Køb Serengeti solbriller i Amazon.com

I lang tid skrev jeg ikke noget til webstedet etparanmeldelser.dk. Hvert år bliver du ældre, og derfor lidt svagere. Men jeg besluttede at overvinde dovenskab og rulle en lille rapport om køb af solbriller. Før købet købte jeg kun en Ray-Ban solbriller købt offline mens jeg gik med min fremtidige kone i Sochi. Nå, vi gik til en butik, hvor det var sandsynligvis 30 minutter forsøgt på forskellige briller. Men de, jeg kunne lide, kostede heller dyrt, eller jeg gik bare ikke. Generelt for 2007 var det nødvendigt at give 5300 rubler, hvilket generelt ikke var meget billigt for mig. Men brillerne er meget anstændige, linserne er lavet af glas, men desværre ikke polariseret. I løbet af denne tid faldt selvfølgelig dem flere gange, men bortset fra nogle få små ridser og revner af parotidbue – intet problem, bærer jeg dem stadig. Mere præcist, nu vil jeg bære ny, som nu vil blive diskuteret. Jeg valgte solbriller i lang tid. Siden han var vant til den gamle, søgte han først og fremmest efter dem, da antallet på bøjlen var lidt slettet, men det var dog tilladt at identificere modellen. Sandt det viste sig, at modellen ikke er produceret i lang tid. Faktisk bekræftes dette ved ebay, hvor Ray-Ban er repræsenteret enten af ​​luftfartsselskaber eller af Weifares. Med min egen hovedform, som det viste sig, passer rektangulære rammer mig. Og så begyndte søgningen efter disse punkter, mens jeg ønskede, at prissedlen uden at tage fra USA var omkring 5000 rubler. Alt som passer til mine kriterier, og som jeg allerede har nævnt, er en rektangulær ramme, den skal være lavet af metal, og linserne selv er polariserede, intet blev fundet. Der plejede at være noget tæt, men som regel var de kinesiske navneord. Da der var en konkurrence med gode tilbud på Amazon.com, fandt jeg ganske tilfældigt ud af det amerikanske mærke Bolle. Der var gode modeller, men på en eller anden måde ønskede jeg ikke at købe en kat i en sække kun på amerikanernes feedback. Og så en dag efter at have beder om Bolle-søgningen, kom Serengeti-briller ud som følge af søgningen. For mig var det et helt ukendt mærke. Jeg måtte google det og hvad skete der? Det viser sig at være et helt fantastisk brand, der gør high-end briller. Ejeren af ​​mærket er Bushnell Corporation, der er kendt for sin kvalitetsoptik: kikkert, optiske seværdigheder osv. På Serengeti-eyewear.com, den officielle hjemmeside, kan du læse og lære om de anvendte teknologier. Det vigtigste er brugen af ​​fotokromiske linser. dvs. sådan ændrer objektivets gennemsigtighed / skygger afhængig af belysningsgraden. I hverdagen kaldes disse briller “kameleoner”. På denne side kan du groft forstå handlingsprincippet ved at flytte musen med venstre knappen nede i billedet. Og nu ville jeg bare have disse briller, så det var ikke som alle andre. Prisliste overskrider selvfølgelig mine krav, men fordi Købet er ikke lavet til sæsonen, jeg besluttede at fordele yderligere midler. Søgninger begyndte med ebay, hvor der blev fundet mange gode tilbud, herunder direkte billig levering fra sælgere fra England. Men de fleste var med åbne linser. Jeg ved ikke noget af en eller anden grund forhindrede mig i at købe dem, jeg ønskede en klassisk klassisk ramme. Så skiftede jeg til en søgning i den amerikanske Amazon. Derudover var et ret stort problem det faktum, at ikke alle partier havde vigtige parametre: brillens bredde, linsens højde og bredde og selve bøjlens længde. Det vil være meget irriterende at købe højkvalitets briller, der ikke passer til dit ansigt, eller omvendt bliver for store. Naturligvis tog jeg tidligere målinger fra mit Ray-Ban, så jeg vidste i princippet, hvilke parametre der passer mig. Forresten, at Ray-Ban havde jeg kun ét krav – det er utilstrækkelig højde, dvs. På toppen af ​​mig bliver solen ofte i øjnene. Og efter flere måneders søgninger blev 3 modeller tilføjet til “ønskeliste”, ja, jeg begyndte faktisk at spore prisændringer. I løbet af denne tid så jeg på modellerne og slog alt sammen ud og forlod kun Dante-modellen. Måske til fordel for denne model ligger det faktum, at linsen er både polariseret og med en fotokrom belægning. Desuden er materialet i linserne selv ikke plastik, men glas. Brillerne selv er lavet i Japan, hvilket er rart. I princippet vidste jeg, at det ville være tilfældet ved modtagelse, selvom beskrivelsen af ​​Amazon angav den traditionelle import. Det var kun uklart, hvordan objektivstørrelsen var bestemt: Lensstørrelse: 63 x 38 x 64 mm. På købstidspunktet den 17. april 2017 var prisen $ 135,42.

Køb Serengeti solbriller i Amazon.com

Skærmbillede fra Amazon.com Nu, når rapporten er skrevet, er den $ 182.49, pointene er i den sidste kopi. Sandt nok havde jeg en anden sælger, ikke Amazon selv, men “opfyldt af Amazon.” Ved levering til sporet var der nogle vanskeligheder, i mit personlige skab er der stadig ingen status, at varerne leveres. Brillerne blev sendt til speditørens lagerhus – Pochtoy.com, som jeg har arbejdet med i de sidste to år, og jeg vil ikke ændre det til en anden, fordi helt tilfreds. Fik briller lige den anden dag og bare bedøvet. For det første beklager jeg ikke om de brugte penge. Og det er ikke engang brugt, men nestet. For det andet kom brillerne med et klassisk tilfælde, eller snarere en sag. Meget holdbar, det fungerede ikke med den ene hånd. Sammenlignet med Ray-Bay – det er som hvidt og sort. Sandt nok følger det herfra – den indre lomme på jakken er ikke længere fast, du skal bære den i tasken. Udenfor, læderagtigt materiale med fuldgraveret mærke og også forkortet i form af et bogstav S. Det indre materiale af sagen ligner fløjl, der er meget behageligt at røre ved. Inde i sagen var der en mærket klud til aftørring af linserne og også med graveringen af ​​mærket. Selve sagen blev pakket i en papkasse, inden for hvilken lå et garantikort på otte sprog, herunder russisk. Også fra ham lærte jeg om kategorien briller: den anden, som betyder “god beskyttelse mod sollysets refleksion”. Brillerne selv betragtes som generelle formål, dvs. I bjergene eller på de snedækkede sletter kan de ikke beskytte deres øjne.

Køb Serengeti solbriller i Amazon.com
Køb Serengeti solbriller i Amazon.com
Køb Serengeti solbriller i Amazon.com
Køb Serengeti solbriller i Amazon.com
Køb Serengeti solbriller i Amazon.com
Køb Serengeti solbriller i Amazon.com

Tåen er meget behagelig, virkelig meget behagelig. Når det er solrigt, udfører briller perfekt deres funktion for at beskytte øjnene, og hvis du går ind i rummet, kan du endda glemme at du er i solbriller. Selvfølgelig, hvis du fjerner dem, vil det være lidt lettere.

Køb Serengeti solbriller i Amazon.com
Køb Serengeti solbriller i Amazon.com
Køb Serengeti solbriller i Amazon.com
Køb Serengeti solbriller i Amazon.com
Køb Serengeti solbriller i Amazon.com
Køb Serengeti solbriller i Amazon.com
Køb Serengeti solbriller i Amazon.com

Generelt, hvad vil du sige til konklusion? Hvis du leder efter solbriller, skal du sørge for at se nærmere på Serengeti, ikke fortryde det.

Køb Serengeti solbriller i Amazon.com
Køb Serengeti solbriller i Amazon.com

Comments (No)

Leave a Reply