Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.

Forårs- og sommersæsonen er ubønhørligt fremme, og med de varme dage, som vi alle er forfærdeligt kede af (vel, i det mindste jeg). Og når i gaden +20, og endnu mere så +30 Celsius, er der intet værre end at trække tunge læderposer, der pludselig af en eller anden grund bliver engang uudholdelig. Her på hjemmesiden er der allerede mange rapporter med lommelygter af poser fra det amerikanske firma Coach, som i virkeligheden har været fem år, ligesom kineserne, men det ændrer ikke justeringen af ​​kræfterne – de forbliver stadig de bedste i forholdet mellem pris og kvalitet. Da jeg er fan af Coach sommer tekstilposer i omkring fire år, kan jeg kort karakterisere dem på baggrund af personlig erfaring. De bedste epithets vil efter min mening være: meget lys, absolut ikke beskidt, ikke fugtig, ikke egnet til at bære selv med den mest barbariske holdning. Ja, hvad kan jeg sige, for hele denne tid er ingen af ​​min træner blevet repareret! Siden mine søstre, skolebørn, der stort set ødelagde min garderobe, kom til mig på nytårsaften, efter at have lånt tre Coach tasker fra fem, måtte jeg opdatere lidt. Og for intern balance er sådanne ændringer gavnlige. Generelt begyndte jeg igen at spore på eBay.com tekstilposer af dette firma. Tiden var egnet til at købe sommer sortiment – februar. Derfor uden unødvendige nerver. Det viste sig på en dag at vinde to vidunderlige poser, ligesom jeg ønskede. En mellemstorrelse og en mindre. Endelig kom premissen fra videreselskabet med disse poser (godt, jeg sender ikke alle til min adresse separat), og jeg kan dele billedet. Først, Coach Hobo Bag, gik til mig for $ 93, mens prisen i prisen “anbefalet af producenten af ​​prisen” på posen var $ 278. Budgivning var meget træg, kun fem satser (vinter dog!). Længden af ​​posen er 24 centimeter. Vær altid opmærksom på den faktiske størrelse, fordi På billedet kan dimensionerne være vildledende.

Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.

Skærmbillede fra eBay.com Jeg kunne godt lide det utroligt. Restrained, strenge stil, som passer til ethvert outfit, penne, stropper mv. lavet af læder. En pålidelig metallås, foring fra det materiale, jeg allerede kender til, hvilket slet ikke bliver snavset.

Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.

Sko og Coach tilbehør på eBay (USA)

Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.

Den anden blev en lille En god håndtaske Coach Ashley, som også nogen kunne lide meget, tk. modtog næsten 30 væddemål på den. Hun fik mig til $ 60, den anbefalede pris på etiketten er $ 148. Kunne lide ikke mindre end den første. Næsten en lille håndtaske på en tynd lang rem, som kun passer til en mobiltelefon, en taske og en kosmetikpose, tænkte jeg alle sidste sommer. Ideel til weekenden.

Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.

Skærmbillede fra eBay.com

Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.
Køb Coach håndtasker på auktion eBay.com.

Comments (No)

Leave a Reply