Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

Jeg er afhængig af udenlandske internet shopping for nylig. Den anden måned er gået. Med det samme kan jeg fortælle til begyndere, fra min første oplevelse – ikke haste. I disse to måneder har jeg tabt en masse penge, og halvdelen af ​​købene gik til skraldespanden eller til dacha. Jeg ved ikke, hvordan andre gør, men jeg har et af de problemer, der er blevet identificeret – det er spontaniteten af ​​et køb, der enten skyldes en lav pris på produktet eller ved deltagelse i et “lukket salg”. Jeg vil ikke fortælle dig om fejlene, så de er ikke lærerige, men snarere skammeligt. Men jeg vil gerne dele nogle vellykkede opkøb fra mit synspunkt. Et eller andet sted omkring en måned siden fik jeg den første pakke, hovedsagelig med børns ting. Pakken blev sendt til mig fra USA ved videresendingsselskabet Shipito.com (alle ordrer jeg lavede til adressen fra dette firma) og blev leveret af USPS Priority Mail i 14 dage. Nu om indholdet. Vi har modnet spørgsmålet om at købe en booster til den ældste søn, da den yngste allerede er blevet få af hans lænestole. Senest nægtede senioren imidlertid at opgive sin lænestol og måtte stille et tilbud til ham, hvilket han ikke kunne nægte. Jeg kiggede tæt på den russiske internetbutik Crago booster booth med en blå sag på motiverne af Disney. Imidlertid var jeg lidt flov over, at denne booster er lavet af lysegrå plastik (og ikke sort) på fabrikantens hjemmeside, og dækket er ikke rent symbolsk, men blødt – på hele sædet og med albuebukser. Omkring på samme tid begyndte jeg at udvikle shopaholism mod baggrunden for at komme på stedet etparanmeldelser.dk og udviklingen af ​​udenlandske internet shopping. Efter at have overvåget priserne lavede jeg en ordre i den populære amerikanske nettbutik Diapers.com. Desværre tog jeg ikke et screenshot – jeg kan ikke huske detaljerne, men levering i USA var gratis og påberåbte sig en 8% rabat på det første køb. Booster koster $ 28,99 (uden rabat). Analogen i Rusland kunne købes til ca. 1300 rubler (dog forudsat at de er tilgængelige til denne pris). Booster kom i den nationale pakke. I betragtning af fremsendelsen kostede han mig 2300 rubler. Da det blev kendt, var forsendelsesprisen fra Shipino-lageret i Torrance til København og det faktum, at boosteren gik ud omkring 1000 dyrere – jeg var selvfølgelig ked af det. Men efter at have modtaget stolen – glemte prisen, og vigtigst af alt gav den ældste uden tvivl sin gamle stol til den yngste. Dækket var meget tykt, blødt, ikke forkælet. Booster selv er let og allerede i fuld brug. En lænestol med en blå dækning sælges i Rusland, med en rød i USA.

Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

Skærmbillede fra webstedet Diapers.com

Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.
Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

I Shipito blev pakken med booster omgivet af pakker med luftbobler, selvom der ikke var nogen særlig anmodning om en omhyggelig pakke. Min respekt! Når jeg først gik til bleer, besluttede jeg at se nærmere på, hvad der var der. Som følge heraf svulede min ordre til 119,1 dollars. Her er det shopaholizm! Jeg beklager dog ikke købene i denne online butik. Blandt andet vil jeg gerne notere drikkerne Plantex (de havde en andel – en rabat på 15%). Lilla, med et gul låg, inklusive forsendelse, kostede mig kun 160 rubler. Analoger vi har mindst dobbelt så dyre, Plantex i vores butikker jeg ikke har mødt. Drikkeren viste sig at være rigtig ubehandlet. Vi har allerede købt 3 bøger og alle ender med en våd T-shirt, en pude. Lavet med kærlighed! Tuden og knobene behandles med en stærk, blød og behagelig til berøringsgummiet, så nu spidsen af ​​drikken bliver brugt aktivt og som en teetotaler. En anden drikkerflaske til os hidtil var stor, men den unpolledes mekanisme er den samme. Til bunken og tog vitaminer. En stor pakke – med omega-3 fedtsyre (en nyttig ting, mange af dens egenskaber er skrevet på internettet). Banken kostede 120 gelébjørn kun 490 rubler, inklusive forsendelse. Analoger for børn i Rusland, jeg har ikke mødt.

Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.
Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

Der købes også en børns rygsæk og en blyantaske. Jeg købte det faktisk på grund af blyantens tilfælde, da vi ikke fandt sådanne slags farver til drenge. Begge koster 1.500 rubler, inklusive forsendelse. Den ældste har allerede mestret.

Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.
Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.
Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

Jeg vil meget gerne nævne Gymboree pyjamas, købt på eBay.com. I betragtning af overførslen kostede det mig ca. 1000 rubler, selv om det på en auktion var $ 19,5. Jeg har endnu ikke fået erfaring med Shipito.com, pakker pakker og optimerer leveringsomkostningerne, så andelen af ​​at sende pyjamas i den nationale pakke var betydelig. Sandt nok, i betragtning af prisen og kvaliteten, tilbuddet om børns pyjamas i Rusland, fortryder jeg ikke køb. Generelt er jeg ikke forkælet med gode ting og forstår ikke navnet på forskellige virksomheder overhovedet, selvom navnet Gymboree var under behandling. Pyjamas viste sig at være ekstraordinære. 100% bomuld, holdbar, meget blød og behagelig at røre ved. Figuren på T-shirt er broderet, og ikke et kilo maling, som det normalt findes på pyjamas og børns T-shirts, vi sælger. Som følge heraf genkender barnet kun disse pyjamas og sover ikke kun i det, hvis det er vådt efter vask. Jeg var nødt til at købe tre flere pyjamas fra samme firma, og de vil være i mit postkontor i løbet af få dage. Størrelsen af ​​denne pyjamas er 7, min senior har ikke 7, men 5 år og en højde på 120 cm. Og han bare! Hænger ikke og trykker ikke på.

Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

Skærmbillede fra eBay.com (klik for større billede)

Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

Jeg afslutter rapporten med to par sko til den yngre. På forkanten af ​​foråret forsøgte jeg at købe ham sko til lavsæsonen, men tilbuddet, og vigtigst af alt, priserne på vores butikker har stoppet, da det i bedste fald denne sko vil vare os i efteråret. Som følge heraf, på eBay.com, var sælgeren med 122 positive anmeldelser (forresten i første omgang ikke opmærksom på bedømmelsen – men alt gik godt her) uden kamp, ​​fik hun fremragende støvler med vandafvisende belægning (SmartFit). De takkede os, gudskelov, passer i størrelse og var klædt små umiddelbart efter at pakken blev åbnet. Selvom det er højt, men meget let at klæde. Der er snørebånd og side lynlåse. Lukkede sømme og en blød ryg giver barnet en følelse af komfort. Under hensyntagen til forsendelsen gik skoene til 597 rubler, det er bare meget gudfuldt. De sys (som det næste par) i Kina. Men for en sådan pris er kvaliteten simpelthen super. Størrelsen af ​​sko og sko under – 6 kom vi op med en lille margen. Jeg håber nok til efteråret. Russisk størrelse er vores – 21.

Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

Skærmbillede fra eBay.com (klik for at forstørre)

Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

Beklædning, fodtøj, tilbehør på eBay (

Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

) Der var en ide: “Og hvad man skal bære, når det bliver varmere og støvler allerede vil ikke være i sæson? “. Hun førte mig til et lille slag igen på eBay.com-auktionen til Adidas sneakers. Skibsværfter skære forsigtigt “Tak” fra sælgeren, men da jeg så på dem – tænkte jeg “Nej, TAKK!”. I betragtning af forsendelsen kostede dette mirakel mig 596 rubler, igen på guddommelig vis, da vi har mere eller mindre fornuftige børnsskopriser fra 900 rubler. Jeg havde aldrig selv en branded sneaker, og jeg beklagede det meget, da jeg havde modtaget dette lædermirakel. Jeg ved ikke engang hvordan man beskriver dem – det er bare et mirakel, og det er alt!

Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

Skærmbillede fra eBay.com (Klik for større billede)

Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.
Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

Skriv en kommentar