Køb Samsung S8+ “åbn” på Amazon – Tyskland

Helt uventet blev hun ejer af en helt ny smartphone Samsung Galaxy S8 i sin yderste ydeevne “plus”. Købet blev lavet i tysk Amazon. Jeg fik en smartphone til 750 euro i “Like new – Open box” tilstand med en garanti på 12 måneder. Hvorfor er det uventet? Ja, jeg ville ikke købe noget nyt. Jeg var helt tilfreds med mit enårige Samsung S6 +. Men faldt det på parkeringspladsen og efter ti minutter fandt man et hjerteskærende syn – nogen flyttede det. Aktivér mislykkedes. Tjenesten udstedte en dødsdom en uge senere – den kan ikke genoprettes. Og nu, i frustrerede følelser, glædeligt sjælen med en anden bagatel fra vores emne “Gode forslag på Amazon.de”, gættede jeg at ryste gennem mobiltelefoner. Nå selvfølgelig, det første jeg opdagede var, at jeg ikke var afslappet siden jeg besøgte Samsung showroom – den nye “otte”, som annoncerede hele byen. Jeg gik gennem tilbudene og blev ild: for 749 euro Samsung S8 + blev tilbudt, med en fuld garanti på 12 måneder. Helt nyt, men i en åben kasse. Sælgeren var ikke Amazon, men der opstod ikke nogen spørgsmål. Elektronikforretningen ZOXS GmbH, fra Wesel, med høj rating (30 tusind salg pr. År). På os kostede den givne model for det øjeblik 200 euro mere expensivt.

Køb Samsung S8+

Skærmbillede fra webstedet Amazon.de Samlet med ånden udstedte en ordre til speditøren – Qwintry – og sendte “økonomen” en voluminøs pakke med alle akkumulerede i lageret selv inden for en uge. Langt besluttede, om det giver mening at sende hele samme pakke eller sende en smartphone dyrere levering, separat, men besluttede at spare – allerede og så brugt nok. Især siden forwarderen var sikker på, at der ikke er noget at bekymre sig om. Har modtaget alle dage om et par uger intakt. En kasse med en smartphone pakket i en film lå mellem tøj. Som jeg formodede, beskadigede nogen åbningssticket på kassen, hvorefter smarttelefonen ikke kunne sælges som en “ny” a priori.

Køb Samsung S8+
Køb Samsung S8+

Smartphone, efter min mening, aldrig inkluderet, filmen blev ikke fjernet. Ikke en enkelt støv eller et fingeraftryk, selv når det undersøges i detaljer. Hvorfor slog de seglet? Jeg forstår ikke.

Køb Samsung S8+
Køb Samsung S8+

Inde i et komplet komplet sæt: hovedtelefoner, adaptere, instruktioner, oplader.

Køb Samsung S8+
Køb Samsung S8+
Køb Samsung S8+

Der er to adaptere: en til tilslutning til USB, den anden til opladerenheder fra den foregående generation. Nestet har helt ændret sig. Øget og blev mere bekvemt, da det ikke betyder noget, hvilken side der skal indsættes til stikket. Tidligere med det var der kompleksiteter, især i mørket.

Køb Samsung S8+

Data uden problemer genoprettet takket være en backup og Samsung One Drive. Det viste sig, at min tidligere Samsung Galaxy S6 + netop holdt alt i skyen. Det viste sig, at det var nok at tænde den nye smartphone og logge ind som straks tilbød at returnere alle dataene. Tog proceduren i omkring en time. Skærmen på de otte, i sammenligning med Galaxy S6 +, som et ord af ryggen ikke passerer, simpelthen fantastisk. Efter det opfattes der heller ikke tv eller computer. Det lader til, at du er nødt til at strakke dit syn hele tiden. Du kan se i enhver sol i enhver vinkel.

Køb Samsung S8+

Jeg har brugt det i en måned, og jeg kan bemærke følgende punkter i sammenligning med Samsung S6 +. Naturligvis, selvfølgelig, men det kan være interessant for nogen. Ubetingede fordele: Skærmen er uden konkurrence. De skriver det i øjeblikket den mest avancerede. Sandsynligvis sandheden. Batteriet kan tømmes “til nul” næsten umuligt. Vivacious til uanstændighed. En fuld cyklus med den originale oplader tager cirka en time. Slot til det andet kort er meget korrekt. Du kan sætte både et kort af den anden operatør, og et hukommelseskort til 128 GB, som sammen med 64 GB intern hukommelse giver en meget imponerende mængde. Samsung S6 slot til kortet er ikke nok. Så nu kan videoen i HD ses uden begrænsninger selv uden adgang til internettet. Bratte kompakte hovedtelefoner, komplet med en meget alvorlig firma AKG Acoustics – en afdeling af det Samsung-ejede selskab Harman Kardon, der producerer professionelt lydudstyr. Ledningen er flettet med en klud, anatomisk form, ser meget cool ud. I Forbes er folk, der er kendte i dem, vendt om og værdsat meget. Kameraet er selvfølgelig det vigtigste trompetkort – det er bare noget “stykke af fremtiden.” Ellers vil du ikke nævne det. Selv i sammenligning med det fremragende S6 kamera – er der et helt andet niveau. Uanset belysningen opnås billeder uden nogen form for behandling af journalkvalitet. Saftig, utroligt smuk. Måske endnu smukkere end naturen.

Køb Samsung S8+
Køb Samsung S8+
Køb Samsung S8+
Køb Samsung S8+

Du kan tage billeder når som helst og hvor som helst. Nu er du ligeglad med total mørke eller direkte sollys, der slår direkte ind i objektivet. Se på billeder taget i totalt mørke med flash og billeder lige i solen. Jeg ved ikke, hvilke kloge filtre de brugte, men det er næsten umuligt at ødelægge billedet.

Køb Samsung S8+
Køb Samsung S8+
Køb Samsung S8+
Køb Samsung S8+

Der er endnu ingen sådanne minuser. Men der er kontroversielle punkter, som du kan sige. Formen på Galaxy S8 + er blevet mere strømlinet. Skønhed er tilføjet, men telefonen er mindre “snap”. Det lader til, at han nu vil glide ud af hans hænder som et stykke sæbe. I betragtning af prisen er følelsen ikke ude af stand. Alle knapper blev touchscreens, før tilstedeværelsen af ​​en fysisk knap “Home” hjalp med at navigere i mørket og forstå, hvordan du holder smarttelefonen. Det er svært at vænne sig til, men du kan. Hvis du flipper telefonen på hovedet, vender billedet sig ikke for at angive, at berøringsknapperne er under. Samsung S8 har en fingeraftryk og nethinden scanner. Allerede forsøgt. En virkelig interessant procedure er fjernelse af biometriske data. Men hvorfor kan jeg ikke forestille mig det. Forestiller du dig, at det ville være nødvendigt at låse det op med et fingeraftryk eller scanne nethinden, når du genstarter telefonen? Denne forkælelse er selvfølgelig nogle og ekstra penge. Akustik forblev praktisk taget på samme niveau som S6, selv om jeg forventede meget mere. Pyshchalka – pishchalkoy.

Køb Samsung S8+
Køb Samsung S8+

Skriv en kommentar