Salg Apple iPhone 4S-smartphone i hvid krop i eBay.com

Endelig er den abnormale agiotage, der normalt ledsager udseendet af alle nye Apple-enheder på markedet, endelig faldet i søvn, og jeg besluttede at opdatere en smule, ændre min iPhone 4 til en mere relevant 4S-model. Åh meget mig i anmeldelser af billeder lavet af hans nye kamera imponeret. Plus, køberen på min smartphone var allerede, som de siger “varm”. Vobshchem gav hende $ 500, tilføjet $ 200 og købte en helt ny 4S på eBay, i min foretrukne hvide sag. Samtidig greb jeg den originale hvide kofanger fra den samme sælger, for 30 dollar. Sandheden indså da, at jeg var lidt forhastet, fordi fundet et par gode telefon tilbud til 30-50 dollars billigere.

Salg Apple iPhone 4S-smartphone i hvid krop i eBay.com

Skærmbillede fra webstedet eBay.com Levering i Rusland, via USPS EMS tog omkring en måned. Kureren ankom som normalt uden advarsel. Jeg løb lige ind i ham ved elevatordøren – jeg genkendte det i mit ansigt. Lige ved indgangen og åbnede boksen, sørgede for, at købet af det hele, uharmede, i fabriksfilmen og straks slukket, uden problemer, blinkt med et godt kendt “æble”. Jeg måtte underskrive kvitteringen. Imidlertid ventede jeg i hjemmet på en ubehagelig overraskelse, som jeg allerede har beskrevet i forummet. På bagsiden af ​​telefonen blev der skrevet “iPhone”, uden præfikser. I telefonindstillingerne nævnes også, at denne model 4S manglede. Men det viste sig, at det skulle være sådan, og det er bare excentriciteten hos Apple-marketingfolk. Jeg takker alle dem, der ikke er ligeglade, som hjalp mig med at forstå situationen og afmeldte mig i emnet.

Salg Apple iPhone 4S-smartphone i hvid krop i eBay.com
Salg Apple iPhone 4S-smartphone i hvid krop i eBay.com

Communicators Apple iPhone på eBay (USA)

Salg Apple iPhone 4S-smartphone i hvid krop i eBay.com
Salg Apple iPhone 4S-smartphone i hvid krop i eBay.com

Nu indtryk på enheden. For at være ærlig var der ikke meget forskel mellem iPhone 4 og iPhone 4S. Grænsefladen er den samme, den skarpe skærm af indtryk af en kolossal forskel producerer ikke. Men takket være den nye telefon i færd med at etablere fandt jeg ud af, at Apple havde lavet en søgetjeneste til sine enheder – “find the iPhone” er meget enkel og fri, der løsner sig fra MobileMe-tjenesten. Nu er det nok at downloade et passende, gratis program, bare tilføj dine enheder til det og altid være opmærksom på deres placering. Et stærkt indtryk blev lavet af kameraet i den nye iPhone 4S. Her har ingeniører arbejdet på herlighed! Hvis du tidligere tog billeder på telefonen, var du nødt til hele tiden at gemme sig fra solen i mørket for at se efter i det mindste noget lys, så flashen ikke tog et billede af den hvide, nu er det en fornøjelse at tage billeder. Under alle omstændigheder er billederne af høj kvalitet og meget smuk. mmmmgggg-ziaritowmy1979

Salg Apple iPhone 4S-smartphone i hvid krop i eBay.com
Salg Apple iPhone 4S-smartphone i hvid krop i eBay.com
Salg Apple iPhone 4S-smartphone i hvid krop i eBay.com
Salg Apple iPhone 4S-smartphone i hvid krop i eBay.com
Salg Apple iPhone 4S-smartphone i hvid krop i eBay.com
Salg Apple iPhone 4S-smartphone i hvid krop i eBay.com
Salg Apple iPhone 4S-smartphone i hvid krop i eBay.com

Skriv en kommentar