Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.

Hej damer og herrer. Så mine hænder nåede til at skrive en skrig om dette vidunderlige websted. I næsten to år har jeg praktiseret online shopping, og det skete så, at de sidste køb, jeg lavede, var mest succesfulde. Nu vil jeg beskrive dem. Forresten skrev jeg denne rapport, nok den yngste bruger af dette forum (jeg er stadig en skolepige). Alle mine ting kom i en stor – en stor pakke sendt af forsendelsesfirmaet Shipito.com. Sendt via USPS Priority Mail. Pakken var hos mig i 29 dage efter afsendelsen. Jeg vil straks foretage en reservation for at forudse mulige spørgsmål. Parametrene i min figur er: højde 175 cm, vægt 55 kg, talje 76 cm, bryst 91 cm. Så lad os starte med min mest yndlingsbutik – YOOX.com. Han er uden konkurrence. Det bedste. Fremragende ting, du kan købe til den perfekte krone. Derfor overvåger jeg rabatterne på dette websted hver dag, det tager meget lidt tid. Det første køb er en jakke fra min elskede firma Fred Mello. Jeg købte denne jakke tilbage i september, og kan stadig ikke få nok af, hvor cool det er. Først og fremmest var kvaliteten fantastisk. Ingen unødvendige tråde, glatte sømme, mange små detaljer giver en unik charme og stil. Kraven er stram og godt værd, når jakken er unbuttoned. Det glædede mig, fordi På tidligere jakker faldt kraven som en gelé, som simpelthen smittede. En jakke sys i Kina, som oprindeligt overraskede mig. Men jeg var ked af det, for i sandhed er jakken smuk. Firmaet Fred Mello har i lang tid overvundet mit hjerte. Jeg fik den til $ 75 (gammel pris $ 225), størrelse S.

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Skærmbillede fra siden YOOX.com

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>
Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>
Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>
Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Næste listen er shirt firma DVALENCIA. Skjorten er meget usædvanlig. Tre knapper på ærmet. Jeg så det ikke før, undtagen i film, så jeg bestemt besluttede at købe den. Kvalitet på en solid 4-ku, der var steder, hvor pinde var tråde, men det er noget vrøvl. Hun satte sig på min figur “med et bang.” På YOOX.com blev det påpeget, at skjorten var knappe i størrelse, så jeg tog i stedet for S-ki, M-ku. Syet i Italien, 100% bomuld. Har fået til mig for $ 45 med gratis levering til Danmark.

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Skærmbillede fra YOOX.com

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>
Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

mmmmgggg-talkolitis1977 Næste kommer jeans af Seal Kay Independent. På et forum læser jeg et positivt svar om dette mærke. Og så besluttede jeg at tage det. Og ikke tabt. Jeans er virkelig god kvalitet. Jeg gættede også med størrelse, så jeg er helt tilfreds. Jeg tror, ​​at disse jeans blot blev givet for ingenting. Jeg søgte efter flere muligheder og billigere end $ 60 opfyldte dem ikke. Størrelse 29, syet i Italien, 100% bomuld. Fik mig på YOOX.com for kun $ 30.

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Skærmbillede fra YOOX.com

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>
Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Og de sidste varer fra denne online butik. Mænds trusser af det italienske firma Cesare Paciotti. Bare glans! Nu, hvis det er muligt, vil jeg kun købe undertøj dette firma. Ikke kun at de fik mig til en penny ($ 10), så de bliver også syet i Italien. Stof: 95% bomuld. Designet skuffede heller ikke. Meget flot kig på min smukke knoglede talje. Farve på mig sandheden ikke hvid, som på et billede og grå. Da jeg fik disse trusser, blev jeg simpelthen forbløffet over kvaliteten. Størrelsen tog M (og ikke S som sædvanlig), fordi lille foranstaltning.

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Skærmbillede fra webstedet YOOX.com

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Jeg lavede et andet køb på Amazon.com. De købte 3 par figner Calvin Klein. Nå, der er ikke noget at sige. Kvaliteten er god, bomuld er 100%, alt er som det burde være. Plantning trusser lidt højere end Cesare Paciotti, men også sidder smukt. Og før det ville jeg ikke have troet, at jeg kunne købe rigtige undertøj Kelvin Klein, tk. vi har dette mærke er grænsen for drømme. Nu går jeg – jeg skryder.

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Skærmbillede fra Amazon.com

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Lad os nu gå videre til køb foretaget på eBay.com. Og vi starter med kaffe. Jeg besluttede også at bestille lidt, lauded i regnskabet over køb af korn, selv om jeg slet ikke havde drukket kaffe. Efter at have læst rave anmeldelser, kunne han simpelthen ikke modstå, selve hånden nåede ud til at købe. Jeg købte fra alle de kendte sælger fra USA – Lina Coffee Roasters. Jeg tog to pakker + en pakke gratis, som en bonus for det første køb. Nå, jeg kan sige, at kaffe er virkelig uden ros. Selv om jeg ikke har sådan en stor oplevelse at sammenligne denne kaffe med en anden, men en ting jeg kan sige med sikkerhed, er lugten og smagen simpelthen guddommelig. Jeg tror kaffe Jacobs fra supermarkedet er på ingen måde sammenlignelig.

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Næste på listen over køb fra min favorit sælger BHFO. Og det første jeg vandt fra ham var en kashmir sweater af mærket Private Label, der blev lavet til Bloomingdales-handelsnetværket. Jeg har en hårig, meget håret persisk kat derhjemme, og nu, da jeg rørte ved en kashmir trøje, mindede den mig om min kattes frakke. Det samme blide og bløde. Jeg ved ikke sandheden, hvordan man vasker det, måden stoffet er meget blødt på. Kun farven pumpede igen – det viste sig som i billedet: mørkblå. Bare problemet er, at jeg i år købte så mange blå ting, som bare har problemer. Blå sneakers, blå trøjer, blå skjorter, en slags rædsel. Det er presserende at rette op på det.

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Skærmbillede fra eBay.com

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>
Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Næste kommer T-shirt (eller jakke) fra samme firma. Kun sammensætningen er ikke længere kashmir, men uld, som jeg også var tilfreds med, tk. Jeg kunne godt lide stoffet ikke mindre end cashmere. Og igen, blå, kun lidt lysere. Meget lys og blid på kroppen. I fremtiden vil jeg forsøge at ikke gå glip af sådanne partier, tk. kvalitet på et anstændigt niveau, og prisen er sød.

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Skærmbillede fra eBay.com

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Næste kommer bukserne af Tommy Hilfiger. Jeg tog det til bunken. Og ikke forgæves. Jeg var meget tilfreds med mine bukser. For det første satte vi os helt fint. For det andet sammensætningen: 100% uld. Og designet på en solid 5-ku. Bukserne er sorte, men indeni, som du ser på billedet, sker alt i lyse farver. Se meget flot og dyrt. For at være ærlig, forventede jeg ikke dette fra Tommy, jeg troede, at der ville være almindelige, ikke meget mærkbare bukser, men det viste sig slet ikke.

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>
Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>
Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Nå hovedstjernen. Jeans af Zegna. Hvor glad var jeg da min indsats skød, og jeg vandt disse trusser. Du ved, i det øjeblik var jeg klar til at eksplodere med lykke, fordi før tøjet på dette niveau havde jeg ikke. De fik også den luksuriøse pris, kun $ 51. Den anbefalede pris, der glødede på tagget, var $ 295. Ægte stil af bukser er ikke lidt, jeg kan godt lide, men jo godt, jeg tror at studiet vil ordne alt. Farven er igen mørk blå. Lavet i Makedonien. Og jeg så lignende bukser i vores butik, som sælger Zegna, så hvis jeg husker rigtigt, var prissedlen der inden for 16 tusinde rubler. For mig er det bestemt en urimelig pris.

Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>
Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>
Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>
Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>
Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>
Mænds tøj og kaffe. Køb på <a href=YOOX.com, Amazon.com, eBay.com.” title=”Mænds tøj og kaffe. Køb på YOOX.com, Amazon.com, eBay.com. – etparanmeldelser.dk”>

Skriv en kommentar