KAI køkken knive og slibesten AccuSharp. Køb på Amazon.

God eftermiddag kigger alle på gnisten fra VXZone! I dag deler jeg mine indtryk af købene på Amazon.com, hvor sortimentet og priserne næsten ikke har nogen konkurrenter selv i staterne, og hvis priserne stadig kan argumenteres og fundet billigere, er sortimentet uden konkurrence. I denne korte gennemgang vil vi tale om uundværlige hjælpere i enhver køkkenknive og et uundværligt tilbehør – kniv til knive. I en af ​​artiklerne på webstedet etparanmeldelser.dk nævnte om valget af knive det japanske firma KAI, kendt for sine højkvalitets knive. Ved at vælge en ebayauktion til en lille japansk “kollega” til min store santoku, kom jeg over en liste over knive fra den amerikanske division af KAI USA i en usædvanlig, meget lysende “livery”. Disse knive tilhører KAI Pure Komachi HD-linjen, og deres karakteristiske træk er fotoprint af høj kvalitet på blade. Den officielle hjemmeside for producenten for dem bad om $ 50, og bogstaveligt talt fem sekunders søgning førte til den amerikanske Amazon, hvor for den suite jeg kunne lide, blev de spurgt nøjagtigt en halv mindre. Og på Topcashback.com blev der også fået nogle jubilæumsbackeringer lige på kategorien “varer til hjemmet”.

KAI køkken knive og slibesten AccuSharp. Køb på Amazon.

Skærmbillede fra webstedet Amazon.com Selvfølgelig gik de straks til kurven og videre til lageret hos min konstante speditør – Pochtoy.com og som en del af landslaget sender en ny måde til mig levering – BP-EMS fra PolarExpress, to uger for at komme til bestemmelsessted Af den måde handler det om levering af BP-EMS fra PolarExpress til Kasakhstan, at der er meget lidt information på netværket, det kan siges, at der slet ikke er nogen, men ikke desto mindre er denne metode levedygtig og kan bruges, den er prissat i USPS Priority-området, men bragt hjem og Afrejse er fuldt forsikret både mod tab og fra hel eller delvis skade på investeringen til en symbolsk forsikringskommission. Den eneste gang du ændrer spornummeret af belgisk mail til standard EMS er at se det på polar explorer-tracker. Betaling af alle ordrer ved hjælp af et multi-valuta Visa-kort fra Kazak bank Kazcom, der var ingen problemer endnu. Et sæt knive Kai USA Pure Komachi ABS0390 HD 3-Piece Photo Knife Starter Set er “nøglen”, det mest alsidige sæt, der er nødvendigt i hvert køkken, og det er nok til at forberede 99% af alle produkter i vores køkken. Sættet består af en stor universal knivkniv, en mellemstor kniv, ideel til at skære greens, frugt, små grøntsager, kødkød og den mindste kniv til rengøring af frugt, grøntsager, makulering af hvidløg, løg og andet. Bladernes konfiguration refererer til den karakteristiske europæiske knivtype.

KAI køkken knive og slibesten AccuSharp. Køb på Amazon.
KAI køkken knive og slibesten AccuSharp. Køb på Amazon.

Knivbladene er lavet af højkvalitets carbonstål og er håndmalede og færdige på en læderrem til en 16 graders slibevinkel på hver side, hvilket giver høje skæregenskaber og en rigtig god fornøjelse. Men ikke så meget kvaliteten af ​​disse knive, hvor mange usædvanlige belægning af knive skelner dem indbyrdes. Selvfølgelig så jeg knive med en farvebelægning af knive, men jeg har aldrig set så rige farver og lyse udskrifter. Det farverige polymerlag er ret tykt med en svagt ujævn overflade. Fabrikanten hævder, at produkterne ikke klæber til denne overflade, men det “virker” med produkter med lavt fugtindhold, for eksempel æbler holder sig ikke, men tomater holder meget. En anden stor fordel ved en sådan polymeroverflade er beskyttelsen af ​​produkter fra jernoxider, nem rengøring. Det forbliver ikke eller er dårligt synligt små ridser, skilsmisse efter kontakt af stål med rengøringsmidler og sure produkter, som ødelægger udseendet af selv meget dyre knive.

KAI køkken knive og slibesten AccuSharp. Køb på Amazon.

mmmmgggg-suferepec1981

KAI køkken knive og slibesten AccuSharp. Køb på Amazon.
KAI køkken knive og slibesten AccuSharp. Køb på Amazon.
KAI køkken knive og slibesten AccuSharp. Køb på Amazon.

Separat ros skyldes ergonomien af ​​knivarmene, som ligger perfekt i hånden og glider slet ikke selv fra våde hænder takket være plastens egenskaber. Knivene selv er meget lette på grund af plasthåndtaget. Der er ingen grund til at være meget forsigtig med de trælakerede håndtag af dyre knive, tør dem tørt efter hver brug og knus hver skrabe eller, forby Gud, en revne. Håndtaget er placeret på bladet “varmt” og vil derfor aldrig flyve af, det vil ikke ændre formen, og der vil ikke være huller. Derudover leveres knivene i plastikkappe, hvor det er meget bekvemt at opbevare dem i køkkenbordet uden frygt for, at de vil blive ridset eller tage med dem til en picnic. Selvom det er bedre at gemme en sådan skønhed på en magnetstrimmel – og knivene forringes ikke, og øjet glæder sig. Jeg vil også gerne vende tilbage til spørgsmålet om den amerikanske tjeneste. Så for nogle knive til $ 25 (penge til staterne skarpe), giver producenten en 5 års garanti på fabriksægteskab og garanterer fri slibning af nogen af ​​deres knive for hele ejendomsperioden for deres produkter.

KAI køkken knive og slibesten AccuSharp. Køb på Amazon.

Der er ingen klager over kvaliteten af ​​arbejdet, selv om de er lavet i Kina. Min personlige score er 10 ud af 10, jeg kan sikkert anbefale både til brug i mit eget køkken og som en ikke-tabe gave. Det eneste øjeblik med disse knive, som jeg straks bemærkede, og som det ikke viste sig forgæves, er deres skærpning. Faktum er, at den egentlige skærekant kun virker 1,5-2 mm, resten af ​​klingeoverfladen er dækket med et tryk, så du kan ikke skarpe en sådan kniv med en simpel stang uden at beskadige selve trykket. Men som du ved, har Amazon alt, herunder alle slags skærpere. Især blev ikke vælger og købte en bestseller fra det amerikanske selskab AccuSharp, hvis forretning er fokuseret strengt på skærpere. Model AccuSharp 001 Kniv Sharpener er placeret som et universelt tilbehør til hjemmeskærende knive, herunder serritornyh, lille hozinktarya.

KAI køkken knive og slibesten AccuSharp. Køb på Amazon.

Skærmbillede fra Amazon.com

KAI køkken knive og slibesten AccuSharp. Køb på Amazon.
KAI køkken knive og slibesten AccuSharp. Køb på Amazon.

Skarpskæreren er en simpel konstruktion lavet af et plastikhus med to blade af wolframcarbid – en meget hård og slidstærkt legering – i fordelen er plastik beskyttet for at holde fingrene intakte. Designet er ret spinkelt, men dets formål er 100% komplet. Stærkt pres er ikke påkrævet, dette er specifikt angivet i instruktionerne, men jeg sørgede kun for denne anbefaling, da skarpheden af ​​Tramontina-knivene fra skærperen bogstaveligt talt gik til metalspånerne, og stålet fra de brasilianske knive er meget godt. Hele arbejdet udføres af to vinger af wolframcarbid, hvis vinkelvinkel er ca. 30 grader, lover fabrikanten, at disse knive varer i 5-10 års drift indtil fuldstændig udskiftning. I vores region er denne legering bedre kendt som “vinderen”.

KAI køkken knive og slibesten AccuSharp. Køb på Amazon.
KAI køkken knive og slibesten AccuSharp. Køb på Amazon.

Skarpe knive med denne knivskarp meget nemt og under hver hustrus magt. Det er nok at sætte bladet med bladet op og let presse, hold skarptangen tydeligt på knivens kniv. Gentag operationen, indtil den ønskede effekt er opnået. For at udfylde en kedelig kniv er 3-5 gentagelser nok, det vigtigste er at jævnt fordelte kraften langs hele længden af ​​bladet. Videoen viser godt den hele ukomplicerede proces. Slibemaskinen er lavet i USA, og producenten giver en livstidsgaranti på sit produkt. Skarpskæreren kostede $ 8,4, nu lidt billigere. Jeg kan ikke sige, at dette er billigt til et så uhøjtideligt design, men dets skærper udfører sine funktioner og genopfylder kniven i mere end 10 sekunder. Kun kanten er udsat for slibende virkning, og bladets krop forbliver ridseløst og bevarer sin vares udseende permanent.

Skriv en kommentar