Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

Salg af produkter til børn på eBay.com og Diapers.com.

Jeg er afhængig af udenlandske internet shopping for nylig. Den anden måned er gået. Med det samme kan jeg fortælle til begyndere, fra min første oplevelse – ikke haste. I disse to måneder har jeg tabt en masse penge, og halvdelen af ​​købene gik til skraldespanden eller til dacha. Jeg ved ikke, hvordan andre gør, … Læs mere

Salg rack! Volkswagen i tysk Amazon.de

Salg rack! Volkswagen i tysk Amazon.de

Udseendet af emnet på forummet med gode forslag til Amazons tyske gren Amazon.de bad mig om at lede efter en cykelracer, jeg havde længe ønsket at købe en test. På os gik prisen på den oprindelige Volkswagen af ​​skala for alle tænkelige og utænkelige grænser – fra Atlant-M-embedsmændene bad 300 dollars og en uges frist. … Læs mere

Jakker Caterpillar, auto dele og tilbehør, mad til katten, Huawei Ascend, lamper og andre indkøb

Jakker Caterpillar

I denne rapport er hovedstedet besat af køb i det kinesiske supermarked Aliexpress.com, der vil også være flere køb på Amazon, eBay og i den engelske online butik for kæledyrsprodukter Viovet.co.uk. Fra det sidste og jeg vil begynde. Som allerede skrevet i tidligere rapporter, tør mad til en kat, køber jeg kun produktionen af ​​et … Læs mere

Bil skovl, tank top for mænd Dolce & Gabbana børns metriske Dimensioner og støvletter Acorn

Bil skovl

Jeg vil vise mine seneste køb på Amazon.com. Levering Mest Amerika, afsendelse til søs. 1. Vinter padle til bilen Blue Aluminum Sport Utility Skovl. For nylig ændrede min mand bilen, så tilsyneladende ønskede jeg at udstyre ham med nye enheder, og hans opmærksomhed blev tiltrukket af en så kompakt skovl. På billedet kan du se … Læs mere

Automotive dele på eBay ? Hvorfor ikke….

Jeg har repareret biler i mere end 10 år. Først var det en almindelig “garage” reparation, eller “sharadas kontor”, som vi kaldte det. De reparerede for det meste husholdningsskrot. Derefter glat forbundet udenlandske biler. Repareret næsten alt: japansk, koreanere, amerikanere, og hvor uden tyskerne selvfølgelig … 🙂 Problemerne med delene var derfor store (husk 90’erne?). … Læs mere

Baby taske, autostol og ørepropper. Storage system for køkkenudstyr, badeværelsestilbehør

Baby taske

Nainem pozhaluys med bilsæder i gruppen 15-36 kg, firmaet “Storchenmühle”, model “SOLAR SEATFIX”. Skærmbillede fra webstedet Kidscomfort.eu Modellen blev valgt ud fra test af den tyske bilklub ADAC, Europas største bilforening. Deres testresultater og krav er i nogen grad endnu sværere end de paneuropæiske. Skærmbillede fra siden ADAC.de Lænestolen er standard uden “klokker og fløjter.” … Læs mere

Mit første køb på eBay. Ønsker.

Jeg kom på eBay helt ved et uheld. Fra min Volkswagen Golf V rev de lokale punks ud (hvis du så kan sige, i det virkelige liv revede den “kød”) indbyggede Volkswagen-bilradio, der sprænger førerens dørlås. Politiet, som jeg ringede til, loggede alt, skubbede og råbte mig til at besøge en uge senere det nærmeste … Læs mere

Købe reservedele til biler på eBay kan være meget billige. Og ikke kun dele…

De billigste reservedele til udenlandske biler kan kun købes på auktion eBay! Efter udseendet af 2 biler på en gang i min familie: Honda CRV og Passat B6, opstod problemet med deres service på en eller anden måde med det samme. Faktum er, at disse biler ikke var nye – de betalte min debitor hos … Læs mere

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6

Meget interessant, min bekendtskab med auktionen eBay. Forresten hører jeg til den store gruppe mennesker, som tror at de betaler for varerne uden at få det i hænderne på en farlig, risikabel og utaknemmelig forretning. Jeg siger straks nej, jeg er ikke “vendt”, som i dag er det sædvanligt at sige, at jeg lavede og … Læs mere

Salg gasudladningslampe pære (xenon) Volkswagen eBay.com

Salg gasudladningslampe pære (xenon) Volkswagen eBay.com

I begyndelsen af ​​sommeren gjorde jeg opmærksom på forlygterne på min Volkswagen Passat B6, nemlig at lyset af et af de dyppede / kørelyser fik en rødlig tinge. På et tidspunkt var jeg ikke opmærksom på denne kendsgerning, jeg fortsatte med at tænke på, at det forekom mig. Men så besluttede det samme at ringe … Læs mere