Mænds jakke fra Eddie Bauer. Køb på Amazon.com.

God eftermiddag, kære forumbrugere og gæster på vores yndlingswebsted etparanmeldelser.dk, her er det igen tid til at tale om mit næste køb på verdensomfanget af online shopping. Faktum er, at min pakke er kommet, og dermed tid til at skrive en rapport. Imidlertid vil jeg forsøge ikke at skynde mig, og jeg vil ikke begynde traditionelt ikke med beskrivelsen: “hvad, hvor og hvor meget?”, Men med en lille anbefaling. Selvfølgelig, for at følge det eller ikke alles forretning, men personligt overbeviste min sidste rækkefølge mig igen: “Hvis du vil være rolig, spar IKKE ved levering!”. Dette er mit lille råd til dine venner! Hvorfor kom jeg til denne konklusion? Nu vil jeg forklare. Det er ingen hemmelighed, at det mest glædelige øjeblik, som vi forventer af vores shoppinghobby, er at få den længe ventede, og i de fleste tilfælde den ønskede ordre i posthuset, godt eller ved kurer. Og at dette øjeblik er garanteret, lovede jeg højtideligt mig selv, at uden forsikring vil jeg ikke sende flere pakker. Nu at købe. Selv i slutningen af ​​vinteren begyndte jeg at tænke på foråret og om dagesæsonen mænds jakke (en jakke i almindelige folk), og da jeg allerede havde mester på eBay.com, besluttede jeg at gå videre. Jeg startede en elsket med Eddie Bauer (EddieBauer.com) og valget faldt på denne jakke.

Mænds jakke fra Eddie Bauer. Køb på Amazon.com.

Skærmbillede fra webstedet Eddiebauer.com Men til min store beklagelse accepterede Eddie’s officielle websted ikke mit betalingskort, og jeg faldt i forvirring. Men så begyndte det på mig! Jeg huskede den officielle Eddie Bauer butik på Amazon.com og begyndte at lede efter den samme jakke der. Fundet det!

Mænds jakke fra Eddie Bauer. Køb på Amazon.com.

Skærmbillede fra webstedet Amazon.com Med ordren opstod der ikke levering og betaling af problemer. Og nu åbner jeg min pakke derhjemme. Levering blev naturligvis organiseret af forsendelsesfirmaet Shipito.com, den enkleste og dermed billige måde. Leveringstiden var: bestil 25.02 på Amazon og 6.03 allerede sendt med Shipito til mig, 21.04 – modtaget. Selvfølgelig ikke hurtigt, men stadig fra et andet kontinent ankom pakken. Jeg var nødt til at bekymre mig. Dette er pakken modtaget på Shipito.

Mænds jakke fra Eddie Bauer. Køb på Amazon.com.

Men denne jeg fik på posthuset: Pakken viser sin pris og leveringsmetode, i dette tilfælde er det First Class Air Mail. Nu om jakken selv. Hun ramte mig straks på Eddie Bauers hjemmeside, især farven. Ikke den sædvanlige sorte “ala-sovdepovsky”. Denne ene kaldes en “canyon”. Ved at se jakken live forstod jeg, at intuition ikke bedrager. Jakken sys i Vietnam, der er ikke en enkelt tråd til kvalitet, alle sømme er lige. Jeg er tilfreds med aki elefanten! Se ikke, at på et foto er jakken forkrøbet, kun fra en kasse. Held og lykke til alle i vores interessante forretning og lad alle vente på deres pakke.

Mænds jakke fra Eddie Bauer. Køb på Amazon.com.
Mænds jakke fra Eddie Bauer. Køb på Amazon.com.
Mænds jakke fra Eddie Bauer. Køb på Amazon.com.
Mænds jakke fra Eddie Bauer. Køb på Amazon.com.
Mænds jakke fra Eddie Bauer. Køb på Amazon.com.
Mænds jakke fra Eddie Bauer. Køb på Amazon.com.
Mænds jakke fra Eddie Bauer. Køb på Amazon.com.
Mænds jakke fra Eddie Bauer. Køb på Amazon.com.
Mænds jakke fra Eddie Bauer. Køb på Amazon.com.
Mænds jakke fra Eddie Bauer. Køb på Amazon.com.

Skriv en kommentar