Robotter

Kære forumbrugere, jeg præsenterer dig min første rapport om mine køb til aktionæren på eBay.com og i den økologiske varebutik iherb.com. Jeg undskylder for den store mængde oplysninger. Og jeg skar det ud så godt jeg kunne. Tilsyneladende ikke give mig hvile laurler af Tolstoy. Det hele begyndte med et barns sygdom og en tur til terapeuten, hvor jeg fik at vide: “Køb mælk gode vitaminer – finsk eller amerikansk, resten er tåget.” Jeg troede, det var som en mulighed for at købe vitaminer i Finland, men på den tid var pengene lige rundt, og der var allerede en pakke åbne vitaminer hjemme. Jeg besluttede at søge på internettet og snakkede uheldigvis på iherb.com, min Gud, hvad der ikke var der, mine øjne flutterede, jeg ønskede alt. Og det her og det og det også … Men mangel på penge har spillet en rolle, leder efter anmeldelser af vitaminer, valgte jeg Yummi Bears Organics:

Robotter

Min rabatkode i iherb.com er IPU191. Hvis du vil takke for rapporten – brug den ved første køb i denne online butik. Jeg vil modtage en bonus, og du til gengæld – en rabat på $ 5 for enhver ordre uanset beløb.

Robotter

Vitaminer fra det berømte amerikanske firma Hero Nutritional Products. Tværtimod var målet at købe ikke kun vitaminer, men den sikreste (fordi barnet er allergisk). Uden farvestoffer og andre kemikalier. Yummi Bears Organics er blevet valgt, der ikke indeholder gær, hvede, mælk, æg, soja, salt, nødder, jordnødder, bløddyr, allergener, gluten, kasein, kunstige aromastoffer og farvestoffer, salicylater og kunstige konserveringsmidler. De kostede mig derefter på $ 16,20. Hvad kan jeg sige. De lugter smagfuldt lækker. Min mand og jeg kunne ikke holde det og fratage barnet et par ting. Det smager som en meget blød marmelade fra ægte juice. Meget blid. Jeg kan godt lide barnet. Og vigtigst af alt gav han mig ikke en allergisk reaktion! Konklusion – Jeg vil tage mere. For mig selv købte jeg vegetabilsk naturmedicin til parasitter. O rædsel. Men tilstedeværelsen af ​​et dyrehjem og konstant swarming i landet, ved dacha, giver gode grunde til den årlige bejdsning af kroppen, og det anbefales endog, før du planlægger en graviditet. Som følge heraf har jeg efter at have læst mange anmeldelser og søgninger valgt dette værktøj: Kroeger Herb Co, til 6,52 dollar (senere viste det mig, at jeg ikke læste alle anmeldelser og anbefalinger, og det skulle tages med en hel kompleks på en klar ordning, som følge heraf går der 2 pakker til mig, og krukken venter på mig på hylden). Desuden har jeg siden hvert efterår og vinter været permanent syg, og jeg besluttede at tage forebyggende foranstaltninger og bestilte zink med Echinacea og C-vitamin , fra den nu bliver populære i Rusland firma Nature’s Way – Zinc Lozenges, for $ 3,47 og samme selskab erhvervet en T-kapsler af B-Stress Formel, til $ 11.01. Mennesker, de hjælper virkelig, især når du er nervøs over skæbnen af ​​pakker fra udlandet! fordi I hver pakke kan du tilføje en gratis prøve, så selvfølgelig tilføjede jeg endnu et vitamin AirFizz fra naturligt vitaminer. Desværre er de ikke længere i samplerne … men de blev demonteret.

Robotter

Og mit sidste køb på iherb er vitaminer til mand. Jeg søgte dem nok mere forsigtigt end vitaminer til et barn, fordi manden holder ikke kategorisk af piller. Jeg havde brug for dem til at prøve, han kastede dem ikke i skraldespanden. Og så så jeg på vitaminerne i det velkendte og dyre selskab New Chapter, 40+ Every Man II, de gik gennem handlingen (som stadig er + 10% rabat i kurven, men deres udløbsdato er april 2012) til den angivne butikspris i 75,95 dollar købte jeg dem for 11,39 dollar. Da de kom, viste det sig, at disse er strakte tabletter, ubelagte, med en let urteagtig aroma. Min mand besluttede at prøve og efter tre uger kan jeg allerede sige, at de er værd at deres penge. mmmmgggg-ponnigarna1983 Generelt ved at bruge ref-koden fik jeg en rabat på $ 5 på den første ordre. Levering koster mig gratis. Herefter faldt bonussen på mig helt uventet. Og jeg begyndte at se på den mere komplekse eBay for mig. Forresten var jeg meget bekendt med ham for meget længe siden, men brugte den ikke. uafhængigt kunne ikke forstå det. Så efter at have læst fra cover til dækning af etparanmeldelser.dk knyttede jeg mine nerver i en knytnæve og begyndte at søge en gave til mig selv, og jeg kiggede ikke mere, ikke mindre end en robot støvsuger. Om hvor meget information jeg perelopatila. Og som følge heraf besluttede jeg at købe iRobot Roomba ikke lavere end 500 serier. Efter at have prøvet mig i flere auktioner og mistet dem, indså jeg, at jeg skulle købe, hvor du kan anvende knappen “Køb det nu” (køb straks uden forhandling). Næste var detaljerne, bestemt prisen, valgte jeg en sælger med en rating på 99% (Top-rated sælger). Han sendte ikke ordrer til Rusland, men jeg spurgte ham bare om han ville være så venlig, sende sine varer til den adresse jeg havde brug for – og han var enig! Samtidig skrev han, at garantien for roboten vil fortsætte. Så køb blev foretaget – $ 255 + fragt $ 60. Og tre uger med neglebider i fortiden.

Robotter

Vær opmærksom på boksen, det var på en sådan måde, at hun blev givet til mig på posten! Så det blev sendt af sælgeren, og det var simpelt at indpakke den originale æske med scorch tape. Som støvsuger er ikke “løftet”, kan jeg stadig ikke forstå. Min mening om postarbejdere og toldembedsmænd er steget til et uopnåeligt niveau indtil nu.

Robotter

Robots-støvsugere iRobot på eBay (USA)

Robotter

For fans af tekniske detaljer – strømforsyningen i denne model er bedømt til 110 volt, men armmen + detaljer for i alt 100 rubler + information fra webstedet om robotter (der inde i billedet og detaljeret beskrivelse), har gjort deres arbejde, og har købt adapteren på stikket, bruger jeg det med succes … Appetit, som du ved, kommer med mad, og jeg kigger efter en robot, fandt jeg to. Jeg tænkte, hvis de støvsugede mig, hvorfor ikke vaske gulvet? Men siden Jeg har et skrøbeligt laminat på mit gulv, fra at købe en rengøringsrobot, som iRobot Scooba, måtte jeg opgive, og Evolution Robotics Mint 4200 Automatic Floor Cleaner fik øje med mig. Han nærmede sig alle mine krav, polter og våd og tør metode. Efter lidt tid fandt jeg en sælger med en anstændig rating på 98% og købte Evolution Robotics Mint fra ham, i en tilstand “ny, men i en åben kasse” for $ 160. Og han købte også en sød halskæde på halsen og forhandlede ham til 7,99 dollar i stedet for 15 dollar. Så bad hun om at sætte alt i en kasse. Forresten sendte sælgeren heller ikke til Rusland, men efter den allerførste anmodning blev han meget hurtigt enig og hurtigt sendte mig en robot. Jeg betalte $ 52 for hans levering. Omkring en måned nåede pakken mig. Den blev pakket i en kasse med luft “bobler” af enorm størrelse og inde lå fabriksemballagen.

Robotter
Robotter

Robots-støvsugere Evolution Robotics on eBay (USA)

Robotter
Robotter

Vær opmærksom på strømforsyningen Evolution Robotics Mint. Selvom overalt på webstederne og det er skrevet, at det passer kun under 110 volt, men ikke desto mindre for ham, tog jeg bare adapteren til vores netværksstik, det er bare en ekstra 5 rubler. Her er de mine smukke mænd, for at sige, at jeg er tilfreds med dem – det er ikke noget at sige. Støv af snavs, skrot af støv og hår fra hunden blev næsten ikke. Først starter jeg Rumbu, derefter Mint.

Robotter

Den eneste gang: Når du køber Mint, er der tre klæder i sætet, en til vådrengøring (mørkegrå) og to for tør (hvid). Nu vil jeg straks købe våde klude ifølge antallet af værelser, der skal rengøres. Jeg håber du kunne lide min betænkning, jeg lykønsker alle på det kommende nytår! Den kupon, der købes af mig, hænger fredeligt på juletræet og venter på en festlig banket …

Robotter

Comments (No)

Leave a Reply