Jeg torgoeval på www.ebay.com gamle tæpper…

Hvad vores folk gør på ebay.com! Den ene sælger sko, den anden køber mobiltelefoner og tilbehør til dem, en tredjedel udstiller en gammel antik cykel, en fjerde køber auto dele, et femte dæk og så videre ad infinitum. Her er en anden historie, rystet fra et boblebad af køb og salg, kaldet eBay. Om www.ebay.com, som alt jeg lærte ved et uheld. Jeg mistede min måde – Jeg ville gerne gøre min kone en gave med en Siemens-mobiltelefon – på det tidspunkt var modellen en af ​​de sidste, der kun blev vist på vores marked, og det kostede omkring noget omkring 400 dollar. Hun kunne virkelig godt lide konen. Men problemer – begrænsede midler – så var vi efter ferien plus kredit for bilen. Kort sagt var dette beløb ikke. Jeg kan ikke lide at låne, og den eneste mulighed for at købe denne model af mobiltelefon i tilstanden “lidt brugt” var ikke mulig, fordi modellen var helt ny og i tilstanden “brugte” endnu ikke er ankommet. Desværre har jeg allerede slået mine hænder til salg af mobiltelefoner. Venner rådede os om at købe en gul model af denne telefon på markedet, det er samlet af vores håndværkere i kælderen af ​​reservedele, der er bragt i tasker fra Kina – det koster helt sikkert 30% billigere. Men jeg havde allerede en trist oplevelse med disse telefoner og nægtede denne ide. Og så i en af ​​posterne så jeg et reklamebureau, der fortalte om www.ebay.com – den største online-auktion online. Jeg er skeptisk i naturen, men læsningen interesserede mig, især da jeg fandt flere partier med den ønskede telefon og en garanti på den fra producentens firma, kostede det 40% billigere end i mit hjemland Kharkov. Det viste sig helt enkelt – indtil vi har en telefon nyhed – “der” til ham i omkring 5 måneder og det ophører med at være noget usædvanligt. Jeg brugte tjenester fra et formidlingsfirma (for mere information om mellemmandsvirksomheder læses på vores hjemmeside) og jeg modtog telefonen præcis i form og i pakken beskrevet af sælgeren. Problemet blev løst. Men jeg forstod allerede, hvilke fordele jeg kan få ved at arbejde med www.ebay.com, og jeg besluttede at fortsætte. Først købte jeg mobiltelefoner og solgte dem her. Tusindvis af rør gik gennem mine hænder. Jeg købte for mig selv og til salg små husholdningsapparater, tallerkener, tekstiler generelt, alt det, i Vesten (i modsætning til os), når en ny kollektion vises, falder prisen med 30-80%. Men nu besluttede jeg at ryste de gamle dage. I lang tid, efter hæren, rejste jeg i flere år på at rejse til min oprindelige Union (hovedsagelig Centralasien) og købe håndlavede tæpper. Sandt nok kaldede de skræmmende retshåndhævere mig til en åndelig samtale, virksomheden måtte stoppe – det blev kaldt “parasitisme” og “spekulation”. Nu er jeg udelukkende engageret i tæpper. Forretningsrejser er begyndt igen – men jeg er vant til det, og fortjenesten er meget solid. Og efterspørgslen efter ebay til sådanne produkter (især hvis gulvtæppet er omkring 100 år gammelt) er enormt. Hvorfor deler jeg erfaringer? Det er meget enkelt – jeg er ikke bange for konkurrence – i tæpper du skal forstå – hvor den falske, og hvor kun den person, der har spist på denne hund, kan skelne den sande værdi – og jeg havde den ære at bide hende. Held og lykke til alle. Så, for at rette din økonomiske situation eller bare købe eller sælge varer til en overkommelig pris, kan du bruge online auktionen eBay. Vær registreret, vær dristigere!

Skriv en kommentar