Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com

Alle købene, der er beskrevet i denne rapport, blev betalt af Uralsibs Visa-debetkort og sendt til speditørens lager – Pochtoy.com. På dette køb havde ikke til hensigt at rapportere, men det skete allerede. Der var behov for at opdatere jeans til faderen. De har lidt: et par nogle navnløse, den anden er Lucky Brand, som jeg købte ham et år og et halvt eller to siden. Men min far er ikke særlig pæn og et sted lykkedes det mig at få dem beskidte, så visningen er ikke, hvad det var oprindeligt. Selv om de fortsætter med at bære dem, går de til købmanden. Så besluttede jeg for ham at jeg skulle få mindst et par nye jeans. Jeg ville som sædvanlig noget usædvanligt, forskelligt fra det samme, sige Levi, selv om deres far heller ikke gør det. Lange søgninger skete ikke, fordi På speditørens lager var tiden for fri opbevaring allerede under pres. Og så fik øjnene fanget jeans. Du kan også sige det legendariske amerikanske mærke Lee. Mark er kendt for næsten alle, der blev født i Sovjetunionen, sammen med den lige så berømte Wrangler. Fadens højde er 175 cm, af almindelig byggeri, så længden af ​​jeans på den indre søm (inseam) blev taget til at svare til 32 “, og det tidligere Lucky Brand var af samme størrelse. Prisen var ganske behagelig: 21,24 dollar. Farven syntes også interessant, sommer. før købet blev jeansene vist til faderen og hans samtykke blev opnået

Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com

Skærmbillede fra webstedet Amazon.com

Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com

Skærmbillede fra webstedet Amazon.com På tidspunktet for skrivningen er prisen vokset til 29,99 dollar. Antallet af anmeldelser gik ud, der var og der er flere 5000. Selvfølgelig med et så stort antal af dem ikke Må ikke være negativ, men i det hele taget er positiv feedback meget mere, som faktisk tilføjede sikkerhed. Efter at have modtaget pakken blev jeansene højtideligt præsenteret for faderen til montering og deres efterfølgende udnyttelse. På min højde på 187 cm er de mere egnede til mig. Jeg måler ikke specielt, men inseam er ca. 33-34 “. Et par dage senere var mine jeans tilbage. Min far sagde, at han ikke kunne bære så lang en, men min overtalelse, at det nu ikke er et problem, og du kan rulle dem op, svarede han, at han som pensionist ikke bliver brugt på en sådan måde. Ja, jeg forstår faktisk ikke rigtig denne måde.

Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com

Hvad kan jeg sige om kvalitet? Ja, kvaliteten er god, men materialet adskiller sig fra den sædvanlige Levis. Det er lidt sværere, kvaliteten af ​​skræddersyning er generelt anstændigt. Knappen på fikseren har et logo med årets mærkeformation, og det er 1889. På nitter er også disse oplysninger slået ud. Nitter, i modsætning til Levis, har en anden konfiguration, såvel som en farve, der minder om kobber. Levi har kun en sådan farve fra indersiden (i det mindste fra mine modeller).

Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com

En anden forskel mellem Levi’s Lee er det større antal løkker til bæltet, der er 7. Jeg vidste ikke om dette før jeg læste en meget nyttig artikel på etparanmeldelser.dk, jeg anbefaler.

Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com

Mærket siger, at dette par jeans er syet i Mexico, men fra amerikansk 100% bomuld.

Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com

Jeg har ikke prøvet det i min tå endnu, men jeg tror ikke, jeg bliver skuffet, selv om jeg næppe køber Lee igen, og til Wrangler har jeg en slags antipati, selvom ikke et enkelt par nogensinde har været. Jeg vil fortsætte med at købe jeans til min søn fra den kendte producent af børnetøj TheChildrenPlace.com. Butikken er interessant, et stort sortiment, på pengeskabe kommer meget velsmagende priser. Kvaliteten er meget god. Jeg købte der tre gange, hvis jeg husker rigtigt, er indtrykene særdeles positive. Butikken har direkte levering til Danmark, men prisen kigger ikke engang, det er sikkert mere fordelagtigt gennem speditøren. Indtil det øjeblik købte hans kone jeans fra sin søn kun i små børnebutikker nær huset og når de købte jeans af det russiske mærke “Din”. De blev allerede korte, og jeg besluttede at tage sager i egne hænder og købe online. Amazon i dette tilfælde hjalp ikke, ebay også, og her ved salget på The Children Place lykkedes det at komme på en bunke af jeans til en pris på $ 9,75. Det sværeste var at komme ind i størrelse. Min søn er ikke særlig standard, han blev født stor og nu fortsætter han med at vokse hurtigere end ligestillede. Nu er han 5,5, men ser ud som en første-grader. Sandt nok var en kvinde i stand til at bestemme, hvad der er mindre for ham. Jeg ville aldrig have kunnet. Forudsætninger kan udtrykkes i kommentarerne, og så vil jeg give det rigtige svar.

Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com

Skærmbillede Børnenes plads På tre år bar han dristigt T-shirts 4T, henholdsvis i fire, størrelserne 5-6 osv. Men jeg af en eller anden grund lyttede til min kone, som sagde: “tag det med et lager” og målrettet mod størrelsen 8. Men selv her er det ikke så nemt. Det viser sig, at børns mærker også har underopdelinger af en fysik type. Ud over den 8 størrelse viste jeg pludselig 8 S og 8 H. S, da jeg først troede Small, viste sig at være slank, og H troede jeg, at for høj, fra engelsk højde, var Husky. Det var nødvendigt at lidt google på jagt efter det ukendte udtryk, hvilket betyder “stor, stærk”. Jeg har et barn, der er præcis det, så jeg tog bare forskellige jeans lige i tilfælde af, prisen var den samme: nogle 8 og den anden 8 H. Kuttene for begge er de samme – lige.

Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com

Pakken blev modtaget af konen uden mig ved fuldmægtig, denne gang sendte jeg hende til Bucksberry, selvom jeg normalt sender den billigste via Tyskland. Jeg fandt ud af mig selv, at pakker inden for 4 kg er billigere og hurtigere at sende Boksberry og over 4 kg billigere, men længere – Prioritere økonomien. Jeg havde en pakke på over 4 kg, men jeg havde brug for det hurtigt, selvom Pochtoy.com ikke kunne holde vilkårene for Boksberri fra 8 til 16 dage, og jeg kunne allerede tage en forretningsrejse. På sporet så jeg, at på en af ​​dagene blev pakken modtaget af ægtefællen, og den næste dag spurgte, hvordan tingene kom op. Det viste sig at alt er stort, og længden er for meget. Det var ikke muligt at finde ud af mere på telefonen. Ved ankomsten først og fremmest fotograferede jeg ting, så prøvede jeg at lægge på jeans til barnet, men han nægtede fordi det var meget varmt, så jeg sagde det lige udenfor. Nå, længden med en bestand af året er to inches foran. Som en mulighed – brug tucked, men jeg er bange for, at senere i foldet vil blive slettet. Også jeg var meget interesseret i forskellen mellem modellerne af standard cut fra husky. Sidstnævnte er virkelig designet til meget store børn. Med et kig så generelt ti år gammel pasform. Og i bæltet er jeans bredere, og bredden af ​​bukserne og længden, alt er synligt i billederne. Stadig, mit barn er ikke noget husky)). Bredden af ​​bælterne blev ikke målt, på en eller anden måde sprang ud af mit hoved.

Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com

Materialet selv er meget kvalitativt, det er klart, at den virkelige denim. Jeg har glemt at lave et billede med sammensætningen, men det var lavet af ren bomuld. Og i forskellige lande. Regelmæssigt syet i Bangladesh, og husky i Lesotho. Begge modeller har et gummibånd syet i taljen, hvilket gør det muligt at justere størrelsen, meget bekvemt. Derudover er alle jeans udstyret med lyn YKK, som for mig var en behagelig overraskelse.

Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com

Det er uheldigt, at barnet i efteråret blev efterladt uden en mærkevarer jeans, men vil være i skabet, venter i kulissen. Da jeg taler om dette mærke, har jeg et andet køb. Siden sommeren snart vil ende, tænkte jeg allerede om tøjene i efteråret-vinterperioden. I dette tilfælde havde jeg brug for en sweater til et barn med en høj, hvis muligt hals. Dette blev fundet i den amerikanske Amazon for en symbolsk pris på $ 5,48, størrelsen på M eller 7/8.

Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com

Skærmbillede fra webstedet Amazon.com Nu er det næsten 4 gange dyrere: $ 21.99.

Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com

Skærmbillede fra Amazon.com Sy på 60% bomuld og 40% akryl i Bangladesh. Parringen er tæt, jeg tror det bliver varmt. Det er bestemt ikke en turtleneck, men selvom enhver del af halsen fra en vind vil beskytte. Mærket lægger særlig vægt på tilbehør: de installerer den mærket lynlås YKK, såvel som på jeans.

Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com
Køb jeans og trøjer på Amazon.com og i ChildrensPlace.com

Mange tak for din tid!

Comments (No)

Leave a Reply