Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

For første gang skriver jeg en rapport om min erfaring med at købe tøj i udlandet, eller rettere i USA. Dette var mit første konsoliderede pakke sendt af Forwarder Shipito (Shipito.com). Pakken blev sendt i slutningen af ​​marts og den 19. april modtog jeg det allerede i mit postkontor. I alt nåede jeg mig 3 uger via USPS Priority Mail, som ifølge dagens standarder er meget hurtig. Jeg var tilfreds med kvaliteten af ​​Shipitos arbejde, konsolideret og sendt pakken hurtigt. Til emballagen er der ingen klager. Men her kostede omkostningerne ved service og levering mig ikke, det viste sig at være dyrt. Jeg vender tilbage til pakken. Her er det på billedet.

Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

Pakken er lille siden den første. Jeg tror, ​​at der vil være mere. Shopping jeg gjorde i den amerikanske online butik jeg kunne lide JCrew.com. Meget godt udvalg af tøj. Vi accepterer vores betalingskort og sender dem endda direkte til Rusland, kun til meget høje priser, hvilket naturligvis ikke passer mig, så jeg bestilte fremsendelsen Shipito. Ordren nåede 5 dage. Mine indstillinger: 84-66-88. Den øvre tog – størrelsen af ​​XS. Jeans – 25 størrelse. På forhånd vil jeg sige, at alt er gået perfekt. Jeg købte følgende ting: 1. Merino colorblock cardigan. Købt med rabatten på tidspunktet for $ 45.

Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

Skærmbillede af JCrew.com

Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller
Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

Sweateren er meget blød til kroppen. Kvaliteten er super. Sammensætning: 50% merinould, 32% bomuld, 15% nylon og 3% spandex. Syet i Kina. 2. Perfekt-fit henley. Farven er grå. Han kostede mig 18,75 dollar. Den sædvanlige top til at gå med et barn. Sammensætning er 100% bomuld. Det sys også i Kina.

Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

Skærmbillede af JCrew.com

Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller
Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

3. Rugby-stripe boatneck top. I første omgang blev farven bestilt

Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

Skærmbillede af webstedet JCrew.com Men lageret Shipito kom dette.

Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

Først blev jeg ked af det. Og jeg skrev til dem i supporttjenesten, at jeg bestilte absolut ingen sådan top. På det, de meget undskyldte, har fortalt, at desværre er det sådan, at de ikke er til stede mere. Og de returnerede mig penge til denne top. Sandt, og prisen han havde var lille – $ 15 (inklusive rabatter). En lille smule, men dejligt. Et andet gavekort blev givet til $ 10 for det næste køb. Jeg var meget tilfreds. Nå så. Sammensætning 85% ukendt for mig rayonne, 15% hør. Forresten, denne gratis top jeg kunne lide mere end andre. Kvaliteten er også meget god. Modellen er et frit snit, så landsbyen er også god. På trods af det faktum, at i hørene ikke krøller overhovedet.

Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

4. Og den sidste af mine indkøb i denne butik: Tandpinde jean i beklædningsfarvet twill. Lyseblå. Sammensætning 98% bomuld, 2% elastan. I taljen var det muligt og smalere. Men jeg er bange for at 24 størrelse ville være lille for mig. Så med bæltet går.

Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

Skærmbillede af JCrew.com

Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller
Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

Generelt var butikken J.Crew meget glad, jeg vil købe der og udenfor. Også på stedet for den såkaldte. lukket salg – Gilt.com Jeg købte Chloe solbriller til $ 99.

Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

Skærmbillede af Gilt.com Goggles kvalitet i originaltilfælde. Lavet i Frankrig. Men desværre passede de mig ikke. Alt for stor til min lille person. Jeg var meget forvirret, da jeg åbnede pakken, brillerne lå hver for sig og sagen separat. Hvorfor ikke sætte deres sag?

Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

Heldigvis er alt intakt, punkterne påvirkes ikke.

Kvinder tøj fra online-butikken JCrew.com og Chloe solbriller

Jeg håber, at min rapport vil vise sig nyttig for nogen.

Skriv en kommentar