Mit første køb på eBay. Ønsker.

Jeg kom på eBay helt ved et uheld. Fra min Volkswagen Golf V rev de lokale punks ud (hvis du så kan sige, i det virkelige liv revede den “kød”) indbyggede Volkswagen-bilradio, der sprænger førerens dørlås. Politiet, som jeg ringede til, loggede alt, skubbede og råbte mig til at besøge en uge senere det nærmeste radiomarked på jagt efter en stjålet enhed. “Hvis det er det du ringer til,” hørte jeg fra de mest respektfulde værger farvel. Selvfølgelig fandt jeg ikke noget på markedet. Måneden gik uden musik, kun døren blev repareret. En anden regelmæssig service kom op, og på VW servicefirmaet, som jeg plejer at servicere, blev jeg anbefalet at tage samme båndoptager (eller rettere sagt til ordre, levering i 6 uger) den samme båndoptager. “All” for $ 550 eller sæt en ikke-indbygget VW-båndoptager til $ 60- $ 150 (dette er allerede blevet anbefalet i butikken “Auto Sound”) – som jeg nægtede siden det tidligere koreanske “mirakel” i den gamle bil, som jeg havde Sagen efter 2 år så beklagelig: alle knapper blev slidt ud, gummien blev desintegreret, stikstiftets stifter forsvandt konstant. Plus, du skal give $ 50 til loddetid stikkene til et ikke-indbygget bil stereo. Med en lille timeout om aftenen forkølet jeg internettet for at se, om nogen, der ville have ønsket mig en “indfødt” båndoptager, sælger, det er selvfølgelig brugt, det russiske segment af nettet skuffede mig – søgen efter det gav ikke resultater, det engelsktalende var jeg tilfreds . På et ukendt websted, jeg nogensinde har fundet, kaldet eBay, fandt jeg noget, der ligner det, jeg har brug for, bruges, i god stand og for kun $ 80. Hvad er eBay-auktionen og principperne for sit arbejde, jeg vidste ikke, men efter at have fundet gennem Google-webstedet etparanmeldelser.dk, fik man hurtigt styr på de vigtigste punkter. Jeg har registreret uden problemer på eBay og væddemål på det parti, jeg er interesseret i. Heldigvis var der få konkurrenter, der var ikke nogen konkurrenter, prisen var ikke “oppustet” og partiet gik til mig uden problemer. Umiddelbart efter at buddet blev vundet, fik jeg fra sælgeren en faktura (fakturaen indeholdt allerede fragtprisen), betalt partiet med mit kreditkort via Paypal.com. Med Paypal er alt nemt – med et kreditkort kan enhver registrere og betale for varer (beskrivelse, Paypal og registreringsprocessen er også tilgængelig på etparanmeldelser.dk hjemmeside). To dage senere kom et brev fra sælgeren, som indeholdt pakkens sporingsnummer. Meget, forresten er det praktisk – altid gennem internettet er det muligt at lære et forløb af levering af en pakke. Varerne blev sendt til mig fra USA, og en meddelelse fra posthuset om eksistensen af ​​pakken kom omkring to uger senere med en lille. Jeg tog pakken og straks rushed med hende til tjenesten, der var utroligt overrasket over at jeg formåede at få en båndoptager, bogstaveligt talt tjekket den om et par minutter og tilsluttede det. Alt fungerede fint og fungerer stadig. Sælgeren gav forresten en garanti på 3 måneder og skrev, at hvis bilstereoen bryder, vil den straks vende tilbage pengene. Vi udvekslede positiv feedback. Vobschem min første erfaring med at købe varer på eBay-auktionen var vellykket. Nu i en uge har jeg gennemgået siderne i partier på jagt efter noget andet at købe. Held og lykke til dig 🙂

Skriv en kommentar