Kridt tegning Crayola, køb på Amazon.com

Efter at etparanmeldelser.dk havde arrangeret en konkurrence om gode tilbud, var Amazon bare en gave til mig. Før du køber det lejlighedsvis. Ærligt, det er ikke så nemt at finde noget der er værd. Men at nægte et stort sæt børnekrit af det britiske selskab Crayola til 4,97 dollar er meget svært. Så mange som 48 stykker. Tilbudet om crayola farveblyanter gik for det første som “add-on” (med ordrer fra $ 25, gratis levering fra $ 49), dvs. prisen er stærkt reduceret, og for det andet er bestselleren generelt ikke at gå glip af på Amazon. Mere end 800 anmeldelser, bedømmelse 4,7 ud af 5! Cashback anbefaler Topcashback.com selvfølgelig, men retur fra Amazon er der konstant “flyder” afhængigt af produktkategorien. Nå, producenten. Crayola Company i mere end 100 år producerer varer til børns kreativitet. Og den mest forskellige. Malinger, pensler, blyanter, markører, kridt, plasticine, der er hundredvis af navne. Og deres produkter betragtes som en af ​​de bedste. Jeg så videoen og indså, at det er det, jeg har brug for. Nu er kridt dyrere, og tillægstilbuddet er ikke længere der. Det er nødvendigt at fange.

Kridt tegning Crayola, køb på Amazon.com

Skærmbillede fra amazon.com Min ordre er som følger. Siden jeg har samlet en hel del mere – levering er gratis.

Kridt tegning Crayola, køb på Amazon.com

Jeg sendte mig til lageret Meest.US, jeg sendte mig selv havet – jeg indså straks, at vægten der er anstændig. Jeg ventede på en stor pakke med alle laster i lang tid, om en halvanden måned. Betalingen var et Payoneer MasterCard. Imponeret en solid kasse med tykt karton med håndtag. Hvis du tager det til en gave – du behøver ikke engang at pakke det specielt. Ser meget respektfuldt ud.

Kridt tegning Crayola, køb på Amazon.com
Kridt tegning Crayola, køb på Amazon.com

Faktisk er 48 farver og nuancer mærket ærligt. Jeg podnachalsya på engelsk, vidste ikke engang, at farverne er. Crayons er lavet i Indonesien. Helt store, men ikke ru stykker – hver i form af blyant. Praktisk at holde i din hånd. Ikke skrøbelig, det er svært at bryde. Det er angivet, at de vaskes af med vand.

Kridt tegning Crayola, køb på Amazon.com
Kridt tegning Crayola, køb på Amazon.com

Hvilken ferie til børn var det svært at sige. De ønskede ikke at stoppe, selv når det var mørkt udenfor. Der var en hel virksomhed, kridt var nok for alle. Jeg vil også bemærke, at selv på asfalt er kridtet langsomt afskrevet.

Kridt tegning Crayola, køb på Amazon.com

Skriv en kommentar