Salg gasudladningslampe pære (xenon) Volkswagen eBay.com

Salg gasudladningslampe pære (xenon) Volkswagen eBay.com

I begyndelsen af ​​sommeren gjorde jeg opmærksom på forlygterne på min Volkswagen Passat B6, nemlig at lyset af et af de dyppede / kørelyser fik en rødlig tinge. På et tidspunkt var jeg ikke opmærksom på denne kendsgerning, jeg fortsatte med at tænke på, at det forekom mig. Men så besluttede det samme at ringe til den officielle tjeneste hos Volkswagen, hans mester – modtageren. Det viste sig, at opgaven var ligetil, og jeg modtog straks svaret: Lyset fra gasudladningslampen overtager en rødlig skygge, da “det var slet ikke længe”. Men en endnu større overraskelse ventede mig videre. Hver lampe N10566103 fra en officiel forhandler koster $ 250, og det er meget ønskeligt at ændre dem, ellers kan lampens lysskærm afvige. Jeg vandrede rundt i vores onlinebutikker, hvor jeg allerede har købt, men selv i Exist, med alle mine rabatter, viste det sig at være praktisk talt det samme. Jeg begyndte at rejse til udlandet. Først og fremmest kontrollerede vi eBay.de, men i Tyskland varierede prisen i størrelsesordenen 125-140 euro pr. Lampe plus ingen af ​​de solgte selskaber tilbød direkte levering til Rusland. Mange tilbudte ikke originalen, og de slyngede sælgere skrev ikke direkte om det og angav flamboyant i beskrivelsen, at lampefabrikanten er Osram, hvilket betyder, at køberen ved, at det er kinesiske lamper og nej det er ikke originalt (originalen sælges i VAG-kasser, med angivelsen “fremstillet i Tyskland” og gør dem Philips). Prisudviklingen for Osram var enorm, fra 30 euro til 150-. Uden meget håb om succes begyndte han at kigge efter den rigtige lampe i USA – bilen er tysk, og der er ikke så mange i USA, plus VW-biler til det amerikanske marked har deres egne designfunktioner. Men jeg var heldig, jeg fandt straks en sælger af Deutsche-Auto-Parts, som tilbød de nødvendige lamper til mig til en pris på kun $ 90 med gratis levering i USA. Jeg skrev ham et brev med spørgsmålet om, hvorvidt de originale lamper og hvem producenten. Sælgeren svarede straks, at lamperne var originale, men producenten af ​​Philips (jeg fandt ud af den officielle tjeneste, at den originale lampe er lavet under varemærket VAG Company Philips). En sådan professionel tilgang overraskede mig behageligt, og jeg formaliserede straks købet til videresendingsselskabet Shipito.com, fordi jeg allerede havde nogle varer der.

Salg gasudladningslampe pære (xenon) Volkswagen eBay.com

Screenshot of eBay.com Da pakken ankom til Shipito-lageret, indikerede jeg, at den skulle konsolideres i den form, den blev modtaget, uden at fjerne overskydende emballage. Besluttet at være sikker. Pakken blev sendt af EMC, den kom på bare 10 dage, men i et par dage måtte jeg stadig køre med et forlygte. Først blev det tændt, det blev ikke tændt, og så døde det endelig.

Salg gasudladningslampe pære (xenon) Volkswagen eBay.com
Salg gasudladningslampe pære (xenon) Volkswagen eBay.com
Salg gasudladningslampe pære (xenon) Volkswagen eBay.com
Salg gasudladningslampe pære (xenon) Volkswagen eBay.com
Salg gasudladningslampe pære (xenon) Volkswagen eBay.com
Salg gasudladningslampe pære (xenon) Volkswagen eBay.com
Salg gasudladningslampe pære (xenon) Volkswagen eBay.com

Lampene blev udskiftet, så meget som 2000 rubler, de kom perfekt, ingen stillede ekstra spørgsmål. For i dag har jeg allerede forladt en halvanden time med disse lamper – flyvningen er normal. Jeg anbefaler sælgeren.

Skriv en kommentar