Kids ski Volkl og Jacadi sko, mænds Puma sneakers, og en tekande til te WMF

Kids ski Volkl og Jacadi sko

Helligdage er allerede meget snart, så jeg begynder at modtage flere og flere pakker med en række gaver. Jeg vil ikke køre i sidste øjeblik som stung ved at shoppe, overpaying og købe frank ting. Gaver bør være nyttige og tankevækkende, så du ikke kan huske forgæves. Women’s Oakley sportsbriller til $ 99 på Amazon … Læs mere

New year’s shopping 2009 på eBay. Service Villeroy & Boch, Galaxy hjelme Hjelme og TMS, Ed Hardy tøj / Christian Audigier osv.

New year's shopping 2009 på eBay. Service Villeroy & Boch

Så jeg besluttede at fortsætte den første del af min rapport om online shopping i amerikanske onlinebutikker og eBay-auktion. 2009 var ikke en undtagelse, og næsten alle mine pakker, som jeg ventede i de første dage i december sikkert “hængt op”. Forresten, naturen af ​​denne traditionelle forsinkelse, under levering på tærsklen til nytårsferien, kunne jeg … Læs mere

Briller og en baseball cap, Costa Del Mar, speedo, Speedo, økse-kolun Fiskars, en anordning for slibning af knive og andre Wusthof køb

Briller og en baseball cap

Lang tid siden jeg ikke havde en fjerprøve, tk. hvilede på havet. Men nu har jeg et frit minut, som jeg vil bruge med glæde til at skrive den næste rapport. Alt er som normalt: Videresendingsfirma – Mist – Amerika, leveringsmetode – luft, leveringstid … helt operationel, lad os sige. Jeg betalte for alt med … Læs mere

Jakke, Nike, jeans Vest Er Død, Fiskars saks, Retriever-Simm’er og andre indkøb

Jakke

Hej alle sammen! Her kom den næste pakke leveret af videresendelsesvirksomheden – Mist (Meest.us). Faktisk er alt som sædvanligt – leveringstiden var lidt forsinket på grund af maj ferie, det eneste, der har ændret sig, er kurererne. Nu, i stedet for at skade min egen bedstefar med skæg, vil jeg blive sendt en for tidlig … Læs mere

Børns tøj, mobiltelefon HTC 7, kameraer Fuji FinePix, tandpasta, husholdningskemikalier, og meget mere.

Børns tøj

Godt tidspunkt på dagen, kære gæster og gæster på forumet etparanmeldelser.dk! I dag besluttede jeg at fortsætte rapporten om ting fra det foregående nationale børnepakke fra den fremadvendte Mist (Meest.US), da den anden allerede er på vej, og jeg kan stadig ikke finde ud af det. Jeg starter med det mindste i vores garderobe, det … Læs mere