Køb på eBay Dvd’er.

Køb af dvd’er på en eBay-auktion har været min hobby i mere end 3 år. Jeg ved, at mange mennesker køber eBay-varer til videre videresalg (inkl. Cd’er og dvd’er), men jeg vil på en eller anden måde ikke komme til at gøre noget sådan. Og alt begyndte prosaisk. For nogle år siden tog en ven mig fra Østrig som gave – en dvd-afspiller og flere dvd-diske. Selvfølgelig bragte dvd’er efter et par visninger træt og jeg besluttede at købe noget nyt. Ny licenseret DVD, prissætningen, som varierede fra $ 20 til $ 50, var naturligvis uden for mit middel. Og jeg fulgte det generelle eksempel og købte piratkopierede dvd’er, hvoraf der er så mange på layouter. De koster normalt omkring $ 10 – $ 20, men ofte leverede problemer. For eksempel faldt dårlig billedkvalitet eller oversættelsens tekst ikke sammen med det, der skete på skærmen, så det var nogle gange nødvendigt at gå rundt om skift. Med online-auktionen eBay mødte jeg på webstedet for en af ​​firmaerne – formidlere, der leverer tjenesteydelser til betaling og levering af varer fra auktionen i CIS-landene. På dette websteds forumsted snuble jeg ved en diskussion, som diskuterede detaljerne om at købe eBay DVD’er på auktion. Det viste sig, at licenserede (!!!) DVD’er sælges til en gennemsnitlig auktion for $ 1-3. Og meget ofte solgte hele filmbiblioteker på 100-200 plader. Derefter overstiger prisen på et dvd-drev sjældent $ 1. Og meget mange af vores landsmænd drager fordel heraf og udnytter det. Forresten købte en af ​​mine venner på eBay et filmbibliotek i 500 dvd-diske til $ 400 og i et lille rum åbnede han et videodistributionsstudio. Det ser ud til at være lykkeligt. De fleste dvd-film, der sælges på auktion, har tendens til at have dubbing på engelsk og et par europæiske sprog (oftest tysk eller fransk), men hvis du vil kan du nemt finde film med dubling på russisk. De sprog, der tilbydes på DVD, findes i detaljerne for hvert parti. Det eneste, jeg kan rådgive fra mig selv – snør ikke åben ved at kigge igennem masser med film på engelsk (normalt “originalsproget”). Hvis du er svag på engelsk – ser film på den – en god mulighed for at lære et rigtigt “live” talesprog eller bare rette din udtale. For børn (selv børnehavealder), såvel som voksne, er tegnefilm på engelsk perfekt. I tegnefilm, der normalt er barnorienterede, finder du ikke komplicerede sprogkonstruktioner, men også mangler i diktning. Jeg har på råd fra en erfaren lærer bestået denne skole og kan hævde om dens effektivitet. Jeg er registreret på eBay uden meget besvær. Kategorien dvd’er efter størrelse imponeret – den er en af ​​de største på auktionen. Priser … Se selv. Byder på en bred vifte. En disk, flere, bundter, hele samlinger. Først blev jeg forvirret af sådan overflod, men så tog jeg mig selv i hånd og satte mig på “Jurassic Park” – alle tre dele med en startpris på $ 5 – og jeg var den eneste, der var interesseret i dette produkt. Jeg satte en indsats allerede ved afslutningen af ​​auktionen og i løbet af en time modtog jeg en email om, at jeg er en vinder og kan overføre penge til sælgeren. Jeg betalte disse dvd’er ved hjælp af det samme formidlingsfirma. Fra de foreslåede leveringsmetoder valgte jeg den langsomste, men også den billigste – til havs i 2 uger – 10 dollar. Pakken kom som lovet i tide. Varerne var fremragende. Herefter bestilte jeg straks hele serien “X-Files” og hele serien “Friends” (til en gave til min kæreste) – alle dvd’er på engelsk. Alle modtaget i tide uden forsinkelse. Alle betalt via PayPay ved hjælp af et mellemled. Mæglerfirmaet sendte mig en kvittering – jeg udskrev det og betalte det på nærmeste bank. Og de har allerede overført penge til sælgeren via PayPal betalingssystemet. Mit råd til dig – tag ikke dig selv i lang tid! Bruges til at betale for varer (herunder via PayPal) eller tjenester fra formidlere (for mere information om de typiske tjenester hos formidlere, se her., Ed., Ed.) Eller tjenester af betroede personer (men ikke inviteret dig i et forum til at foretage sådan betaling for ” velgørende “principper – ofte er det svindlere). Glem ikke sælgerens bedømmelse (læs vores artikel: Sådan vurderer du sælgers pålidelighed på eBay-auktionen.) Jeg købte også et par dusin normale VHS-videokassetter (for det meste forestillinger af forskellige rockekoncerter). Jeg købte også computerspil på cd (også opmærksom på priser) – normalt efter spillet sætter vestlige spillere det ikke på hylden, der samler støv, og sælger det på auktion eBay i hvert fald for noget. Og du er for 5-20 dollar (normalt den gennemsnitlige salgspris) få et fuldt licens spil, ikke skævt brudt af vores pirater. Så eBay auktion – jeg råder dig til at prøve mindst en gang 🙂 Held og lykke.

Skriv en kommentar