Købte på eBay, en stor tåge…

Jeg bor i København, og hvad jeg ikke tidligere købte på eBay-auktionen skyldes manglen i Danmark af en kvalificeret mellemmand, der ville løse problemerne med levering og betaling af købte partier. Så det var på et tidspunkt, hvor mine venner i Rusland gjorde eBay-køb i fuld fart – jeg slog mine læber. Men at begynde at handle på eBay direkte (dvs.) uden en mellemmand var på en eller anden måde bange. Desuden erfaringerne i disse spørgsmål, som de siger – katten græd. Men jeg lærte snart, at en af ​​de “gamle timer” på mediatormarkedet for tjenester – virksomheden Pregrad.Net (for det meste, jeg bruger dette firmas tjenester, er stadig meget tilfreds med det), leverer de købte varer til Danmark (mere om dette selskab og typiske tjenester fra virksomheder – Forhandlerne kan læse her på stedet. Virksomheden er territorielt beliggende i København, og for at begynde at arbejde med det er det nok at blot registrere sig på selskabets hjemmeside. Jeg er registreret hos auktionen i USA, som det er populært for øvrigt registreret en gang på nogen af ​​eBay-filialer – får du automatisk adgang til alle de andre filialer under samme login og adgangskode. Det er meget praktisk. eBay-grænsefladen gav mig ingen særlige vanskeligheder – det vigtigste er, hvad der kræves for at arbejde med det (i engelsktalende filialer) De fleste af tiden præsenterer mange mennesker tysk eBay, men min tyske viden forlader meget at ønske, så eBay.de er ikke for mig endnu. Mit første køb er et sæt fremragende tågelygter til min bil. Gode ​​tågelygter koster os mellem $ 100 – $ 200. Brugt i os, næsten ingen sælger eller sælger er allerede stærkt “dræbt”. Og at købe en koreansk forfalskning, der varer maksimalt et år – kaster penge væk. Så jeg besluttede at købe mig selv et mærke. Jeg fandt på eBay et proprietært Hella tågesæt og for kun $ 50 brugte jeg muligheden “Køb nu” (køb varer uden forhandling til en fast pris). Med omkostningerne til den formidlende virksomheds ydelser var mine udgifter omkring $ 80, det samme sæt i en bilforhandler nær mit hus koster omkring 185 dollar. Udnyt dig selv. Jeg modtog pakken om 4 uger. Nu venter jeg med eBay for 3 pakker. Så hvad kan efter færdiggørelse af varerne supplere min historie. Held og lykke til dig!

Skriv en kommentar