Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ

Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ

God eftermiddag, kolleger! Jeg har ikke skrevet flere rapporter i lang tid, jeg har altid ikke tid nok, men nu har jeg endda opgivet hele min virksomhed, for jeg vil gerne dele med dig mine entusiastiske svar om den nyeste pakke med YOOX. Rapporten vil være meget lille, kun 2 elementer til beskrivelse, men de er det værd. Jeg betalte for køb med betalingskort VISA, i rubler, fra Sberbank i Rusland. Sikkert ved alle, at på den russiske version af webstedet har YOOX.com længe været en handling for direkte levering til Rusland for 500 rubler af EMS-tjenesten af ​​enhver ordre. Og så var for nylig min fødselsdag, og jeg blev sendt en engangsrabat på 20% på alt. Selvfølgelig kunne jeg ikke modstå og købe noget. Men jeg vil sige et par ord om levering: det var ikke bare hurtigt, men lyn hurtigt. Jeg har aldrig været så smart endnu, men EMS leverede ikke, kun 7 dage, fra dagen for bestilling på webstedet. Den eneste ulejlighed var, at jeg måtte gå til deres kontor og modtage pakken selv, fordi der var en forskel i vægt og udgjorde en handling. Og så var alt bare perfekt.

Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ

Skærmbillede fra webstedet EMSpost.ru Så: 1. Da jeg var i Italien, så jeg gentagne gange på produkterne fra COCCINELLE, men priserne, for at sige det mildt, rummet, selv i salg. Og i betragtning af at dollaren og euroen nu er ret høje, er det generelt en “sød” pris. Og på alle de elskede yoox.com var der en taske, som jeg havde brug for at købe, men den oprindelige pris på 10.000 rubler spændte på en eller anden måde. Så ventede jeg på min dag, da den blev faldet med 30%, og min kupon reducerede omkostningerne med 20% til 5 600 rubler. Uden tøven udstedte en ordre. Den er nu tilgængelig på butikens hjemmeside. Jeg bemærker straks, at den amerikanske version af YOOX koster (og omkostninger) en størrelsesorden – $ 173.

Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ

Skærmbillede fra webstedet YOOX.com Ved modtagelse af min glæde var der ingen grænse, kun fordi jeg selv havde søgt en taske til vinteren, men alt hvad vi kunne lide i byen var meget dyrt, og hvad passede mig til prisen – kvaliteten forlod meget at ønske. Posen blev lavet ikke kun perfekt, men på højeste niveau blev pakket fuld af papir, så det ikke ville blive krøllet under forsendelsen. Der var endda et certifikat for produktet og en mærket rag taske. Også en lang rem blev leveret til posen for at bære den over min skulder, men jeg kan lide det med korte håndtag. På lås er der en corporate logo-tegning COCCINELLE. På billedet forsøgte jeg at tage hudkvaliteten så tæt som muligt, men jeg tror, ​​at mange mennesker vil forstå mig. Inde (fra siden) er et lille rum under låsen og to små til telefonen og hver lille ting. I bunden af ​​posen – nittefod, meget komfortabel. Mærkater hvor posen blev lavet var ikke, men med stregkode er det klart, at dette er Italien (800-839 Italien), og certifikatet selv angiver adressen i Parma.

Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ
Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ
Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ
Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ
Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ

mmmmgggg-leditethety1989

Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ
Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ

2. Det andet køb er Braccialini håndtasken. Jeg tog den sidste kopi til en pris på 3000 rubler. med alle mine rabatter. Denne model med violiner er udgivelsen af ​​2012, men jeg er fan af dette mærke, og det er derfor jeg kan lide mange samlinger efter et stykke tid. Håndtasken er mellemstore, har et stort rum og et par små. Der var også en mærket rag-taske og et mærke med en pris på 230 euro !!! På firmaets logo er det angivet, at den “fremstillet i Italien” taske, ligesom alle Braccialini produkter. Håndtaget kan indstilles fra kort til langt. Lavet af: 40% syntetisk, 56% tekstilfiber, 4% læder. Jeg vedhæfter varens skærm, tk. referencen er allerede ikke til stede – har taget væk sidst.

Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ

Skærmbillede fra siden YOOX.com

Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ
Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ
Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ
Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ
Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ
Køb COCCINELLE tasker og Braccialini italiensk online shop DAMETØJ

Nu har jeg nye håndtasker til og fra og til daglig brug. Mange tak for alles opmærksomhed.

Skriv en kommentar