Jeg købte på eBay for et digital kamera for kun $ 120…

Jeg vil gerne dele med den anerkendte offentlighed deres købsoplevelse på eBay, eller rettere hos hans amerikanske filial. Jeg kender til denne auktion i lang tid og er registreret på den (det er gratis), sandsynligvis som en af ​​de første russere, tilbage i 1999. Jeg tog dog kun til eBay-webstedet for at “dræbe” tid – at købe, som jeg var bange for. Selv på trods af den succesrige oplevelse af venner, der købte eBay på auktion, mobiltelefoner, parfume, tøj og meget mere. Men jeg var stadig bange for bedrageri, jeg var bange for, at varerne ikke ville blive sendt, eller det ville ikke svare til beskrivelsen. Trods alle historier om venner og venner i eBay troede jeg ikke. Ja, jeg så lave priser, sælgere med en masse gode anmeldelser. Flere gange ønskede jeg at lave et lille køb (til test og akkumulerende erfaring), men hver gang jeg beregnede omkostningerne ved levering, faldt jeg mine hænder. Der var en express mail (FedEx) (2-4 dage) – $ 35, airmail (4-8 dage) – $ 25.5. Forsendelse til søs (4-6 uger) – $ 10,50. Plus bad banken $ 10 for overførsel af penge til den amerikanske sælger. Det viste sig, at disse satser kun er acceptable for et stort køb (fra $ 100). Og hvis jeg for eksempel vil købe en dvd-afspiller til $ 30, så er prisen generelt $ 10,50 + $ 10 + $ 30 = $ 55, og produktet kommer kun efter 4-6 uger. Jeg er en studerende, en mand, der ikke er rig (indkomsten er 3000-4000 rubler om måneden) og for mig at investere alle pengene i et køb – det gik ud af vejen, men en gang var et lille job blevet udarbejdet for et par hundrede amerikanske evergreens, og jeg besluttede at prøve mit første køb på eBays online-auktion. Grundigt vejer hvad jeg har brug for, jeg valgte et digitalkamera fra Sony. Jeg vendte om en masse magasiner med test af digitale kameraer og uddelinger. I butikken, selv under PR-kampagnen, skulle jeg betale 205 dollars for dette kamera. På eBay fandt jeg hurtigt den model, jeg havde brug for, helt ny, med producentens garanti. Startprisen var kun 20 dollars. Spændingen var, men jeg behøvede ikke at forhandle, jeg var en af ​​de sidste til at satse – og hun vandt. Den endelige pris var 97 dollars. Sælgeren kontaktede mig for at præcisere detaljerne om betaling og levering. Jeg overførte penge gennem Western Union. Og han valgte havnen med havnen. Nu var omkostningerne omkring 120 dollars, og det var nødvendigt at vente på varerne. Det tog lige en måned at vente. En måned senere fandt jeg en meddelelse i postkassen og to timer senere holdt jeg en helt ny (ikke engang trykt!) Digitalkamera. Jeg fandt også, at sælgeren for egen regning forsikrede transaktionen – blandt de papirer, der blev udstedt til mig, måtte jeg underskrive på modstykket, at jeg ikke har nogen klager over varerne (der er ingen mekaniske skader mv.). Jeg kontaktede ham via e-mail om, at han forklarede mig, at han handler på eBay’s online-auktion konstant og værdsætter meget sin feedback-positive feedback. Og forsikringsselskabet gør ham til en rabat som en regelmæssig kunde, og det er lettere for ham at betale $ 15 fra sin egen fortjeneste for forsikring end at modtage en negativ feedback. Og jeg fortsatte med at tvivle og ventede på et snavset trick – men kameraet var originalt – “lavet i Japan”, producentens (Sony) producentens garanti var i 1 år. og fungerede ordentligt. Jeg var glad. Det er rigtigt, at jeg efter 8-9 måneder stadig skulle gå til Sony’s servicecenter (før jeg forlod kameraet i en 30 graders frost i en bil på gaden, som jeg ikke talte om i midten), men servicecentret tog kameraet til at reparere uden spørgsmål og et par dage senere fik jeg det tilbage i funktionsdygtig stand. Jeg bruger det indtil nu. Siden da har jeg lavet 21 køb på eBay (i går beregnet jeg), i alt 3.700 dollar. Der opstod aldrig problemer. Det er meget bekvemt, at når du har tilmeldt dig på nogen af ​​eBay’s filialer (og der er ca. 30 af dem i forskellige lande i verden) får du adgang under samme login og adgangskode til alle andre. Den mest attraktive (fra mit synspunkt) – europæisk. eBay – Tyskland, eBay – Belgien, eBay – Holland, eBay – Schweiz, eBay – Irland, eBay – Storbritannien osv., selvom de leverer en masse problemer i form af en sprogbarriere det tilsvarende sprog, og jeg lærte engelsk), MEN – grænsefladen på alle brancher er den samme og intuitive, og hvis der i det mindste er lidt erfaring – er knapperne alle bekendte. Og den største fordel er hurtig og billig levering på bare 5-6 dage. Nu vil jeg prøve mig selv som sælger. De siger – det er meget rentabelt. Så, at eBay – jeg prøvede det, og jeg anbefaler det til dig. Held og lykke S. S. Nu er der firmaer af mellemmænd, der gør et kompleks af tjenester til købere og sælger på eBay. Jeg anbefaler stærkt at drage fordel. Hovedpine falder i nul. Udgifterne reduceres. Da du betaler i enhver form, der er bekvemt for dig til formidlingsfirmaet her, og dets udenlandske filial sender dig varerne. Så for at rette op på din økonomiske situation eller bare købe eller sælge varer til en overkommelig pris, kan du bruge eBay-auktionen. Vær registreret, vær dristigere!

Skriv en kommentar