Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

Meget interessant, min bekendtskab med auktionen eBay. Forresten hører jeg til den store gruppe mennesker, som tror at de betaler for varerne uden at få det i hænderne på en farlig, risikabel og utaknemmelig forretning. Jeg siger straks nej, jeg er ikke “vendt”, som i dag er det sædvanligt at sige, at jeg lavede og lavede indkøb regelmæssigt, men i vores ukrainske onlineforretninger, lejlighedsvis på russisk, men på en eller anden måde arbejdede ikke med fjernlandet. Lave priser i amerikanske og europæiske netbutikker, og det er deres charme, jeg behøvede ikke at føle – jeg er vant til at købe hjemme. Jeg kender også etparanmeldelser.dk siden i lang tid, men for at tvinge mig til at foretage de første køb, skød jeg følgende faktum: i efteråret 2008 opstod to nye Volkswagen biler i vores familie, nemlig Passat B6 og Golf Plus. Begge biler blev købt i salonen, fra en officiel forhandler. Selvfølgelig var glæden ved at købe, som de siger “fuldbukser”, men efter flere måneder har jeg besluttet: “Okay, men ikke meget – vi skulle købe mærkevarer.” Jeg er ikke fan af den såkaldte. “Kollektiv gård” tuning, når bilen er sat, det er frygteligt – fastholdt og kvalitet originale tilbehør, foretrækker jeg på en eller anden måde. At tage i kabinen og have studeret, de farvede illustreret kataloger af mærke tilbehør fra Volkswagen, jeg virkelig blomstrede – hvor godt alt var tænkt ud. Kromforing på pedaler og tærskler, måtter i bagagerummet, bøjler, paraplyer, solgardiner og meget mere! Jeg ønskede at tage alt på en gang, læg det i en taske og bære den væk. Omskrivning af koderne fra katalogerne på det tilbehør, jeg havde brug for først og fremmest, vendte jeg mig til forhandlerens showroom, hvor der blev købt biler – til afdelingens afdeling. Og så ventede jeg, som de siger “koldt brusebad” og dyb skuffelse, da de fortalte mig prisen for alle disse “legetøj”. Kun til den mest enkle bøjle, som er fastgjort til nakkestøtten, bad den officielle forhandler for næsten $ 60! Nå, for krom beskyttende foring på tærsklerne til Volkswagen Passat B6 næsten 300 dollar! Drooping Jeg besluttede at det ikke handler om mig, og jeg køber selv noget, der kan være med tiden. På den lokale auto-basar, en aktiv sælger – en armensk overhovedet roste sit tilbehør, meget skinnende, men nogle “klumpede” og plastiske dem, foruden var han forvirret med deres oprindelse. Jeg besluttede at gå til internettet. Først konkluderede jeg, at hvis maskinerne er tyske, så skal vi se på tilbehør på tyske hjemmesider. Imidlertid glædede de mig slet ikke med priserne: i euro var det kun 10-15% billigere end i vores land, og selv disse “krummer” ville have været “spist” af omkostningerne ved levering. Så, at fåreskinden absolut ikke er værd at lyset. Men den største overraskelse ventede på mig på amerikanske websteder, som jeg forstod i USA, er der en Volkswagen-plante, og de samme modeller af biler som i vores land sælges. På “prozas” søgte jeg bageste bremseklodser på min Passat B6 til forskellige amerikanske websteder med speciale i reservedele. Prisen på disse puder i vores officielle forhandlere er omkring $ 100, fra tyskerne – $ 70. Det amerikanske websted, efter lidt tænkning, gav mig flere producenter og et prisklasse fra $ 38 til $ 50. Først og fremmest skrev jeg alt for en fejl, jeg kontrollerede alt – jeg gør det stadig ikke, det er helt sandt. Artikelnummeret er angivet korrekt. Men den største bummer sneg sig som altid – denne butik sendte kun varer til USA. Jeg fandt et par flere butikker og kun enedes om at sende puderne til Danmark, og derefter med hjælp fra FedEx Express Courier Service for $ 100 og, som jeg fik at vide: “i 3-4 dage vil de nødvendige dele være på dit sted.” Dette var selvfølgelig uacceptabelt. Jeg forsøgte at blive enige om levering af billigere, men det er ubrugeligt: ​​”I Danmark, kun FedEx.” Og så huskede jeg, at jeg læste på forumet etparanmeldelser.dk, et indlæg, hvor forfatteren bragte ud af det, at eBay-auktionen er gavnlig, fordi næsten alle sælgere tilbyder en god levering. Amerikanske eBay-problemer, jeg har ikke forårsaget, men som betalingssystemet Paypal. Heldigvis var det nye år, så julen, der var meget tid, og stedet etparanmeldelser.dk var klar. Praktisk set i flere timer logget jeg langsomt til eBay, indtastede mine Visa Classic-kontooplysninger, så gjorde jeg det samme med Paypal (betal på en eller anden måde er det nødvendigt). Bekræftelse af kortet i Paypal bestået uden en hitch – $ 1,95 blev afskrevet, men jeg måtte ringe til banken – Raiffeisen-Aval og bede om at slukke for CVV2-kodeanmodning (jeg læste om denne subtilitet på forummet). I online-udsagnet, modsat denne transaktion, vises straks “Expuse XXX PAYPAL”. Nu hver gang før transaktionen jeg opfordrer til, er opkaldet fra mobilen gratis, de slukker øjeblikkeligt i op til 30 dage. Du kan deaktivere at skrive ansøgningen permanent, men jeg synes det er uhensigtsmæssigt – fordi hvis denne kode blev opfundet, så er der noget, der er nødvendigt . Beslutter at i begyndelsen, i det mindste ikke behøver at haste, kiggede jeg omhyggeligt på varerne, Sælgere, priser, butikker på auktion (eBay Store) i flere dage. Til sidst blev jeg træt af det og besluttede at flytte fra ord til gerninger. I en af ​​eBay Store købte jeg de bageste bremseklodser på Passat B6 (delkode: 3C0698451B) for $ 35, jeg kontrollerede – ikke en “linden” fra en seriøs producent. Bogstavelig talt en time senere fandt jeg i min personlige e-mail på e-mailen fra sælgeren, hvor han skrev, at han anbefalede mig også at købe fra ham også de forreste pads, da levering ville være mere rentabel i dette tilfælde, fordi det slet ikke er billig at sende billige varer til separate lokaler – bedre i en. Beslutter – “walk, so walk”, jeg købte i sin eBay Store også forsiden pads (delkode: 5K0698151) for $ 55 (fra officielle forhandlere kostede de $ 120-130). Levering koster $ 30. Efter 35 dage var pakken i mit postkontor. Jeg var ligeglad med, fordi sælgeren sendte mig flere muligheder for levering at vælge imellem: superdyr for $ 150 (2-3 dage) til den billigste – $ 30 (30-40 dage). Jeg vejede fordele og ulemper og valgte sidstnævnte. Estimering af fordelene – jeg tænkte på det, fordi jeg på denne ene transaktion har sparet mere end $ 100, hvilket for mig ikke er en meget betydelig men stadig mængde!

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.
Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

Bremseklodser på Volkswagen Passat B6. Mest af alt var jeg overrasket over, at de blev lavet i Tyskland, selvom de købte dem i USA. Jeg talte på et profilforum med en af ​​mine bekendte, så han “oplyste mig” og sagde: “De fleste af kontorer, der sælger reservedele, bærer nu halvdelen af ​​varerne fra USA, -50% og sælge fra os. ” Efter at have læst forumet etparanmeldelser.dk indså jeg, at nu er tingene ikke kun med reservedele. Til min overraskelse, at puderne blev lavet i Tyskland, selvom de blev købt i USA, sagde han: “Hvad vil du have, globalisering …?”. Mit andet køb var tilbehør på VW Passat B6, nemlig de forkromede sikkerhedsskiver (delkode: 3C0071303), pedalpadserne (delkode: 1K1064200) og krompladen – beskyttelse af kanterne på lastholderen (delkode: 3C5061195). Den første Sælger, fra hvem jeg købte, kunne lide mig med min punktlighed og sociability, men desværre i min eBay Store fandt jeg kun pedalerne. Beslutter at ikke haste ting og huske på, at det er mest rentabelt at sende alle ordrer i en pakke, jeg skrev dette brev til sælgeren, hvor jeg oplyste koderne for de reservedele, jeg havde brug for. Et sted om et par dage svarede han mig (det viser sig at ingen arbejder i weekenderne selv på internettet), det er desværre kun det, der vises i eBay Store – pedaler og intet andet, men hvis jeg venter 10-15 arbejdsdage, så giver han 100% garanti for, at alt kommer derhen. Jeg skrev straks, at jeg er enig (selvfølgelig sandsynligvis frivoløst, fordi det var nødvendigt først at lære de omtrentlige priser). En uge senere modtog jeg et brev fra min Sælger i den elektroniske postkasse med links til de varer af interesse for mig – han havde allerede sat dem til salg. Priserne var mere end attraktive: vi havde det hele set omkring $ 600, straks – $ 300. Producent Votex, dvs. “løbe ind i” en falsk, i betragtning af Sælgers omdømme var der ingen chance. Efter at have købt på min eBay-konto, blev alt, hvad der blev tilbudt, allerede “revet kalakom” skrevet til sælgeren, at jeg forventer af ham en generel faktura med pålidelig og billigst levering. Kontoen kom i næsten en time. Auto dele og tilbehør til biler på auktion eBay (USA) For fragt og forsikring (som var valgfri), anmodede sælgeren $ 100 og vidste, at han ikke tog ekstra, overførte jeg straks hele beløbet via Paypal, selvom jeg måtte løbe til banken og genfylde kortet – fordel bank på tværs af vejen fra mit hus, og vent derefter til midlerne krediteres og kun derefter foretage betalingen. To dage efter betalingen meddelte sælger mig, at varerne var blevet sendt. Jeg lavede en interessant observation (jeg vil fortælle om det nu og glem det) – med sælgerne, der ikke har en kæmpe rating og titusindvis af anmeldelser er det meget lettere at håndtere – de er mere tilbøjelige til at besvare bogstaver, til spørgsmål, de er mere indforstået med ikke-standardiserede kombinationer for dem. Det er en anden ting – Leverandører med et mærkværdigt ry: de kan ikke nås, de reagerer tørt, ofte med skabeloner, de svarer ikke på anmodninger, som de ikke reagerer på ikke-standardiserede tilgange, det vil sige de har for eksempel to typer leverancer – og i hvert fald dig crack, der giver en mere fordelagtig mulighed, vil svaret være det samme – “Undskyld, men …”, ja, ifølge teksten. Ofte er det generelt et firma, hvor du hele tiden skal kommunikere med forskellige ledere, og alle skal genoptage kurset. Denne gang var pakken særlig lang. Måske berørte postmedarbejderne “depression af sen vinter”. Men timen “H” kom og i min boks fandt jeg et allerede kendt ark til noter med annonceringen af ​​et farmaceutisk produkt, hvor vores postboys læsbare håndskrift blev vist: “Hent pakken.” Jeg skyndte mig til posthuset og hvilede mod de lukkede døre, det var allerede sent, og glæden ved at modtage måtte udskydes til morgenen. Efter at have brudt til frokost fra arbejde fik jeg stadig i mit postkontor en imponerende kasse, hvor der var et A4-ark med bogstaver, trykt i store bogstaver med mit navn, efternavn og adresse. Ja, det fløj helt ud af mit hoved, Sælgeren, efter at jeg har betalt fakturaen, han sendte mig, sendte mig et brev, hvor det er længe nok i en helt forfærdelig slang (jeg tabte en time med oversættelsen), sagde, at han ikke var første gang at sende varer til Rusland (tilsyneladende har Rusland og Danmark stadig et land for dem), der var ingen fejl med levering, og jeg kan ikke bekymre mig, men for at undgå unødvendige spørgsmål fra toldvæsenet (tilsyneladende var der præcedenser!), han spørger mig om tilladelse til at pakke om de varer, jeg har købt til efter eget skøn og med levering i dette tilfælde kan gå ud billigere. Først tøvede jeg, men til sidst besluttede jeg logisk, at hvis sælgeren har erfaring, lad han så gøre som han finder passende. Nå skrev jeg ham et svarbrev, hvor jeg bemærkede, at Rusland og Danmark nu er forskellige lande (han undskyldte straks) og gav fuld handlefrihed. Så da jeg pakkede pakken hjemme, så jeg, at sælgeren havde fjernet alle selskabets kasser, film og klistermærker og pakket alle detaljer i de slags pakker, der havde set dem (det ligner fra nogle supermarkeder). I den tilhørende kvittering opregnede han alt tilbehør og angav “Ny og Brugt” (nyt og brugt). Prisen på pakken blev annonceret til 155 dollar.

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.
Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

Beskyttelsen af ​​kanterne på lastrummet, monteret på Volkswagen Passat B6. Respektive og meget praktiske Det så ud til at være sikkert ikke meget præsentabelt – men en ting stædig ting, fordi pakken var i mine hænder og intakt, og tolden bestod det uden problemer.

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

Forkromede dørkarme til Volkswagen Passat B6 (frontdøre)

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

Forkromede dørkarme til Volkswagen Passat B6 (bagdøre) Der var ingen klager over pakkens indhold. Alt er på højeste niveau, og endnu bedre, under alle omstændigheder det samme som for officererne. Instruktioner til installation af tilbehør Sælgeren gentagne gange foldes og klemmes i en tom cigaretpakke.

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.
Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

Pedalpads på Volkswagen Passat B6 Da bilen er under garanti, for at installere alle disse ting, gik jeg til den officielle SRT Volkswagen. Der var jeg helt sikkert flået som en “klæbrig” – de har brutale priser, de bruger det faktum, at man i garantiperioden ikke kan besøge andre tankstationer under frygt for at “flyve” med den. Tærskler og beskyttelse af bagagerumskanterne blev fastgjort grundigt – selvklæbende, men jeg besluttede at for at undgå unødig risiko for at tabe noget på vejen, skal du installere alt sammen i værkstedet. Om to timer genkender jeg ikke min bil – det var så smart. Matte krom overlay på bagkofanger, tærskler og foring på pedalerne, gav en unik charme og respektabilitet. Jeg beundrede hele ugen, min kone kunne også godt lide det meget, og vigtigst af alt, foruden denne skønhed, købte det købte tilbehør også en nyttelast: beskyttelsen af ​​bagagerummets kanter antog den største effekt ved lastning og losning (og det er meget vigtigt, fordi med mine vedvarende reparationer i byggevirksomhederne skal gå selv) tog tærsklerne landing og afstigning på gummibladerne på de nye pedaler, læget lå som om de blev indsat og ikke fungerede. Omhyggeligt at beregne i programmet “Financial Calculator” på min computer de fordele, jeg modtog fra denne forudsætning, besluttede jeg bestemt ikke at stoppe (fordelene ved tilbehørskataloget var hos mig, der var mange af dem, og de fortsatte med at vinke mig). Listen over de mest nødvendige var på en eller anden måde sammensat af mig selv. Så smadrede en liter (!) Flaske vodka i bagagerummet (jeg kørte et par kasser til brylluppet til min ven) og i bilen i en måned var der en tung og konstant lugt af alkohol på trods af alle mine bestræbelser på at neutralisere det – bagagefenderen absorberede ordentligt alt, jeg var nødt til at sætte bilen i solen med et åbent bagagerum og tror, ​​at en speciel gummipall med høje sider i bagagerummet er en meget nødvendig ting. At jeg sad under arbejdet i bilen, så længe regnen hældte en “mur”, og jeg var i en kjole, der ikke ville ødelægge og som heldigvis have glemt husets paraply – jeg indså at der skal være en paraplyparaply i bilen (i Passat B6 til ham, selv en særlig afdeling er). Så på en eller anden måde var jeg træt af at kaste jakker og jakker (nogle gange våd eller i sneen) til at sidde i salonen eller bagagerummet – jeg tilføjede bøjlerne til listen. Efter at jeg var nødt til at anvende nødbremsning foran isblokkene, som de offentlige forsyningsvirksomheder simpelthen skubbede fra fortovet til vejen og pakkerne fra supermarkedet i bagagerummet var korrekt revet og smuldret, besluttede jeg på et specielt maske, der blev fastgjort i bagagerummet og forhindret spontan flytning af last (for nu besluttet at tage kun én, “på prøve”, i Passat). Det sidste punkt jeg havde solgardiner i Golf Plus – min kone var jaloux for mig i lang tid, for med min Passat B6 kom de færdige med fabrikken og viste sig at være en skamfuld bekvem ting: de havde brug for – rejst, de behøvede ikke – sænket, i modsætning til toning ikke pålagt pligt til at parkere om natten “på instrumenterne.” Takket være gardinerne bliver bilen mindre opvarmet i solen – mindre brændstofforbrug, fordi klimaanlægget bruges mindre, og de ser meget solide ud. Efter at have hentet pengene og havde en komplet liste over hånden, gik jeg “eBay” til den allerede kendte Sælger og var forfærdet – modsat sit kaldenavn “Ikke længere registreret” – af en eller anden grund blev hans konto i auktionen blokeret. Jeg var fuldstændig ked af det, skrev til ham på et e-mail-brev (god adresse var), at jeg er hans faste kunde og jeg igen har brug for tilbehør til Volkswagen. Et par dage var stille, så svaret kom, Sælgeren skrev at han var i en vanskelig livssituation og ikke længere engageret i handel. Det var meget mærkeligt, høj rating, fremragende anmeldelser – kun for “træning” af et sådant omdømme er nødvendig, sandsynligvis i flere år i det mindste. Scarred og husker klassikeren – “Alt vidunderligt før eller senere kommer til en ende,” begyndte jeg at søge efter en anden sælger. Det tog lang tid. For det første ønskede jeg at købe alt på ét sted for at sende mig alle en pakke, for det andet for en eller anden grund, ville mange handlende “på nært hold” ikke forstå de europæiske koder for det tilbehør, jeg havde brug for, og de skulle bare søge efter navn. Som følge heraf var jeg så træt af disse søgninger, at jeg lavede en skabelon med små bogstaver, som sådan: “Hej, jeg er interesseret i at købe følgende originale tilbehør til Volkswagen-biler (liste over koder og navne) og deres levering til Danmark. Hvis du kan hjælpe mig, så fortæl mig prisen og forsendelsesomkostningerne. ” Nå, jeg sendte denne skabelon gennem “Ask seller a question” form til alle mere eller mindre anstændige Sælgere af det tilbehør, jeg havde brug for på auktionen. Til min overraskelse svarede næsten alle, og næsten alle var enige om at sende varerne til Danmark, men ingen havde hele det tilbehør, jeg havde på lager. Især sjældne var solgardiner på Golf Plus – de blev generelt kun fundet fra en Sælger. Jeg ønskede ikke at betale for levering af to pakker, og jeg fortsatte min søgning. Omkring en uge senere modtog jeg en besked på auktionens intern post, fra sælgeren, som skrev en af ​​de første. Indholdet var omtrent følgende: “Alt er på lager, sender alle nødvendige reservedele fra USA til Danmark – $ 120”, så var der links til partier i hans eBay Store. , , , : , 6 ( : 3C0084008041), ( : 000087602B041), , VW ( : 00V061127), VW Passat B6 ( : 3C5061160) VW Golf Plus ( : 5M0061181), ( : 5M0064362) ( : 5M0064360), Golf Plus 6 ( : 3C5065110). . eBay $450 ( ). , ( ), , : « . », $195. , , , . — Paypal – , , . 4 : , , . , , — – ! (, , ), , , , . «» , … — . , , , «» , ( ) , — . — , , , . . , , 15. , , . , . 3 $60 , — «» 100.

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

Volkswagen Golf Plus. .

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

, ,

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

. , , ( )

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

. , . , . — — 6 , , — . ( ).

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.
Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

Volkswagen Passat B6, , , ! , , , !

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.
Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

VW Passat B6 ( ) VW Golf Plus ( )

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

Volkwagen Passat B6. , , – , , . . ( , – ) , . — , , , : — «» , . ., «» — — , , , . . — . .

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

Volkswagen Golf Plus , VW «». , B6 — , , . . ( ). , , , , .

Jeg købte reservedele og tilbehør til Volkswagen biler : Passat B6, Golf Plus på eBay.

Römer Baby-Safe Isofix – , . Isofix , ( ). , , Römer Recaro , Römer Baby-Safe Plus Isofix , . ., « » . . ., . . . (Kindersitz, ), . . eBay () «» ( Recaro , ). , . . – . . Isofix — , , , , «- », . . , , . — , . , , Volkswagen ё, VW , . : , , ( ). , — RCD300 – RNS510 , , . . eBay . , . . P. S. etparanmeldelser.dk : , , Christian Audigier… … 🙂
Meget interessant, min bekendtskab med auktionen eBay. Forresten hører jeg til den store gruppe mennesker, som tror at de betaler for varerne uden at få det i hænderne på en farlig, risikabel og utaknemmelig forretning. Jeg siger straks nej, jeg er ikke “vendt”, som i dag er det sædvanligt at sige, at jeg lavede og lavede indkøb regelmæssigt, men i vores ukrainske onlineforretninger, lejlighedsvis på russisk, men på en eller anden måde arbejdede ikke med fjernlandet. Lave priser i amerikanske og europæiske netbutikker, og det er deres charme, jeg behøvede ikke at føle – jeg er vant til at købe hjemme. Jeg kender også etparanmeldelser.dk siden i lang tid, men for at tvinge mig til at foretage de første køb, skød jeg følgende faktum: i efteråret 2008 opstod to nye Volkswagen biler i vores familie, nemlig Passat B6 og Golf Plus. Begge biler blev købt i salonen, fra en officiel forhandler. Selvfølgelig var glæden ved at købe, som de siger “fuldbukser”, men efter flere måneder har jeg besluttet: “Okay, men ikke meget – vi skulle købe mærkevarer.” Jeg er ikke fan af den såkaldte. “Kollektiv gård” tuning, når bilen er sat, det er frygteligt – fastholdt og kvalitet originale tilbehør, foretrækker jeg på en eller anden måde. At tage i kabinen og have studeret, de farvede illustreret kataloger af mærke tilbehør fra Volkswagen, jeg virkelig blomstrede – hvor godt alt var tænkt ud. Kromforing på pedaler og tærskler, måtter i bagagerummet, bøjler, paraplyer, solgardiner og meget mere! Jeg ønskede at tage alt på en gang, læg det i en taske og bære den væk. Omskrivning af koderne fra katalogerne på det tilbehør, jeg havde brug for først og fremmest, vendte jeg mig til forhandlerens showroom, hvor der blev købt biler – til afdelingens afdeling. Og så ventede jeg, som de siger “koldt brusebad” og dyb skuffelse, da de fortalte mig prisen for alle disse “legetøj”. Kun til den mest enkle bøjle, som er fastgjort til nakkestøtten, bad den officielle forhandler for næsten $ 60! Nå, for krom beskyttende foring på tærsklerne til Volkswagen Passat B6 næsten 300 dollar! Drooping Jeg besluttede at det ikke handler om mig, og jeg køber selv noget, der kan være med tiden. På den lokale auto-basar, en aktiv sælger – en armensk overhovedet roste sit tilbehør, meget skinnende, men nogle “klumpede” og plastiske dem, foruden var han forvirret med deres oprindelse. Jeg besluttede at gå til internettet. Først konkluderede jeg, at hvis maskinerne er tyske, så skal vi se på tilbehør på tyske hjemmesider. Imidlertid glædede de mig slet ikke med priserne: i euro var det kun 10-15% billigere end i vores land, og selv disse “krummer” ville have været “spist” af omkostningerne ved levering. Så, at fåreskinden absolut ikke er værd at lyset. Men den største overraskelse ventede på mig på amerikanske websteder, som jeg forstod i USA, er der en Volkswagen-plante, og de samme modeller af biler som i vores land sælges. På “prozas” søgte jeg bageste bremseklodser på min Passat B6 til forskellige amerikanske websteder med speciale i reservedele. Prisen på disse puder i vores officielle forhandlere er omkring $ 100, fra tyskerne – $ 70. Det amerikanske websted, efter lidt tænkning, gav mig flere producenter og et prisklasse fra $ 38 til $ 50. Først og fremmest skrev jeg alt for en fejl, jeg kontrollerede alt – jeg gør det stadig ikke, det er helt sandt. Artikelnummeret er angivet korrekt. Men den største bummer sneg sig som altid – denne butik sendte kun varer til USA. Jeg fandt et par flere butikker og kun enedes om at sende puderne til Danmark, og derefter med hjælp fra FedEx Express Courier Service for $ 100 og, som jeg fik at vide: “i 3-4 dage vil de nødvendige dele være på dit sted.” Dette var selvfølgelig uacceptabelt. Jeg forsøgte at blive enige om levering af billigere, men det er ubrugeligt: ​​”I Danmark, kun FedEx.” Og så huskede jeg, at jeg læste på forumet etparanmeldelser.dk, et indlæg, hvor forfatteren bragte ud af det, at eBay-auktionen er gavnlig, fordi næsten alle sælgere tilbyder en god levering. Amerikanske eBay-problemer, jeg har ikke forårsaget, men som betalingssystemet Paypal. Heldigvis var det nye år, så julen, der var meget tid, og stedet etparanmeldelser.dk var klar. Praktisk set i flere timer logget jeg langsomt til eBay, indtastede mine Visa Classic-kontooplysninger, så gjorde jeg det samme med Paypal (betal på en eller anden måde er det nødvendigt). Bekræftelse af kortet i Paypal bestået uden en hitch – $ 1,95 blev afskrevet, men jeg måtte ringe til banken – Raiffeisen-Aval og bede om at slukke for CVV2-kodeanmodning (jeg læste om denne subtilitet på forummet). I online-udsagnet, modsat denne transaktion, vises straks “Expuse XXX PAYPAL”. Nu hver gang før transaktionen jeg opfordrer til, er opkaldet fra mobilen gratis, de slukker øjeblikkeligt i op til 30 dage. Du kan deaktivere at skrive ansøgningen permanent, men jeg synes det er uhensigtsmæssigt – fordi hvis denne kode blev opfundet, så er der noget, der er nødvendigt . Beslutter at i begyndelsen, i det mindste ikke behøver at haste, kiggede jeg omhyggeligt på varerne, Sælgere, priser, butikker på auktion (eBay Store) i flere dage. Til sidst blev jeg træt af det og besluttede at flytte fra ord til gerninger. I en af ​​eBay Store købte jeg de bageste bremseklodser på Passat B6 (delkode: 3C0698451B) for $ 35, jeg kontrollerede – ikke en “linden” fra en seriøs producent. Bogstavelig talt en time senere fandt jeg i min personlige e-mail på e-mailen fra sælgeren, hvor han skrev, at han anbefalede mig også at købe fra ham også de forreste pads, da levering ville være mere rentabel i dette tilfælde, fordi det slet ikke er billig at sende billige varer til separate lokaler – bedre i en. Beslutter – “walk, so walk”, jeg købte i sin eBay Store også forsiden pads (delkode: 5K0698151) for $ 55 (fra officielle forhandlere kostede de $ 120-130). Levering koster $ 30. Efter 35 dage var pakken i mit postkontor. Jeg var ligeglad med, fordi sælgeren sendte mig flere muligheder for levering at vælge imellem: superdyr for $ 150 (2-3 dage) til den billigste – $ 30 (30-40 dage). Jeg vejede fordele og ulemper og valgte sidstnævnte. Estimering af fordelene – jeg tænkte på det, fordi jeg på denne ene transaktion har sparet mere end $ 100, hvilket for mig ikke er en meget betydelig men stadig mængde! mmmmgggg-blogfojumcons1987mmmmgggg-parttolciare1982 Bremseklodser på Volkswagen Passat B6. Mest af alt var jeg overrasket over, at de blev lavet i Tyskland, selvom de købte dem i USA. Jeg talte på et profilforum med en af ​​mine bekendte, så han “oplyste mig” og sagde: “De fleste af kontorer, der sælger reservedele, bærer nu halvdelen af ​​varerne fra USA, -50% og sælge fra os. ” Efter at have læst forumet etparanmeldelser.dk indså jeg, at nu er tingene ikke kun med reservedele. Til min overraskelse, at puderne blev lavet i Tyskland, selvom de blev købt i USA, sagde han: “Hvad vil du have, globalisering …?”. Mit andet køb var tilbehør på VW Passat B6, nemlig de forkromede sikkerhedsskiver (delkode: 3C0071303), pedalpadserne (delkode: 1K1064200) og krompladen – beskyttelse af kanterne på lastholderen (delkode: 3C5061195). Den første Sælger, fra hvem jeg købte, kunne lide mig med min punktlighed og sociability, men desværre i min eBay Store fandt jeg kun pedalerne. Beslutter at ikke haste ting og huske på, at det er mest rentabelt at sende alle ordrer i en pakke, jeg skrev dette brev til sælgeren, hvor jeg oplyste koderne for de reservedele, jeg havde brug for. Et sted om et par dage svarede han mig (det viser sig at ingen arbejder i weekenderne selv på internettet), det er desværre kun det, der vises i eBay Store – pedaler og intet andet, men hvis jeg venter 10-15 arbejdsdage, så giver han 100% garanti for, at alt kommer derhen. Jeg skrev straks, at jeg er enig (selvfølgelig sandsynligvis frivoløst, fordi det var nødvendigt først at lære de omtrentlige priser). En uge senere modtog jeg et brev fra min Sælger i den elektroniske postkasse med links til de varer af interesse for mig – han havde allerede sat dem til salg. Priserne var mere end attraktive: vi havde det hele set omkring $ 600, straks – $ 300. Producent Votex, dvs. “løbe ind i” en falsk, i betragtning af Sælgers omdømme var der ingen chance. Efter at have købt på min eBay-konto, blev alt, hvad der blev tilbudt, allerede “revet kalakom” skrevet til sælgeren, at jeg forventer af ham en generel faktura med pålidelig og billigst levering. Kontoen kom i næsten en time. Auto dele og tilbehør til biler på auktion eBay (USA) For fragt og forsikring (som var valgfri), anmodede sælgeren $ 100 og vidste, at han ikke tog ekstra, overførte jeg straks hele beløbet via Paypal, selvom jeg måtte løbe til banken og genfylde kortet – fordel bank på tværs af vejen fra mit hus, og vent derefter til midlerne krediteres og kun derefter foretage betalingen. To dage efter betalingen meddelte sælger mig, at varerne var blevet sendt. Jeg lavede en interessant observation (jeg vil fortælle om det nu og glem det) – med sælgerne, der ikke har en kæmpe rating og titusindvis af anmeldelser er det meget lettere at håndtere – de er mere tilbøjelige til at besvare bogstaver, til spørgsmål, de er mere indforstået med ikke-standardiserede kombinationer for dem. Det er en anden ting – Leverandører med et mærkværdigt ry: de kan ikke nås, de reagerer tørt, ofte med skabeloner, de svarer ikke på anmodninger, som de ikke reagerer på ikke-standardiserede tilgange, det vil sige de har for eksempel to typer leverancer – og i hvert fald dig crack, der giver en mere fordelagtig mulighed, vil svaret være det samme – “Undskyld, men …”, ja, ifølge teksten. Ofte er det generelt et firma, hvor du hele tiden skal kommunikere med forskellige ledere, og alle skal genoptage kurset. Denne gang var pakken særlig lang. Måske berørte postmedarbejderne “depression af sen vinter”. Men timen “H” kom og i min boks fandt jeg et allerede kendt ark til noter med annonceringen af ​​et farmaceutisk produkt, hvor vores postboys læsbare håndskrift blev vist: “Hent pakken.” Jeg skyndte mig til posthuset og hvilede mod de lukkede døre, det var allerede sent, og glæden ved at modtage måtte udskydes til morgenen. Efter at have brudt til frokost fra arbejde fik jeg stadig i mit postkontor en imponerende kasse, hvor der var et A4-ark med bogstaver, trykt i store bogstaver med mit navn, efternavn og adresse. Ja, det fløj helt ud af mit hoved, Sælgeren, efter at jeg har betalt fakturaen, han sendte mig, sendte mig et brev, hvor det er længe nok i en helt forfærdelig slang (jeg tabte en time med oversættelsen), sagde, at han ikke var første gang at sende varer til Rusland (tilsyneladende har Rusland og Danmark stadig et land for dem), der var ingen fejl med levering, og jeg kan ikke bekymre mig, men for at undgå unødvendige spørgsmål fra toldvæsenet (tilsyneladende var der præcedenser!), han spørger mig om tilladelse til at pakke om de varer, jeg har købt til efter eget skøn og med levering i dette tilfælde kan gå ud billigere. Først tøvede jeg, men til sidst besluttede jeg logisk, at hvis sælgeren har erfaring, lad han så gøre som han finder passende. Nå skrev jeg ham et svarbrev, hvor jeg bemærkede, at Rusland og Danmark nu er forskellige lande (han undskyldte straks) og gav fuld handlefrihed. Så da jeg pakkede pakken hjemme, så jeg, at sælgeren havde fjernet alle selskabets kasser, film og klistermærker og pakket alle detaljer i de slags pakker, der havde set dem (det ligner fra nogle supermarkeder). I den tilhørende kvittering opregnede han alt tilbehør og angav “Ny og Brugt” (nyt og brugt). Prisen på pakken blev annonceret til 155 dollar. mmmmgggg-wasapdisctumb1983mmmmgggg-puquagati1986 Beskyttelsen af ​​kanterne på lastrummet, monteret på Volkswagen Passat B6. Respektive og meget praktiske Det så ud til at være sikkert ikke meget præsentabelt – men en ting stædig ting, fordi pakken var i mine hænder og intakt, og tolden bestod det uden problemer. mmmmgggg-crusaferco1984 Forkromede dørkarme til Volkswagen Passat B6 (frontdøre) mmmmgggg-inadadtia1985 Forkromede dørkarme til Volkswagen Passat B6 (bagdøre) Der var ingen klager over pakkens indhold. Alt er på højeste niveau, og endnu bedre, under alle omstændigheder det samme som for officererne. Instruktioner til installation af tilbehør Sælgeren gentagne gange foldes og klemmes i en tom cigaretpakke. mmmmgggg-rostbilamoun1976mmmmgggg-saveriser1971 Pedalpads på Volkswagen Passat B6 Da bilen er under garanti, for at installere alle disse ting, gik jeg til den officielle SRT Volkswagen. Der var jeg helt sikkert flået som en “klæbrig” – de har brutale priser, de bruger det faktum, at man i garantiperioden ikke kan besøge andre tankstationer under frygt for at “flyve” med den. Tærskler og beskyttelse af bagagerumskanterne blev fastgjort grundigt – selvklæbende, men jeg besluttede at for at undgå unødig risiko for at tabe noget på vejen, skal du installere alt sammen i værkstedet. Om to timer genkender jeg ikke min bil – det var så smart. Matte krom overlay på bagkofanger, tærskler og foring på pedalerne, gav en unik charme og respektabilitet. Jeg beundrede hele ugen, min kone kunne også godt lide det meget, og vigtigst af alt, foruden denne skønhed, købte det købte tilbehør også en nyttelast: beskyttelsen af ​​bagagerummets kanter antog den største effekt ved lastning og losning (og det er meget vigtigt, fordi med mine vedvarende reparationer i byggevirksomhederne skal gå selv) tog tærsklerne landing og afstigning på gummibladerne på de nye pedaler, læget lå som om de blev indsat og ikke fungerede. Omhyggeligt at beregne i programmet “Financial Calculator” på min computer de fordele, jeg modtog fra denne forudsætning, besluttede jeg bestemt ikke at stoppe (fordelene ved tilbehørskataloget var hos mig, der var mange af dem, og de fortsatte med at vinke mig). Listen over de mest nødvendige var på en eller anden måde sammensat af mig selv. Så smadrede en liter (!) Flaske vodka i bagagerummet (jeg kørte et par kasser til brylluppet til min ven) og i bilen i en måned var der en tung og konstant lugt af alkohol på trods af alle mine bestræbelser på at neutralisere det – bagagefenderen absorberede ordentligt alt, jeg var nødt til at sætte bilen i solen med et åbent bagagerum og tror, ​​at en speciel gummipall med høje sider i bagagerummet er en meget nødvendig ting. At jeg sad under arbejdet i bilen, så længe regnen hældte en “mur”, og jeg var i en kjole, der ikke ville ødelægge og som heldigvis have glemt husets paraply – jeg indså at der skal være en paraplyparaply i bilen (i Passat B6 til ham, selv en særlig afdeling er). Så på en eller anden måde var jeg træt af at kaste jakker og jakker (nogle gange våd eller i sneen) til at sidde i salonen eller bagagerummet – jeg tilføjede bøjlerne til listen. Efter at jeg var nødt til at anvende nødbremsning foran isblokkene, som de offentlige forsyningsvirksomheder simpelthen skubbede fra fortovet til vejen og pakkerne fra supermarkedet i bagagerummet var korrekt revet og smuldret, besluttede jeg på et specielt maske, der blev fastgjort i bagagerummet og forhindret spontan flytning af last (for nu besluttet at tage kun én, “på prøve”, i Passat). Det sidste punkt jeg havde solgardiner i Golf Plus – min kone var jaloux for mig i lang tid, for med min Passat B6 kom de færdige med fabrikken og viste sig at være en skamfuld bekvem ting: de havde brug for – rejst, de behøvede ikke – sænket, i modsætning til toning ikke pålagt pligt til at parkere om natten “på instrumenterne.” Takket være gardinerne bliver bilen mindre opvarmet i solen – mindre brændstofforbrug, fordi klimaanlægget bruges mindre, og de ser meget solide ud. Efter at have hentet pengene og havde en komplet liste over hånden, gik jeg “eBay” til den allerede kendte Sælger og var forfærdet – modsat sit kaldenavn “Ikke længere registreret” – af en eller anden grund blev hans konto i auktionen blokeret. Jeg var fuldstændig ked af det, skrev til ham på et e-mail-brev (god adresse var), at jeg er hans faste kunde og jeg igen har brug for tilbehør til Volkswagen. Et par dage var stille, så svaret kom, Sælgeren skrev at han var i en vanskelig livssituation og ikke længere engageret i handel. Det var meget mærkeligt, høj rating, fremragende anmeldelser – kun for “træning” af et sådant omdømme er nødvendig, sandsynligvis i flere år i det mindste. Scarred og husker klassikeren – “Alt vidunderligt før eller senere kommer til en ende,” begyndte jeg at søge efter en anden sælger. Det tog lang tid. For det første ønskede jeg at købe alt på ét sted for at sende mig alle en pakke, for det andet for en eller anden grund, ville mange handlende “på nært hold” ikke forstå de europæiske koder for det tilbehør, jeg havde brug for, og de skulle bare søge efter navn. Som følge heraf var jeg så træt af disse søgninger, at jeg lavede en skabelon med små bogstaver, som sådan: “Hej, jeg er interesseret i at købe følgende originale tilbehør til Volkswagen-biler (liste over koder og navne) og deres levering til Danmark. Hvis du kan hjælpe mig, så fortæl mig prisen og forsendelsesomkostningerne. ” Nå, jeg sendte denne skabelon gennem “Ask seller a question” form til alle mere eller mindre anstændige Sælgere af det tilbehør, jeg havde brug for på auktionen. Til min overraskelse svarede næsten alle, og næsten alle var enige om at sende varerne til Danmark, men ingen havde hele det tilbehør, jeg havde på lager. Især sjældne var solgardiner på Golf Plus – de blev generelt kun fundet fra en Sælger. Jeg ønskede ikke at betale for levering af to pakker, og jeg fortsatte min søgning. Omkring en uge senere modtog jeg en besked på auktionens intern post, fra sælgeren, som skrev en af ​​de første. Indholdet var omtrent følgende: “Alt er på lager, sender alle nødvendige reservedele fra USA til Danmark – $ 120”, så var der links til partier i hans eBay Store. , , , : , 6 ( : 3C0084008041), ( : 000087602B041), , VW ( : 00V061127), VW Passat B6 ( : 3C5061160) VW Golf Plus ( : 5M0061181), ( : 5M0064362) ( : 5M0064360), Golf Plus 6 ( : 3C5065110). . eBay $450 ( ). , ( ), , : « . », $195. , , , . — Paypal – , , . 4 : , , . , , — – ! (, , ), , , , . «» , … — . , , , «» , ( ) , — . — , , , . . , , 15. , , . , . 3 $60 , — «» 100. mmmmgggg-gradverreabal1977 Volkswagen Golf Plus. . mmmmgggg-mamdatirre1974 , , mmmmgggg-spinchanliomel1976 . , , ( ) mmmmgggg-contcuryco1981 . , . , . — — 6 , , — . ( ). mmmmgggg-coaboimulty1973mmmmgggg-arselkeeto1970 Volkswagen Passat B6, , , ! , , , ! mmmmgggg-sateewinse1974mmmmgggg-rexpverriba1971 VW Passat B6 ( ) VW Golf Plus ( ) mmmmgggg-privincroccor1971 Volkwagen Passat B6. , , – , , . . ( , – ) , . — , , , : — «» , . ., «» — — , , , . . — . . mmmmgggg-gotenpimsnal1971 Volkswagen Golf Plus , VW «». , B6 — , , . . ( ). , , , , . mmmmgggg-siocompare1973 Römer Baby-Safe Isofix – , . Isofix , ( ). , , Römer Recaro , Römer Baby-Safe Plus Isofix , . ., « » . . ., . . . (Kindersitz, ), . . eBay () «» ( Recaro , ). , . . – . . Isofix — , , , , «- », . . , , . — , . , , Volkswagen ё, VW , . : , , ( ). , — RCD300 – RNS510 , , . . eBay . , . . P. S. etparanmeldelser.dk : , , Christian Audigier… … 🙂

Skriv en kommentar