Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

Al den slags tid på dagen! Jeg besluttede endnu engang at “hylde” den ressource, som jeg supplerede de ordnede rækker af online-kunder! I denne rapport vil jeg samle de mest interessante af mine indkøb til sommeren-efteråret 2011. Sandsynligvis skulle begynde i kronologisk rækkefølge: På grund af arbejdsskiftet var det ofte nødvendigt at præsentere / tale til publikum og få en mobiltelefon ud af lommen for at se tiden bliver, ikke praktisk. Spørgsmålet opstod om at købe et armbåndsur. En form for lyst, som: “Jeg vil bare have Seiko eller Tissot” – jeg havde ikke, jeg ville bare have et mere eller mindre normalt kig. Ekstra funktionalitet, jeg ikke har brug for, tid og dato – i Spartan! En shoppingtur afslørede lederen – et urmærke Skagen 820XLSLB – det var bare prislappen var ikke særlig tilfreds med 12 tusind rubler. – Jeg var ked af at give denne se penge. Det blev besluttet at søge på eBay.com, men 2 uger søgninger gav ikke noget, fordi Skagen er komplet, det er bare den model, jeg havde brug for, ikke. Og så er der meget i butikken endeløse perler. Desværre blev uret brugt, men det blev besluttet at købe dem, spillet et væddemål på $ 40.

Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer
Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer
Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

Så uret var virkelig i en tilstand nær ideel, små scuffs var til stede, men for 50 rubler i den første workshop fik jeg dem poleret, jeg er meget tilfreds. På tærsklen til sommeren og den kommende ferie så han sig selv en vidunderlig skjorte af firmaet Faconnable, han købte det, der blev kaldt “tilfældigt”, som han aldrig havde gjort med produkterne i dette firma. Skjorten er syet i Kina, men meget god kvalitet og hvad der er særligt tilfredsstillende – bryder sig ikke! Generelt er jeg tilfreds med købet, jeg vil helt sikkert købe produkterne fra dette firma igen.

Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

Min kone kunne virkelig godt lide Guess-produkter, så hun kigger regelmæssigt igennem tilbud på eBay.com. En af de sidste køb er en jeans jakke, vandt til en latterlig pris på $ 3,25. Størrelsen gik perfekt, det ser godt ud! Til kvaliteten af ​​krav også, nej. Lavet i Mexico.

Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer
Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer
Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

Efter at have læst om at købe kaffe besluttede jeg at foretage flere indkøb. Valget faldt på: Jamaica Blue Mountain Coffee og Starbucks. Jeg købte hos sælger linacoffeeroasters, osv. For at være ærlig, kunne jeg ikke lide mere. Begge er gode på deres egen måde.

Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

Jeg citerer ikke fotografiet af Jamaica Blue Mountain, så på tidspunktet for skrivningen af ​​rapporten fandt pakken med denne kaffe allerede sin heldige ejer, blev købt som gave (jeg havde stadig prøven, jeg omvendte mig, jeg kunne ikke modstå). I lang tid drømte jeg om at købe et godt kamera – jeg er syg af sæbe sager! Efter at have læst de relevante fora indså jeg, at mine behov ville være tilfredse med DSLRs Canon EOS 500D eller Pentax K-x. Shopping tur gjorde ikke noget godt, omkostningerne ved Canon EOS 500D startede fra 30 tons. og højere, Pentax er lidt billigere … Nå, jeg var ikke klar til at give sådanne penge! Selvfølgelig begyndte søgningen efter egnede valgmuligheder på eBay.com, og heldigvis holdt du ikke venter! Jeg købte fra denne sælger, prisen var sammen med levering til adressen til videresendelsesselskabet omkring $ 480. Da jeg skrev rapporten, så jeg på auktionen, på disse kameraer, mærkelig, men de gik op.

Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer
Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

Her er han smuk! Er jeg tilfreds med købet? Bestemt! Jeg beklager kun, at jeg ikke straks købte en ekstra linse. De udgivne billeder i rapporten er lavet, bare på denne enhed, selvfølgelig bliver de beskåret, og opløsningen er reduceret, men du kan stadig evaluere! Jeg besluttede at give en gave til min elskede bedstemor. Trods hendes 74 år er hun meget “avanceret” med hensyn til kommunikation med computere, så hun besluttede at købe en billig tablet. Ved fangeren, som de siger, og dyret flyder. Jeg tjekker posten, og der meddelelsen med eBay Daily Deals og et godt tilbud i butikken globalphoenixdirectsale. For $ 110, hvad ville der være en kabal til at udvide og tage billeder!

Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer
Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

Tabletten var ganske god, selvfølgelig kan du ikke se på den ukonverterede video på den og i Angry Birds, i det maksimale kan du ikke spille, men hvad der kræves af det er lavet med et bang! Gaven var en succes! Endnu engang modtog posten en anden mailing fra det “lukkede salg” Hautelook.com. Der var et sejl af designer Robert Graham, hvis produkter jeg virkelig kunne lide, men jeg kunne ikke købe noget, fordi jeg ikke accepterede betalingen på mit kort. Jeg rejste selv problemet her på forummet. Nå nej, og der er ingen retssag. Min kone huskede, at jeg virkelig kunne lide Robert Graham shirts og lavede en gave til min fødselsdag:

Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

Screenshot from 6PM.com

Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer
Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

Hun købte på 6PM.com ved næste salg. Robert Graham Ixoras skjorte gik til os for 80 dollars, og Robert Graham Monks bukser til 37 dollars. Meget gode priser, givet regelmæssigt: på en skjorte mere end $ 200 og på bukser $ 150. At sige, at jeg er glad, det er ikke noget at sige! Jeg har aldrig haft sådan et niveau af ting.

Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

Der er ingen klager over produkternes kvalitet. Både bukser og en skjorte syes i Indien. Bukser er 100% bomuld. Skjorten er bomuld + silke.

Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

Jeg ville beskrive tøjet på denne måde: stor opmærksomhed på detaljer! Hvad jeg mener, godt, for eksempel bukser – en indre lomme med en knap. I den ydre lomme, på højre side, hvor jeg og nok alle mænd bærer mobiltelefonen, er der lavet et ekstra rum, hvor denne mobiltelefon meget vel rammer og ikke ruller over hele lommen. Skjorten er også fuld af alle slags fine små ting.

Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

Skærmbillede fra siden 6PM.com

Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer
Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

Efter at have kigget på ting fra Robert Graham sagde konen, at hun også vil have noget for sig selv fra denne designer. Desværre blev der ikke observeret nye salg, og køb til regelmæssige priser er efter min mening spildt. På eBay.com er desværre valget sjældent, og mange ting b. men noget jeg stadig kunne finde:

Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

Screenshot fra eBay.com Wonderful top. Lavet i Kina. Sammensætning mikromodal + silke. Det ser chik ud. Hustruen siger, at det er meget behageligt for kroppen. Nå, prisen er god $ 40, i stedet for den faste $ 178. Min kone er meget glad. Definitivt vil fortsætte med at overvåge produkterne fra denne designer-lignende.

Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer
Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer
Mit køb på eBay.com og 6PM.com. Sommer

På denne note afslutter jeg min rapport. Næste vil nok efter nytår. Forresten nærmer den berømte “Black Friday” snart. Hvem skal købe hvor? Kan dele?

Skriv en kommentar