Køb på eBay.com herre ure Seiko Sportura SNA451.

Køb på eBay.com herre ure Seiko Sportura SNA451.

Hej alle sammen! Responder ærligt på hjertet: “Har vi på forummet dem, der ikke kan lide schweiziske ure (ikke mærker hvis ure er skovl losset i butikker)? Hvem selv for et øjeblik tænkte ikke på ideen om at ville have dem? “. De er smukke, de er perfekte – denne mini verden er på din hånd. Snesevis af berømte firmaer og traditioner for deres fremstilling. Men! Et sådant ur er meget dyrt. For eksempel kan jeg lide den relativt “billige” Tag Heuer Carrera, men med “toad” var det muligt at blive enige om den bedste mulighed: Seiko Sportura SNA451. Du har råd til og tag Heuer. Det er jeg helt sikker på. De mennesker, der skriver om etparanmeldelser.dk-rapporter, samt jeg brugte i flere år i onlineforretninger, så meget at man kunne købe schweiziske og ikke alene. Og nogen købte det, husker jeg. Nå misundelig jeg dig. Så om “padden” – dette er et dyr, som et rimeligt flertal af mennesker har for hver af deres ønsker indsætter deres egne: “Qua” (som oversætter til menneskelige midler “hvorfor?”). Kun du siger til dig selv: Jeg vil have et fremtrædende schweizisk mærke og som svar: “Kva”, det vil sige, at der er fine og ikke schweiziske mekanismer. Jeg vil have mekanisk: “Qu” (dvs. kvarts mekanismer – det mest præcise), jeg vil have dyrt læder Rem: “Kwa” (det er ikke forfærdeligt praktisk). Efter moderering af sortimentet på eBay.com, et par uger og efter at have læst forskellige fora stoppede jeg hos dem meget Seiko. Det, jeg har brug for: Et firma med et ry for god urmageri, en kronograf, en safirkrystal med en høj “inkoherens”, vandmodstand (op til 100m i dem), en metalrem (i ekstreme tilfælde gummi) og en sølvfarve. Alt dette er til stede. Fandt et forslag til denne model. Uret blev tilbudt som “Nyt uden mærker”, dvs. som nyt uden etiketter. Beskrivelsen angav, at de aldrig blev båret. Vi anvendte temmelig voluminøse billeder, som kunne ses fra forskellige sider, at der ikke var spor af sokker (små ridser osv.). Jeg troede og vandt dem for 240 dollar. Jeg blev sendt til Orenburg med kurer EMS. En måned senere ringede en dørklokke og postmanden Pechkin kom uden varsel ind i vores liv. Præsenteret en lille kasse, som jeg straks åbnede. Inde var en kasse fra døgnet, og rummet omkring det var dækket af polystyrenbolde. Sælgeren, og han, forresten fra Kina – respekt! Uret var på plads i en glimrende tilstand ved første øjekast. Generelt var jeg glad. De så endnu bedre ud end i billedet. Begyndte at bære. Men ikke alt gik glat. Først bemærkede et par ridser – fordybninger i specielle “bulges – bulges” på bagsiden af ​​uret (de er nødvendige for at skrue denne dækning af med timetasten), under hvilken mekanismen er placeret. Damn, for noget, de forsøgte at skrue af! Så bemærkede jeg, at datoen for kalenderen ikke ændres. Jeg læste instruktionerne, jeg prøvede alt – ingen måde! Datoen ændres ikke. Og det er alt sammen. Jeg kunne ikke åbne tvisten mere – alle vilkårene er gået, og min sælger har allerede modtaget min positive tilbagemelding fra mig! Jeg håber at have stak ham. I den tørre rest. Stort ur. Jeg svømmede i dem i havene, svømmebassiner, stegte i solen, svævede i saunaer, faldt dem og satte ting rundt i huset uden at være opmærksom på hvor, men glasset er som nyt. Metaldele er skrabet af sig selv, og fra badene afskalles den orale maling fra fordybningerne i knastens ender (som på et hjul). Ja forresten, i vores Rusland er deres omkostninger ens under 25 tusind rubler. Dette er for meget, selvfølgelig.

Køb på eBay.com herre ure Seiko Sportura SNA451.
Køb på eBay.com herre ure Seiko Sportura SNA451.

Mænds og mænds armbåndsur Seiko på eBay.com

Køb på eBay.com herre ure Seiko Sportura SNA451.
Køb på eBay.com herre ure Seiko Sportura SNA451.
Køb på eBay.com herre ure Seiko Sportura SNA451.

mmmmgggg-vertheosultuss1989

Skriv en kommentar