Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com

Stadig er der gode mennesker i verden! Takket være webstedet etparanmeldelser.dk, som lærte mig online shopping i udenlandske onlinebutikker, tak til de brugere, der rådede mig i forbindelse med købet, som jeg nu vil rapportere, tak til sælger på eBay.com, der solgte dette produkt. Jeg har en projektor, eller snarere var hans fravær hovedpine. Faktum er, at han gør livet meget lettere for mig på arbejdspladsen. Myndighederne bryr sig ikke rigtig, for jeg kan godt udføre mine opgaver uden ham. Derfor er projektoren til hele kontoret en, den skal bestilles på forhånd. Nogle gange er han taget til nogle begivenheder. Generelt længes. At få en ny i Rusland (og faktisk til arbejde) i min økonomiske situation var simpelthen urealistisk. I prisklassen på 8-20 tusind rubler fandt jeg kun lavopløsnings projektorer (som jeg absolut ikke passer, fordi værelserne er ubehagelige og mørke) eller med en næsten fuldstændig udviklet ressource af lamper. Efter at have begyndt at købe i USA, på eBay.com, begyndte jeg uden håb at se på mindst lommeprojektorer, som dog nogle gange kan hjælpe mig. Og om et mirakel, til min overraskelse, fandt jeg et anstændigt valg af fuldt udviklede LCD- og DLP-projektorer til helt sane priser. På mig har ånden direkte aflyst og to nætter jeg har brugt, overvåge tilbuddet på auktion. Endelig fandt jeg en fremragende DLP projektor til mindre end $ 200 og satte en indsats på det. En halv time før afslutningen af ​​auktionen kontrollerede vi igen situationen – alt er fint, min indsats er den sidste. 5 minutter før slutningen af ​​landsbyen på computeren med præmonition af sejr og følelsen af, at der stadig er lykke i dette liv. Og pludselig begyndte Guds Moder i sidste øjeblik noget, der ikke engang trængte – prisen steg næsten til $ 300, og jeg var selvfølgelig “ude af kassen”. Jeg gik til at slikke sår på etparanmeldelser.dk og læse om auktionens snigskytter. Registreret i en sådan tjeneste og begyndte igen at overvåge tilbud. Og Gud eksisterer stadig, jeg fandt et bedre tilbud – en DLP-projektor fra det japanske firma NEC, som havde en vigtig fordel: det var let og lille (og jeg skulle bare bære det) med alle de andre kvaliteter som de sædvanlige instrumenter. Derudover var det omend en forholdsvis forældet model (for mig er det ligegyldigt overhovedet – jeg har brug for et standard sæt funktioner med et konventionelt billede), men en ny i en kasse med et komplet sæt ledninger, en konsol … Og vigtigst af alt, fuld (da det er nyt). På dette tidspunkt besluttede jeg mig ikke at miste min chance og satse i snigskytteren med en margen. Som et resultat vandt den eftertragtede projektor for latterlige penge – $ 258,5 + $ 15 fragt i USA.

Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com

Skærmbillede fra eBay.com

Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com

Screenshot fra eBay.com Sidste minut, prisen er mere end fordoblet. Prisen på en sådan projektor er i bedste fald 30 tusind rubler, men det er mere realistisk at købe det til 40 tusind rubler. Da jeg skrev rapporten, så jeg på, hvor meget en lignende projektor koster på eBay.com og på Amazon.com og fandt nøjagtig den samme model, men “istandsat” – for 450 dollars (se screenshot fra eBay nedenfor)!

Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com

Skærmbillede fra eBay.com Min projektor gik til lageret af videresendingsselskabet Shipito.com. Og jeg begyndte at terrorisere deltagerne i forummet med spørgsmålet: “Hvordan kan jeg få ham – kostbare krystal til Rusland at bringe?”. Mange tak for din tålmodighed og hjælp. Jeg holdt op med at være nervøs og uden yderligere specielle ønsker sendte jeg projektoren i den fælles pakke, som blev sendt af USPS Priority Mail. Projektoren angav: “Forlad i den originale emballage” (fjern kun posten). Pakken nåede 17 dage. Til utilfredshed (jeg er forvirret) af postmedarbejderen, åbnede jeg pakken direkte til kontoret. Shipino var glad igen, pakken repræsenterede to kasser klædt på hinanden, så noget at trække ud af det uden fuldstændig at rive alle containerne var simpelthen uvirkelig. Måske er det derfor, at stylus til tabletten i denne pakke passerede mig som “netværksadaptere” (blandet op og udfyldt erklæringen). Desuden var pakken tæt pakket med ledsagende børns ting og papir, så ingen strejker var forfærdelige.

Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com
Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com

Træk den eftertragtede boks ud med projektoren. Han var i en beskyttet fabrikemballage, cellofan, som åbenbart ingen åbnet. Gennem cellofanen skinnede en fin mørkblå farve med en blå kant ud gennem posen.

Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com

Projektorer på eBay (USA)

Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com
Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com

Med et synkende hjerte åbnede jeg det, og det er det: han er her, han er hel, og han er min. Jeg åbnede huset og kontrollerede alt roligt. Tasken var vidunderlig, meget tæt med en blød foring. Inde i toppen af ​​disken, instruktioner …

Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com
Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com

Det komplette sæt var komplet: projektor, fjernbetjening med batterier, strømkabel, kabelforbindelse til computeren. Projektoren selv var virkelig meget lys og kompakt. På bagsiden blev det meddelt, at det blev udgivet i 2008 (ikke så gammelt) og spændingen var 100 – 240 V (jeg lærte om det på forhånd og købte en simpel adapter til stikket).

Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com
Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com

Projektoren var forbundet til en bærbar computer, der var forbundet til netværket, og på væggen af ​​rummet så jeg billedet af mit “skrivebord” på min computer. Billedet var meget lyst, ledelsen af ​​det elementære. Det var fortsat at kontrollere det vigtigste – lampens ressource. Tak sælger – han (ressource selvfølgelig selvom sælgeren også) var 100%! På grund af overførslen af ​​projektoren kostede mig 11 tusind rubler, det er bare en gave, givet de priser, vi har. Mand, da han så projektoren, besluttede at denne enhed blev købt udelukkende til hjemmebiografen og tog sig af at købe skærmen (nu klarer vi med et hvidt ark). Derefter var det helt modvilligt enig i, at jeg nogle gange ville tage projektoren til arbejde. På arbejdspladsen opstod en nyansering. I modsætning til kontorprojektoren er der ingen indbyggede højttalere. Derfor, hvis du har brug for lyd, skal du tilslutte projektoren sammen med projektoren. Men det er små ting og forhindrer ikke at indse, at livet var en succes (endnu en gang er jeg overbevist om, hvor lidt en person har brug for lykke).

Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com
Køb af en NEC projektor på auktion eBay.com

Comments (No)

Leave a Reply