Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com

Det tog mig presserende at købe til gaver (præmier) to budget Bluetooth-højttalere. Og det samme og til en pris ikke mere end $ 40 per stykke. Opgaven er simpel og enkel på samme tid. For det første var det absolut umuligt at købe skrald, og for det andet er budgettet strengt begrænset. Nå, hvis du går til “Action Day” på Amazon.com, men det rigtige produkt er ikke altid egnet, og hvornår vil det være, vil ingen sige. Budget Anker koster $ 70 dollars. På ebay også, for denne mængde noget fra kendte producenter kunne ikke finde. Jeg var nødt til at gå til Aliexpress.com, hvor jeg i manglende tid til eftertanke købte to kolonner “uden klan og stamme” fra den første anstændige sælger der kom der, men for 45 dollar.

Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com

Skærmbillede fra webstedet Aliexpress.com Bare kom hurtigt premissen modtaget ved udstedelse af en postkasse med to kolonner inde.

Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com

Jeg er ikke ekspert på alle disse desibel og tekniske detaljer, jeg kan ikke lide. Men jeg købte forskellige mærkevarer trådløse højttalere, især Jambox og BIG Jambox fra Jawbone. Og jeg var meget interesseret i at sammenligne. Paphos Kinesisk Kæbe og ydmyg kinesisk “Intet navn” med en stolt identifikator WS-701. Konklusion Jeg skriver med det samme, fordi Jeg er ikke sikker på, at jeg har tilstrækkelig styrke til at flip gennem til slutningen. Bare store højttalere, ikke ringere end mærket. Jeg troede ikke engang, at kineserne var så gode til at trække kvaliteten op. For begrebet “dårlige” og “gode” kinesiske varer på Aliexpress har jeg altid været skeptisk, men så beklager jeg, at min næse bar mig. Jeg havde ikke engang mistanke om, at kammeraterne fra Mellemriget var ved at øge kvaliteten. Intet godt, jeg indrømmer, at jeg ikke havde forventet at modtage. Men hvad vi har, har vi. Kasser af fremragende, tæt karton. Ikke så koldt pakket som Jawbone, men stadig meget anstændigt. Hver søjle i filmen.

Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com
Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com
Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com

Designet er helt acceptabelt.

Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com
Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com

Men mest imponeret over kvaliteten af ​​materialet, som jeg ikke havde forventet at finde i den forældede kinesiske håndlavede artikel. Fin kvalitet plast. Behageligt at røre uden lugt.

Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com
Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com

Alle knapper, switche er også ret fortjent til ros. De arbejder tydeligt, ikke syltetøj, ikke falde ud, ikke træk.

Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com
Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com
Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com

Metal er også fremragende. Neglen bøjer ikke. Generelt er kroppen anbragt bemærkelsesværdigt. Indeni er der ingen garantier eller branded bøger, men lyd og USB-kabel er fremragende. Vi kan straks sige, at “originalen, vil vare længe.”

Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com
Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com

På toppen af ​​de to ladningsindikatorer: rød og blå.

Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com
Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com
Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com
Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com
Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com
Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com

Kørte, snusede rundt, forbundet til computeren. Nå, det er ikke kun en kølig kolonne, så det virker.

Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com
Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com

Med hensyn til arbejdet – kontrolleret. Ingen klager. Det er straks signalet holder godt.

Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com
Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com

Der er ingen fremmede lyde. Udgangssignalet, som mig, af den gennemsnitlige bruger er meget anstændigt. Der er intet at klage over.

Køb lavpris bærbare højttalere til Aliexpress.com

Jeg kontrollerede begge kolonner – alt er det samme. Ærligt, jeg tager af min hat, godt færdig. Det eneste, som ormen skærer relativt, som kun er “heldig”. Nu gik jeg til Amazon og fandt, at Ankers pris nu er faldet med halvdelen til $ 35. Nå, hvad kan jeg sige? Jeg er ikke sikker på, at de bliver bedre end dem, der købes af mig.

Skriv en kommentar