Legetøj til børn og vægure

> Prologue Jeg har altid været skeptisk til at købe fra Kina siden lange gange (mere end 10 år) at købe varer i udlandet. Skræmt af varernes billighed, sammen med fri forsendelse, og selvfølgelig deres egen negative erfaring med at købe substandard ting. Nemlig – køb på Dialextrum (DealeXtreme). Jeg kan ikke huske præcis, hvad jeg bestilte, men jeg husker produktets modbydelige kvalitet + lugten + modviljen fra sælgeren til at komme i kontakt, ja til sidst, det generelle negative af alt dette. Måske var årsagen til, at jeg på det tidspunkt var uerfaren i sager om valg af sælgere og andre seriøse nuancer. Men sammenlignet med kvaliteten af ​​den kinesiske tjeneste med ebay og især med Amazon besluttede jeg i lang tid ikke at købe noget på rent kinesiske internetsteder (selvfølgelig bør du ikke sammenligne uforlignelige, men du kan ikke undslippe fra den aktuelle subjektive mening). Begyndelsen, udviklingen af ​​handlingen, kulminationen – generelt, alt i en flaske. Kapitel 1. Gave til fødselsdagen for datteren. Det sluttede i 2016, det var nødvendigt at tænke over fødselsdagsgave til den ældste datter (hun havde en læge i begyndelsen af ​​januar). Jeg gik rundt en masse børnebutikker (“skib”, “datter-sønner” osv.). Men overalt var der de grimme Monster High (jeg kan bare ikke stå dem, jeg tror ikke, de er fuldgyldige dukker, jeg kan huske, hvordan de i begyndelsen af ​​1990’erne forsøgte at lave den samme slags spil for drenge), russiske forbrugsvarer til store penge (leddene ved at påføre maling på gummi følte på røret , ærligt ikke bange for naturligt hår), godt, frank billige kinesiske forbrugsvarer. Generelt begyndte jeg at lede efter en dukke til forskellige udenlandske onlinebutikker. Som tiden var presset og hurtig levering var påkrævet, på råd fra en ven henledte opmærksomheden til sælgeren af ​​Wabl Store på Alyexpress site. Den samlede procentdel af positive anmeldelser er 96%, hvilket er det samme for ebay (forresten må du ikke glemme, annulleret negative anmeldelser på ebay). Men en ven købte mere end en dukke fra ham og forsikrede sig om, at kvaliteten er simpelthen fremragende. Derfor faldt valget på dette produkt, og det lange udvalg af dukker begyndte (hovedsageligt fordi konen ikke kunne bestemme hvilken man skulle købe). Efter lange sammenligninger og tvivl har vi valgt en sådan sød legetøj.

Legetøj til børn og vægure

Skærmbillede fra webstedet AliExpress.com Et stort antal positive anmeldelser og gemme varer i “Ønsket” tilføjet tillid. Som et resultat har jeg lagt en ordre. Hvad er bemærkelsesværdigt, da udlevering af dukken kostede os mindre end størstedelen af ​​Monster High.

Legetøj til børn og vægure

Skærmbillede fra webstedet AliExpress.com Meget tilfreds med leveringshastigheden fra Kina: Fra tidspunktet for betaling indtil kvitteringen var kun 11 dage. Leveringen blev lavet af PonyExpress, som overraskede mig lidt, fordi jeg regnede med det sædvanlige EMS Express. Jeg kunne godt lide dette firma – de bragte det straks efter at have kontaktet mig på forhånd om levering. De kan endda sende en rapport om pakken!

Legetøj til børn og vægure

Dukkens kvalitet viste sig at være frem for alt ros: højkvalitets maling applikation, blød behagelig gummi i dukken selv, muligheden for at købe separat og straks installere “talker” gratis (vi troede det overflødigt, vi har allerede en snakket dukke). Det er også værd at bemærke, at legetøjets hår er lavet af meget høj kvalitet, som er naturlig (som det forekom os) og jævnt fordelt gennem hovedet, og ikke så ofte sker, der kun hænger rundt om omkredsen. Generelt var kvaliteten meget tilfreds, godt, barnet værdsat. I det komplette sæt var der også en hårnål, en brystvorte, en drikker, et sengelinned. Den samme dukke var klædt i et outfit, som i et foto fra butikken. Derudover blev der påført en ekstra ble.

Legetøj til børn og vægure
Legetøj til børn og vægure
Legetøj til børn og vægure
Legetøj til børn og vægure

Kapitel 2. Gift af datteren til nytår Med nytår var tingene meget lettere. I en alder af 4 år har barnet selv en lille ide om hvad han ønsker fra julemanden, og derfor har vi givet hende frihed til valg, idet hun kun har bestemt sig for den maksimale pris for spørgsmålet. Trods alt, babyen, der ikke kender priserne og ikke forstår slutningen af ​​filosofien om penge, kan vælge et legetøj til 50 rubler og 50 tusind. Og så forklare hende, at “det allerførste hun ønskede hele sit liv” (men samtidig glemme det i 2-3 dage) er uforholdsmæssigt til det tidspunkt, hun vil bruge at lege med ham. Vi var heldige: for nylig blev min datter fascineret af filmen “Super Wings” (til min dybeste beklagelse nægter hun at se de fremragende sovjetiske tegnefilm, jeg voksede op) og anmodede derfor om et komplet sæt af hovedpersonerne. Jeg sammenlignede priserne for dem i Kina og os: med levering fra Kina var det 1,5 gange billigere. Derfor efter at have fundet en anstændig sælger med et stort antal salg af dette sæt og gode anmeldelser, besluttede jeg at bestille.

Legetøj til børn og vægure

Skærmbillede fra webstedet AliExpress.com Forresten er disse sæt præsenteret i forskellige størrelser. Vi købte den mindste (6-7 cm i højden) – for at værdsætte kvaliteten, fordi køb af store modeller (12-13 cm i højden eller mere) ikke ville være billigt på en gang, selv i Kina. Og i betragtning af en alder af børn i 2 og 4 år er det bedre at starte med relativt billige muligheder – at vurdere, så at sige, spilbarhed. Efter afslutningen af ​​købet sendte sælgeren pakken så mange som 4 dage, men til sidst sendte han det til sidst. Det var kun at vente. Pakken blev desværre leveret til os af EMS Post of Russia i 23 dage og var sent til nytår, men mere på dette nedenfor.

Legetøj til børn og vægure

Som sædvanlig med posten af ​​Rusland kom pakken lidt rodet, men alt inde var intakt. Datteren selvfølgelig pounced på gaven. Ifølge de første fornemmelser er varerne meget høje kvalitet, de samles forsvarligt, da der ikke er plastikforbindelseselementer, og alle legetøjets indvendige hardware er lavet på metal (skruer, nitter osv.). Malingen påføres meget godt, der er ingen synlige fejl i applikationen (kantfedt, usymmetrisk farve osv.). Udvendigt og i henhold til farveskalaen svarer tallene fuldt ud til tegningerne fra tegningerne. Bonus var “chef for frigørelsen” – som så på tegneserien, vil han forstå.

Legetøj til børn og vægure
Legetøj til børn og vægure
Legetøj til børn og vægure

Kapitel 3. Se efter korridoren For ikke så længe siden blev vi i sidste marts lykkelige ejere af en 3-værelses lejlighed i vores hjemby. Efter kapitalreparationer begyndte hustruen at lave en lejlighed til hendes smag og specielt kom til korridorens design. Da lofterne vi har mere eller mindre høje (265 cm, med “stalinkas” ikke sammenligner, men meget bedre “Khrusjtjov”), så ønskede hun at dekorere korridoren med hængende bilaterale ure. Da jeg var tilfreds med de to tidligere ordrer for Aliexpress, besluttede jeg mig ikke for at stoppe der og bestil det nødvendige ur der. Langt valgte, argumenterede i lang tid, hvad der passer til farven, til sidst afgjort på et hvidt ur fra en kinesisk sælger med ikke den højeste rating. Der var også næsten ingen kommentarer til dette produkt, men valget af et sådant produkt var ringe, plus på købstidspunktet fungerede en god rabat på uret. Som følge heraf risikerede de at lægge en ordre – og de fortryder det ikke.

Legetøj til børn og vægure

Skærmbillede fra webstedet AliExpress.com Forresten vil jeg notere særskilt for begyndere: I beskrivelsen er tekniske karakteristikker på russisk ikke altid korrekte, så se dem kun i den engelske version, og undersøg omhyggeligt også anmeldelserne og alle de givne billeder. For eksempel blev mekanik i vores specifikke tilfælde angivet som typen af ​​mekanisme, men i praksis var der et almindeligt “kvarts”. Der blev heller ikke sagt noget om, at uret ikke var glas, men plastik (dette øjeblik blev nævnt i anmeldelserne, så jeg vidste på forhånd, at jeg kom). Leveringen blev gennemført igen via EMS Express, men denne gang arbejdede postvæsenerne meget hurtigere – i løbet af kun 10 dage (fra januarferien gik de sikkert ud). Pakken blev bragt i sikker og forsvarlig, hvilket er meget vigtigt i betragtning af dets skrøbelige indhold.

Legetøj til børn og vægure

Efter modtagelse blev der fundet en lille defekt i plastglasset. Især havde han ingen indflydelse, men sælgeren viste sig at være en ærlig lille fyr og lavede en refusion – en kompensation på fem dollars. En lille smule, selvfølgelig, men det karakteriserer det godt. I resten var varerne som i billedet. Malingen på metallet påføres kvalitativt. Eksplicit asymmetri af sammensætningen og ægteskabssvejsning fandt heller ikke. Det eneste, der var lidt pinligt: ​​at hele stykkets stivere holdes på ét sted med pletsvejsning, det vil sige, hvis dette sted er svagt svejset, kan uret under egen vægt bøje konstruktionen og falde. Men hvis svejsningen var omkring omkredsen, ville prisen på enheden være helt anderledes, det skal også tages i betragtning. Også den snedkinesiske kineser satte ikke fastgørelsesanordningerne til vægmontering. Nå er resten et meget højkvalitets produkt.

Legetøj til børn og vægure

mmmmgggg-untocompia1981

Legetøj til børn og vægure
Legetøj til børn og vægure

En lille mangel i plastglasset

Legetøj til børn og vægure

Det eneste punktsvejsning på forstærkeren mmmmgggg-cleautlacga1985

Legetøj til børn og vægure

Denouement Rapporten jeg skrev 2,5 måneder efter indkøbene, så kan du allerede fortælle, hvordan i løbet af denne tid legetøjene plan for slidstyrke, slagfasthed, strækning osv., hvilke to børn som 2 og 4 år gamle gerne gør. Det er også værd at bemærke er følgende nyansering: På grund af det faktum, at leveringen af ​​gave til nytår var forsinket, og fødselsdagspræsentationen kom meget tidligere end forventet, blev det besluttet at ændre deres steder – som følge heraf blev dukken præsenteret for nytår og “Super- Wings “- på fødselsdagen. Del 1. Kinesisk neubivaemaya, eller hvordan kan du stadig finde kvalitetsvarer fra Kina Dukken var i hænderne på børn før alt andet, og efter resultaterne af dets drift kan jeg kalde det simpelthen uoprettet. Hvad gjorde de ikke med hende: de kastede, slæbte hende ved håret, rev henne i to, kæmpede selv med hende. Modstod alt. Dens design er forresten interessant (i hvert fald for mig): Kroppen er lavet af en klud tæt, men blødt stof og lemmer – af blødt gummi; Leddene er mobile, patched med en ring og fastgjort med klemmer. Hvis vi køber dukker, så sandsynligvis den samme sælger. Kvalitet til en sådan pris, som for mig, ud over.

Legetøj til børn og vægure
Legetøj til børn og vægure
Legetøj til børn og vægure
Legetøj til børn og vægure

Moving joints

Legetøj til børn og vægure

Skrueklemmer Del 2. Med plastik legetransformatorer skraler ikke malingen. Historien med sætet “Super-Wings” er endnu mere interessant. Da det er helt svært, så skal teorien i teorien gå væk ad gangen, især i hænderne på små børn. Men nej: Sættet har stået tidstesten og vist sig at være meget høj kvalitet. Ingen legetøj er brudt ned, malingen er ikke gået meget, med sjældne undtagelser. Jeg tror, ​​at denne udholdenhed skyldes, at fastgørelseselementerne i de to halvdele af hver figur er lavet af metal, ikke plastik, og ingen har aflyst kvalitetsmaleriet.

Legetøj til børn og vægure
Legetøj til børn og vægure
Legetøj til børn og vægure
Legetøj til børn og vægure

Metalfoldende vingeholder

Legetøj til børn og vægure

Metalnitteholder-chassis

Legetøj til børn og vægure

Metalskrueholder af to halvdele af legetøjet

Legetøj til børn og vægure

Transformation af legetøjet med display af lukninger. Epilog Dette er slutningen af ​​gennemgangen af ​​mine første køb for Aliexpress. Jeg håber, at du kunne lide min rapport. Jeg vil være glad for at modtage feedback og forslag. Se dig på forummet.

Skriv en kommentar