Mænd’s sportsur Casio HDA 600, køb i online-butikken Amazon

Mit arbejde er ikke sukker, jeg arbejder ofte under sådanne forhold, at mine ører er pakket ind i et rør i bogstavelig forstand af dette udtryk. Men da der på posten, uden tidskontrol, ingen steder, så efter “tak” til arbejdet stærkt ridsede glasset på de orienterede ure, der blev præsenteret, opstod spørgsmålet om at erstatte dem med meget billigere, men meget stærke timer. Først besluttede jeg at tage Casio fra G-Shock-linjen, men deres størrelse og mange ubrugelige funktioner til en betydelig pris fik mig til at ændre søgevektoren. I sidste ende faldt valget på et simpelt elektronisk sportsur Casio Mænds HDA 600 B-1BV med analog tidsvisning.

Mænd's sportsur Casio HDA 600, køb i online-butikken Amazon

Skærmbillede fra webstedet Amazon.com Det vigtigste og fede plus for mig er tilstedeværelsen af ​​mekanisk beskyttelse af skiveglaset i form af en metalbeslag, et batteri med en levetid på 10 år, en holdbar plastik, vandtæt til 100 m krop, fluorescerende mærker og mellemstore størrelser i 42 mm tilføjede også point til mit valg. Hvem leder efter et stærkt, pålideligt og præcist ur for arbejde, skal være opmærksom. Jeg købte dem for lidt over $ 16, nu er steget til $ 17. Anmeldelser om Amazone er omkring 180 og de fleste er positive. Nå, fange cashbacks, på Topcashback.com er det helt muligt at løbe ind i en afkast af interesse for den produktkategori du er interesseret i på Amazon.

Mænd's sportsur Casio HDA 600, køb i online-butikken Amazon

Skriv en kommentar