Køb på eBay.com den håndvaskarmatur Hansgrohe Axor Starck X

Allerede på hvilken konto eBay.com tillader mig at hoppe højere end mit hoved – tilbyder at købe til en meget loyal pris ting, som jeg havde råd til med en stor strækning. Nå, eller kunne i en enkelt kopi. Det var takket være denne handelsplatform, at jeg og min hele familien lærte at det er muligt at bære tøj, fodtøj og tilbehør af mærker, der tidligere var yderst sjældne: Fendi, Brioni, Ferragamo, Kiton, Zegna, Bally, Cuccinelli, Gucci, ja længe kan nævnes. Alle frysere er nu fyldt med dette gode. Men kun denne kategori af varer stoppede ikke der. Gik schweiziske ure, smykker, iPhones – ipods – ipad og meget mere. Og her er en anden tidbit, jeg fik næsten en pittance (godt, hvis du kan kalde det 30% af den reelle værdi for os). Det faktum, at jeg forbereder sommerreparationen og forsøger at langsomt købe alt på listen, så det på et tidspunkt ikke skyndes overhovedet, overpaying ved hver tur. Selvfølgelig vil jeg købe noget bedre, men budgettet er ekstremt begrænset. Det er skærmen, at eBay.com dukker op. Denne gang er mixeren fra det tyske firma Hansgrohe, en af ​​de mest elite design linjer – Axor Starck X Collection, vendt op. Til hvem det er interessant, kan du lære mere om det på virksomhedens officielle hjemmeside. Jeg indså i lang tid, at det er dyrere at spare på VVS og i femten år ikke andet end Grohe og Hansgrohe i huset er blevet holdt. Disse blandere har en fantastisk egenskab, som jeg meget værdsætter i alt: næsten 100% pålidelighed. Men selvfølgelig var jeg normalt begrænset til budgetmixere. Umiddelbart fanget på auktionsrepræsentanten for et mere voksen segment. Sælgeren fra USA lagde to identiske blandere Hansgrohe Axor Starck X Collection til budgivning med en startpris på $ 100. Jeg satse på en og hun vandt ($ 300). Hvorfor købte jeg ikke den anden på én gang? Jeg vil ikke tænke på det. Da leveringen kun var i USA, blev leveringen udstedt til adressen til forsendelsesfirmaet Shipito.com, hvor jeg kom fra en stor, tung kasse, hvor blandt mine andre køb var der også en imponerende vægtkasse til blanderen.

Køb på eBay.com den håndvaskarmatur Hansgrohe Axor Starck X

Skærmbillede fra eBay.com Sendt som sædvanligt – USPS Priority. At sige, at købet er tilfreds, er at sige ingenting. Inde i selve boksen er en mixer, afløbssystem, installationsvejledning. Selv i USA koster en sådan mixer dobbelt så meget som jeg købte. Vi har det værd lidt over $ 800, lærte jeg. Kan ikke vente med at installere. Fremstillet i Tyskland.

Køb på eBay.com den håndvaskarmatur Hansgrohe Axor Starck X
Køb på eBay.com den håndvaskarmatur Hansgrohe Axor Starck X

Sanitetsartikler og tilbehør af Hansgrohe på eBay.com

Køb på eBay.com den håndvaskarmatur Hansgrohe Axor Starck X
Køb på eBay.com den håndvaskarmatur Hansgrohe Axor Starck X
Køb på eBay.com den håndvaskarmatur Hansgrohe Axor Starck X
Køb på eBay.com den håndvaskarmatur Hansgrohe Axor Starck X
Køb på eBay.com den håndvaskarmatur Hansgrohe Axor Starck X

Skriv en kommentar