det virker, men for at være ærlig er den aldrig blevet brugt. I indstillingerne kan du indstille det til at tænde i en vis tid, jeg satte det klokken 6, tænkte det ville tænde og straks hælde mig kaffe, og det tændes kun, så jeg så ikke meget i denne funktion. Vispanden (en beholder til mælk med et rør) vaskes hver aften, tk. Jeg laver en masse kaffe (om morgenen samler jeg en hel termos til arbejde + gæster), og den nederste bakke, hvor vandet og kassen smelter sammen, hvor den forbrugte kaffe hældes, udfylder en dag og hæld ud og hæld ud hver aften. Heldigvis er det alt elementært. Nu skal du købe god kaffe i Brasilien. Og jeg har allerede kigget på den samme sælgers planetariske mixer. Sådan køber du – skriv en anmeldelse.

Skriv en kommentar