Køb saucer Tabasco i Internet

Jeg sætter pris på velsmagende, sund og naturlig mad, som gode, kvalitetssæsoner og marinader. Frådseri? Lad det være sådan. Hvis vi i normal mad har ingen problemer og et godt stykke kød, grøntsager – frugter kan købes uden problemer, så er der mere vanskeligt at lave saucer. Selv det ringe valg, der er i vores butikker, er meget deprimerende. Hovedsagelig på salg er underværkerne i den moderne kemisk-fødevareindustri. Og det gælder både indenlandske produkter og import. At jeg kan bekæmpe denne uretfærdighed, indså jeg for et år siden. Og jeg begyndte at bestille saucer med eBay (USA). Hurtigt gik ind i smagen. Jeg købte meget fra forskellige sælgere. Jeg vil især nævne sælgeren Ferjamsoutlet. Tabasco saucer på eBay-auktionen (USA) Jeg købte meget på Amazon (USA), men da der er meget få sælgere, der tilbyder direkte international levering og i grunden måtte overbetale det mellemliggende selskab, er denne mulighed mindre interessant for mig. Selvom valget til Amazon, sandsynligvis den største. Produkter Tabasco online butik Amazon (USA) Jeg forsøgte en masse ting. Saucer, marinader, olivenolie og lige eddike. Der var frank affald, sådan at de ikke var færdige med at spise. Nogle flotte mennesker sendte forsinket, men jeg er selv skyldig – med sælgere på eBay, der har 3-4 anmeldelser at være opmærksomme på. Et af de varemærker, jeg vil nævne, er Tabasco. Jeg forsøgte næsten alt, og jeg kan sige, at næsten 100% af deres produkter er efter min mening. Kvaliteten er meget høj. Og yderligere kemiske ingredienser, såsom alle fortykningsmidler – farvestoffer er så små, at det ikke mærkes. Lidt undertryk: flere klassiske Tabasco saucer sælges her. Men prisen er en eller anden måde helt vild. Sammenlignet med priserne i USA er det højere hver fem til syv. Logikken i en sådan prisfastsættelse er ikke helt klar. Men vi vil fortsætte. Og øjeblikket kom, da jeg var træt af at købe 3-4 krukker og betale for deres levering. I betragtning af at det er sommersæsonen, når vi næsten hver weekend går på picnics, plus vi går til havet med bil, hvor fester i frisk luft, med shish kebab og steaks, er generelt dagligt, besluttede jeg at lave en stor ordre. Længe tænkte ikke. Jeg gik til Tabasco’s officielle hjemmeside i USA: Tabasco.com, som er en del af online-butikken, valgte hvad jeg har brug for og registreret antallet af enheder. Hvad jeg allerede har prøvet og ved godt tog mange uvant saucer – i en enkelt kopi. Derefter vendte jeg mig til det beviste mellemliggende selskab, med hvem jeg har samarbejdet i mange år. Hovedproblemet var at de modtog og ompakket kvaliteten af ​​alt, hvad der blev modtaget, da jeg meget tvivlede på, at den officielle onlinebutik pakker varerne på en sådan måde, at de sikkert kan afsendes i udlandet. Der var ingen problemer. De modtog, ompakket, sendte mig i to pakker. Efter 5 uger fik jeg kassen på posthuset. Den endelige omkostning er som følger: Saucer med mellemmandskommission $ 253, levering $ 105.

Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet

Da jeg besluttede at købe dette på en mærkelig måde, vil jeg tage en detaljeret rapport om udpakningen. Alt pakket er ikke særlig abstrusivt, men som praksis viste meget effektivt, fordi intet har gjort ondt. Jeg ved ikke, hvilken slags saucer der kom fra butikken, men jeg fik dem i denne form. Mmmmgggg-dworvillingcor1974

Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet

Boksen indeholdt et detaljeret og meget interessant katalog med produkter, der blev solgt under varemærket Tabasco: alle saucer, marinader, pickles og souvenirs (alle former for forklæder, coasters osv.). For mig ville det være bedre, hvis de sendte en bog med opskrifter, der blev offentliggjort på Tabasco.com, det er virkelig interessant. Jeg anbefaler stærkt dig at være opmærksom på, meget originale opskrifter til kød, fisk og endda alkoholholdige cocktails. Vi forsøgte meget hjemme.

Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet

Hvis jeg vidste, at jeg ville få alt uden vanskeligheder og tab, ville jeg helt sikkert have bestilt meget mere. Når alt kommer til alt, udover hvad vi spiser, er der meget “ret til prøve” pårørende og venner, der ikke er så let at nægte. Nå, hvordan man ikke giver en flaske, når du har dem på hylden er to dusin? Men i virkeligheden ser alt sådan ud: en, to, tre, og nu kan du leje et sted i køkkenskabet. Hvordan man håndterer dette fænomen, er jeg endnu ikke kommet op med Ja, indtil jeg glemte alle de købte saucer lavet i USA. Nu vil jeg kort gennemgå hver af købene. Tabasco Teriyaki er en af ​​mine mest betroede og elskede. Dette er en traditionel japansk sojasovs med tilføjelse af skyld, honning, krydderier. Hvor mange smagte sauce fra andre producenter – Tabasco er den bedste. Det er næsten alt vejr, i forhold til skarpe, med en rig, krydret smag. Det går til marinade og som krydderier til kød og fisk. Det bruges i øjeblikket, derfor tog jeg også hele sin boks (12 flasker).

Køb saucer Tabasco i Internet

Skærmbillede fra Tabasco.com Min familie er meget glad for kylling i teriyaki sauce. Den er udarbejdet hurtigt og enkelt, du kan nemt finde en detaljeret opskrift på internettet. Den nederste linie er, at kyllingefilet er skåret med et stort “halm”, stegt til gylden skorpe i vegetabilsk olie, så smørret drænes og teriyaki-saucen opvarmes til kog, hvor kyllingen falder, bogstaveligt talt i et par minutter. Meget velsmagende, men forbruget af sauce til madlavning af denne skål er ret stor. Her er en video med en opskrift på Youtube.com (her bliver saucen simpelthen hældt på toppen ved afslutningen).

Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet

Tabasco Østasiatisk Chili Sauce, en klassisk varm og sur sauce af kinesisk køkken. Heavy, islandy med surhed. Sandsynligvis den anden på efterspørgsel efter os. Den bruges med alt hvad du kan, selv med brød.

Køb saucer Tabasco i Internet

Skærmbillede fra Tabasco.com

Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet

Skærmbillede fra Tabasco.com Tabasco sojasovs, mættet, koncentreret, lidt sød, moderat salt. Fra de sædvanlige “klassikere” er kendetegnet ved en krydret skarphed, men ikke signifikant.

Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet

Tabasco Sauce BBQ var bare en åbenbaring. Jeg har købt tre krukker efter at have læst anmeldelser på et forum, og nu fortryder jeg, at jeg ikke købte mere. Et unikt stykke! Det er en krydret, ø og meget naturlig puree med skiver grøntsager og en fantastisk buket “krydderier”. Ideelt set bør den bruges til grill, men det er så velsmagende, at det går helt til alle retter: kød, fisk, pasta osv. Mmmmgggg-backpostgandgrav1972 Skærmbillede fra Tabasco.com

Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet

Tabasco Sauce Hvidløg Grillning / Marinating I Jeg udskrev det kun en uge siden og havde ikke tid til at prøve det endnu. Jeg købte kun en flaske til testning. Det smagte mig meget spicy, sur og skarp, og som krydderierne ikke kunne lide. Han stod for et par dage og jeg bogstaveligt talt i et par timer marinerede i det laksekager. Det viste sig noget! Ligesom marinade sauce er bare klasse!

Køb saucer Tabasco i Internet

Skærmbillede fra Tabasco.com Salsa Tabasco er en langt bevist sauce. Dette er den bedste salsa, jeg nogensinde har prøvet. Den mest naturlige. Intet overskud af sukker, ingen fortykningsmidler, intet overdreven krydderi. Alle, som jeg behandlede hende til, var sikker på at spørge, hvilken slags sauce, mange troede ikke, at fra bankerne troede de, at de selv var ved at forberede. Saucen er absolut “alt vejr”. Velegnet til kød, fisk, skaldyr, grøntsager. Det sælges i tre typer: medium (moderat skarpt), chipotle (med røg) og varmt (skarpt). Selvom alle tre muligheder på sværhedsgraden er ret moderate.

Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet

Skærmbillede fra siden Tabasco.com

Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet

Skærmbillede fra siden Tabasco.com Mayonnaise Tabasco, jeg købte for første gang på prøve. Det er skarpt nok, du kan endda sige det er meget skarpt, meget godt (så godt som muligvis ikke god hjemmelavet mayonnaise) og lækker. Selvom de, der ikke kan lide den skarpe, ikke kan lide det. De, der er på en diæt, passer heller ikke – appetit, denne mayonnaise tænder være sund. Du kan ikke klæde salat med sådan majones, men på en sandwich, pizza, kogte æg eller i en blanding med creme i salat – meget.

Køb saucer Tabasco i Internet

Mustard Tabasco blev også købt for første gang. Hun var overraskende slet ikke akut, men mere krydret. Spicy Brouwn er mere som den, vi alle ved fra barndommen, og Grov jord er helt anderledes, surere. Meget god sennep Tabasco går til madlavning hjemmelavet mayonnaise. Du behøver ikke at bryde hovedet: vegetabilsk olie, æggeblommer, citronsaft og sennep. Alle krydderier er allerede der, og der er ikke noget ekstra at tilføje.

Køb saucer Tabasco i Internet

I boksen var en lille flaske med den oprindelige peber sauce Tabasco, som jeg forstod det sat som en “præsentation”. Især om denne sovs vil du ikke sige noget, alle prøvede det mindst én gang i hans liv.

Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet

Gavesæt af saucer Tabasco Jeg så første gang i Annas rapport fra Pskov, brændte og bestilte så mange som tre stykker. Man forlod sig selv (hovedsagelig på grund af et behageligt stativ), de andre har allerede “floated away” som gaver. Der er seks klassiske, mest berømte Tabasco saucer: Oprindelig peber, krydret og duftende Habanero, mild sourish grøn peber, hvidløg hvidløg peber, “røget” chipotle og sød, kinesisk sød og krydret, som jeg allerede skrev om.

Køb saucer Tabasco i Internet
Køb saucer Tabasco i Internet

Skærmbillede fra Tabasco.com

Comments (No)

Leave a Reply