En rapport om vores køb på auktion på eBay

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Hilsner til dig online shopping! I min nye rapport vil jeg forsøge at gøre uden kedelige instruktioner og moralisering og vil gå lige til det punkt. Auktion eBay, for nylig, noget behøver mig ikke med lave priser, som det plejede at være før. Og jeg ved ikke, om jeg er “heldig” eller om antallet af potentielle købere overskrider, men af ​​en eller anden grund rødmer min Rapidcatch auktionssnegler i afsnittet “Afsluttede auktioner” kraftigt med meddelelser “væddemål overskredet”. Forhandlinger “til den sidste protektor” udelukkende fra det princip, som eBay-brugere ofte praktiserer, og andre online- og offlineauktioner – jeg kan ikke lide det, fordi i dette tilfælde meget hurtigt går du ud over almindelig fornuft, men du forstår det allerede meget senere. Imidlertid lykkedes det mig stadig med nogle interessante “rive”. I marts købte min kone fra en af ​​vores yndlingsleverandører på eBay (USA) to par vidunderlige spanske sko Chie Mihara.

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Disse Chie Mihara blev et “hit of the season” for min kone, og de kunne virkelig godt lide mig. Sjældent møder man fodtøj, hvor det bare er behageligt at se og for ganske rimelige penge. Hun har længe været bekendt med dette mærke og indtryk af sine varer kun den mest positive. Chie Mihara, lige fra de mærker, som jeg virkelig elsker og karakteriserer mottoet “alt er på plads, undtagen dumme ponter.” Nu, når farverne “ala witton” og “gucci” på rulletrappen i metroen er blændende i øjnene, og gæstearbejdere bærer alkoholholdige skjorter med logoet “shanel”, begynder folkene langsomt at komme sig og efterhånden indser, at de betaler for “leybak” “Absolut dumhed, vulgaritet og total mangel på smag, som sådan. Ved auktionen blev begge par vundet for henholdsvis $ 110 og $ 90. Og dette på trods af, at priserne for Chie Mihara tidligere i samme sælger sjældent steg over $ 60-70 i løbet af budgettet. Men da den faste pris på sådanne sko i USA er omkring $ 350-400, og vi, mindst 1,5 gange dyrere, er købets rentabilitet stadig ekstremt høj. Sagen var, som jeg allerede skrev, i begyndelsen af ​​marts, var der ikke noget særligt haster med at få pakken, fordi sommerfodersko og jeg bad sælgeren om at sende mig pakken via USPS Priority Mail, da reservatet var reserveret før sæsonen starter. Det russiske post “forsøgte” og pakken ankom i næsten 8 uger, hvilket ikke kryber ind i nogen porte. Hvor gik “pakken” så meget tid? Dette spørgsmål er ret retorisk. Du husker ufrivilligt karakteren fra tegnet “Tre fra Prostokvashino” – Matroskinas kat med det: “Slutningen af ​​det tyvende århundrede er i gården … Og vi …”. Jeg tænkte ikke på at håndtere sælgeren og åbne tvisten – hvad er meningen? Det er i det mindste dumt at tvivle på, at en bruger, der har næsten 20.000 positive anmeldelser på eBay, er en bedrager. To eller tre sådanne “fint med ører” og sælgeren vil simpelthen sætte mig på sortlisten og forbyde væddemål på deres varer og finde en anden så hård sælger. Women’s shoes Chie Mihara på eBay (USA)

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet
En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Men på disse Chie Mihara, i min kones ord igen: “meget få mennesker var ikke opmærksomme” Forresten, indtil jeg glemte. Fra de oplysninger, jeg får fra at læse engelsksprogede fora, hvor eBay-brugere kommunikerer og direkte kommunikerer med sælgere, er der kommet en interessant kendsgerning: mange af vores landsmænd har besluttet at simpelthen regne med, at det russiske post ikke har kunnet finde ud af leveringsbetingelserne i et år, som kan være en og en halv og to og endda tre måneder. Så ordningen er simpel, som brisling i tomat: en og en halv time efter transaktionen åbner en tvist om ikke-modtagelse af varer, og Paypal returnerer selvfølgelig til køberen alle til en krone, også for levering. Pakken kommer før eller senere, og selvfølgelig modstå fristelsen til at modtage varerne gratis, men selv med den samme levering kan ikke alle modstå det. Sælgeren har ikke gearing, han kan ikke engang forlade en negativ anmeldelse på eBay. Derfor stoppede en masse gode, som viste mig af sælgere, at sende pakker til Rusland, men uden problemer sendte de til Danmark og Kasakhstan. Jeg har allerede spurgt mine venner i Danmark et par gange (der er ingen problemer overhovedet) for at modtage pakker og sende mig en togleder. Jeg vil ikke tale om vores mentalitet og hvor dårligt vi er, for jeg går ofte til udlandet, og jeg er sikker på, at hvis indbyggerne i ethvert andet land har en sådan mulighed for at “tjene”, ville mange af dem gøre det samme. Lad os vende tilbage til Chie Mihara. Med størrelserne på dem er alt klart: det er udpeget og vi har. Jeg konkluderede generelt, at hvis du køber sko online, fratage dig selv en så vigtig egenskab, når du køber sko, som en montering, så kun fra mere eller mindre anstændige producenter, fordi ellers størrelsen måske bare ikke kommer op, og så Der er ikke noget, der kan skrives. Med tøj i denne plan er det meget nemmere – bragt til et godt studie, hvis størrelsen ikke passer, og alle sager. Det er kun en skam i studiet “old school” er næsten væk. Nu vil mesterne i det store og hele ikke have svært og ansvarligt arbejde. De er lettere at justere “vækst” af et dusin jeans. I de kolossale forsinkelser, som den russiske post organiserede, er der også et positivt øjeblik, nemlig: Når en “forældet” pakke ankommer, glæder du dig som barn. Så sandsynligvis var jeg stadig glad i Unionen, da jeg stod en time i kø, modtog jeg to kasser med friske, men så ønskede chips. Så, efter at have modtaget en meddelelse i begyndelsen af ​​juni og underskrevet på posthuset for pakken sendt tilbage i februar, begyndte jeg at huske disse længe glemte følelser. I pakken var bukser – slacks (som vi kaldte dem i begyndelsen af ​​90’erne) fra Helmut Lang og ikke enkle, men med en metallisk tråd og en temmelig usædvanlig sammensætning: 95% bomuld, 5% metal.

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet
En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Alle ting fra Helmut Lang skelnes af høje priser og Made in China på mærket Herre, Dametøj og Sko af Helmut Lang på eBay (USA) Repræsentanten for den “gamle” designskole, østrigske Helmut Lang, Tid med Armani og Versace, hvis navn jeg er kendt for først og fremmest på grund af hans mangeårige samarbejde med Prada, har ikke glemt hvordan man laver smukke og praktiske ting – bukserne viste sig at være behagelige, lette og behagelige.

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Der er to prismærker på bukserne: Den første er MSRP ($ 360), den anden er prisen selv, prisen på nogle butikker. Men siden gamle Helmut (selv om dette mærke ikke tilhører ham længere ) mener, at det er muligt at lave jersey med prismærker MSRP (producentens anbefalede salgspris – den pris, som fabrikanten anbefaler) i 300-400 dollar, og i Celestial Empire var der en dråbe tjære trods alt. I et ben, en skarp søm (og de er på et stof med en lignende sammensætning alle sådanne) var meget skjult, og på den første dag gned jeg min fod til blodet. I studiet til at bære bukserne behøvede ikke – konen korrigerede situationen selvstændigt ved hjælp af selvklæbende (med hjælp af jern) stofbånd, men sedimentet var selvfølgelig forblevet. Forresten en lignende situation, jeg havde med italienske bukser fra Verri, med samme sammensætning – 5% metal, så returnerede jeg dem til butikken.

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

T-shirt Monarki (lavet i USA) Ligesom Ed Hardy og Christian Audigier bliver du ikke overrasket – takket være forfalskede producenter begyndte jeg at “stille” sonde andre producenter og købte den på eBay (USA), som hedder en Monarchy t-shirt . Bribed nok stilfulde tegninger og “Made in USA” i beskrivelsen, så valget var berettiget. Jeg bad sælgeren om at sende USPS First Class T-shirt, da det er dyrt at betale for levering af en T-shirt selv for Prioritet, og endnu mere. Overraskende kom T-shirt meget hurtigt, som for denne leveringsmetode – bare en måned senere tog jeg en tæt pakke ud af postkassen. Mænds, Kvinders og Børnetøj Monarki på eBay (USA)

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Monarki er et fremragende alternativ til Ed Hardy og Christian Audigier. Og prisen er mere behagelig. Monarkys T-shirt tilfredshed mig, det viste sig virkelig at være “lavet i USA”, blødt og behageligt, som følelser, som pyjamas af høj kvalitet. Ja, og i praktisk tå og tøjvask er endog ikke noget. Forresten, vi kan også købe tøj fra Monarchy, det tilbydes i forskellige butikker. Men af ​​en eller anden grund de prøver, som jeg specifikt undersøgte eller ikke har oplysninger om fremstillingslandet, eller de er flaunted “Made in China”.

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Firetrap-T-shirt En anden t-shirt, jeg købte på eBay (USA), var fra den allerede kendte firma Firetrap, som omvendte mig med, at den foretede indersiden af ​​kraven med en blød klud for ikke at gnide min hals. T-shirt absolut intet særligt er ikke bemærkelsesværdigt – god kvalitet jersey. I forbindelse med købet husker jeg kun sælgerens reaktion på mit forslag om at sende en T-shirt i en tæt vandtæt taske gennem USPS First Class. Mænds og kvinders beklædning fra Firetrap på eBay (USA)

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

På alle Firetrap emner, jeg modtog mærket: “Made in China” Sælgeren tog det som en personlig fornærmelse og beskyldte mig for alle de dødelige synder, idet han nævnte, at han sendte til Danmark fra årets begyndelse to dusin pakker med tøj og sko, hvoraf tyve procent af købere endnu ikke er kommet og ikke er klare hvor og han returnerede alle pengene naturligvis til sig selv med tab, da hvis de alle forlod ham negativ anmeldelser det ville være afsluttet dårligt. Og han sendte USPS til EMS, og det er mere pålideligt end første klasse vil være. Beslutter jeg ikke at argumentere med ham, foreslog jeg følgende mulighed: Jeg forlader straks ham et positivt svar, og han kommer til at møde mig og sender T-shirt på den foreslåede måde. Sælgeren aftalt straks. Mærkeligt, dog. Nå, jeg forlader et godt tip, godt, jeg kan ikke åbne en tvist på eBay, men efter alle tvister på Paypal er ikke blevet annulleret endnu, virkelig ved han det ikke? Nå, okay, i hvert fald, sælgeren var god, åben – jeg havde ikke til hensigt at vende tilbage noget, og pakken kom om to måneder.

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Kromhåndklædestang fra det spanske firma Cropusa I en af ​​de foregående rapporter fortalte jeg dig, at vi planlagde at renovere badeværelset køkkenet (forresten bliver det udskudt igen), og at jeg efterhånden køber interessante ting fra forskellige online-forhandlere . Jeg købte allerede en masse, men for det meste små ting (undtagen stængerne til tørring af håndklæder Grohe Atrio, som jeg fortalte om), så vasken til badeværelset, håndterer møblerne, dørhængslerne osv. Jeg købte mest på eBay (USA), Amazon (USA) og i flere andre butikker. Nu belyser jeg ideen om at købe køkkenfacader fra naturligt træ på eBay (USA) og ved modtagelse bestille køkkenet fra os. Jeg er allerede enig med værkstedet, de tegner køkkendesignet. Badeværelsestilbehør Cropusa på eBay (USA)

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Jeg kunne især godt lide ideen om designeren til at gøre stangen buet. På væggen ser det ud – bare for blot en uge siden fik jeg en pakke (sendt USPS Priority Mail), hvor jeg fandt på eBay (USA) en holder til toiletpapir og en håndklædebade af det spanske firma Cropusa. Jeg blev tiltrukket af det forhold, at sælgeren angav MSRP (den pris, som fabrikanten anbefalede). For hvert af disse jernstykker var det ganske imponerende: $ 100-200. Jeg har bestemt tjekket det, bare spørger Google og alt blev bekræftet. Nogle internetbutikker i USA bad om indehaveren af ​​næsten $ 100 og for baren (som jeg besluttede at tilpasse til køkkenhåndklæder) mere end 200 dollars.

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet
En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Holder til toiletpapir Cropusa. Også kom i den oprindelige pakke

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Holderen “Næsen” er uforskudt, hvorfor jeg indså, men jeg så ikke toiletpapir af dette format. På eBay i USA skyldes en eller anden grund ikke sådanne produkter, hvilket er ret godt, og det lykkedes mig at vinde indehaver for $ 45, og linjen for $ 65. Efter modtagelse undersøgte jeg omhyggeligt og var meget tilfreds: alt nyt, tungt, godt og stilfuldt nok. Sælgeren modtog et velfortjent positivt svar, men for nylig med denne kompleksitet – hvis forudsætningen har foregået i meget lang tid, kan du ikke efterlade et tip og ofte nødt til at sige det tilfældigt, når de købte varer stadig er på vej. Mit næste køb til den fremtidige reparation var et badeværelse spejl, det gamle britiske selskab Perrin & Rowe, velkendt i cirkler folk er ikke fattige. Jeg havde brug for et spejl i lang tid, men på en eller anden måde var jeg ikke opmærksom på produkter af “elite” -niveauet, men jeg kiggede igennem dem, men priserne for dem selv i USA er simpelthen høje: fra $ 700-800 for et meget lille produkt. Vi har ikke engang kigget, da prissætningen vores detailhandlere stadig er et mysterium for mig. De ekstra gebyrer for dem, som for alkohol i dyre restauranter: 3-5 gange. Og nu, som det normalt sker, kom jeg ved en tilfældighed på eBay (USA) på et yderst interessant forslag. Sælgeren med en fremragende rating, der specialiserer sig i VVS- og badeværelsestilbehør, tilbød $ 250 et spejl fra Perrin & Rowe, model Rohl U6982, hvilket angiver, at den gennemsnitlige detailpris på den i USA er $ 600-900 (jeg er bestemt tjekket). I beskrivelsen var der en hel del spejlbilleder på nogle udstillingsstativer, og sælgeren bemærkede også, at i billedet var det spejl, der tilbydes til salg: Det hang i deres sædvanlige butik i et år med en lille (og i USA kombinerer næsten alle forhandlere online og offline handel) og nu, i forbindelse med fornyelsen af ​​sortimentet er der en ændring af udstillingsprøver, så alt sælges med grandiose rabatter. Denne forretning er normal, overraskelse eller tvivl om, at jeg ikke opstod, plus en respektabel sælgers rating inspirerede respekt. Siden oplevelsen af ​​at købe ekstremt skrøbelige ting, jeg allerede har (husk tjenesten?), Så hørte jeg med min kone og besluttede. Efter at have købt et spejl og betalt for levering af USPS Priority Mail (jeg ønskede EMS, men spejlets dimensioner tillod ikke), spurgte jeg sælgeren om yderligere emballage, som han lovede at gøre og tilføjede, at fabriksemballagen er ret pålidelig, men hvis køberen spørger, møder han altid halvvejs. Spejlet kom overraskende hurtigt – bare en måned eller så senere tog jeg en meddelelse fra postkassen. Og da jeg allerede forlod lejligheden med ting (gik på forretningsrejse), ringede jeg til min bror og bad ham om at komme ind på posten den anden dag og afhente pakken, så hun ikke ville ligge der indtil min ankomst. Da jeg kom hjem, fandt jeg ikke et spejl, og fra min kone fandt ud af at min bror havde taget ham, men han tog mig aldrig hjem, men forlod mig i sin garage. Jeg var nødt til at bede ham om at bringe mig, hvad han gjorde på en tidlig søndag morgen: han vågnede alle op, tog kassen, gruntede noget og løb væk, og jeg faldt i søvn igen. Efter at have sovet efter en hård uge vaskede jeg, tilberedte kaffe og besluttede endelig at pakke pakken ud. I en stor kasse, tæt fyldt med skumplastik “dumplings” var en anden, mindre.

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Badeværelsespejle fra Perrin & Rowe Polystyren blev elektrificeret, overholdt alt, hvad der kunne være og gav mig en masse ulemper, så jeg tabte tålmodighed og indsamlede den med en støvsuger og ødelagde to poser. Åbning af den anden boks fandt jeg straks et stort fragment af spejlet og afviklet filmen med luftbobler, der allerede var med de værste forebodings. Fragmenterne mødtes mere og mere, og spejlet, som du sandsynligvis allerede havde gættet, blev brudt, selvom beholderen ikke var beskadiget. Jeg tog mig selv i hånden og inspicerede alt i detaljer. Efter en overfladisk logisk analyse viste sig begivenhederne for hændelsen som sælger at være for doven til at adskille spejlet og fjerne de massive, tunge laterale fastgørelser netop på en af ​​dem, og der opstod et fatalt slag og bæreren – det var ekstremt svært at finde ekstremen. Det er specielt fornærmende, at hele kassen var fuldstændig forseglet med etiketterne “Fragile” (skrøbelige) osv. Den tredje skyldige var selvfølgelig mig, fordi jeg var nødt til at tænke på indholdet af pakken og vælge pakken selv og åbne den i tilstedeværelse af postarbejdere. Efter at have ringet til min ven i posthuset og rådført sig med hende blev jeg pålagt at tage et billede af spejlet, pakningen (som jeg allerede havde smidt væk), skriv en redegørelse, hvor det var nok til at angive situationen i detaljer, udskrive den og aflevere den til hende. Selvom hun straks advarede om, at hvis akten ved modtagelse ikke er kompileret, så er der lille chance. VVS og tilbehør Perrin & Rowe på eBay (USA) Samtidig skrev jeg til sælgeren, der opførte sig på en meget dårlig måde og sagde, at hans skyld er, at spejlet ikke er brudt. Sig de modtog den fra producenten allerede samlet (selvom jeg er 100% sikker på at dette ikke er sandt), og han vil ikke returnere penge, men anbefaler at håndtere posttjenesten. Efter at have snakket med min kone fik jeg fra hende et meget fornuftigt råd: Hvis spejlet ikke kan returneres og ikke andet end glas er beskadiget, er det nok værd at bestille det samme spejl i værkstedet og derefter samle det selv. Efter at have rejst med et brudt spejl (det smuldrede ikke, fordi det var klædt på tape) og flere værksteder og modtog et afslag (for hårdt arbejde viser sig), fik jeg endelig en retning til kunstglassfabrikken, hvor jeg straks tog ordren og stemte om betingelserne: $ 60 og en uge. Efter at have selvstændigt demonteret spejlet for at forlade den ødelagte del af det på fabrikken som en prøve (spurgte) var jeg endnu engang overbevist om, at sælgeren var snedig, da han sagde, at han havde modtaget produktet i samlet form. Det var meget let at forstå, og på plastikboltene var der spor af en skruetrækker. Derfor, efter hjemkomsten, forlod jeg sælgeren en negativ anmeldelse, der beskriver situationen i detaljer. Tilsyneladende var der intet til at modsætte sig og han rejste ikke engang på anmeldelsen.

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

, Perrin & Rowe , , « » . : , , , – . , — Amazon (. Amazon . . .), . Amazon, . . eBay, . , , , , , 100% , . .

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Canon Vixia HV30 , – , , , : -. eBay Canon Vixia HV30, Amazon, Portable Guy . $50 ( ) , , . , . : ? ? – , , . -, – . Garmin, eBay () . . «» . , GPS .

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet
En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

GPS Garmin GPS Garmin eBay () – . «» , , . , , , , , , , .

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

— , . Dymatize Ultimate Nutrition

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

100% . , , , , , , – , . Direct Super Center , , , . , ( ). , Durex, , 500 – $55 ( 12 — $10), , .

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Gap , . , . , Gap, Old Navy, Banana Republic Pepperlime. , , , . – , – , , , , . . , — . « », « ». , , Gap eBay ()

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet
En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

, , Old Navy eBay ()

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet
En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

, , . , Gap Old Navy – – , . , , eBay (), . . -, , ( ). , : Richter ($25) Moki ($15).

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Richter.

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Moki () , , Moki eBay ()

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Portolano Kids 2010 Portolano . . Portolano , ( ). , Portolano . , — «Portolano Kids» eBay (), . , , Portolano, , . , , , : $20-30, $10. , , Portolano eBay ()

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet
En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

. , , «»

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Portolano Kids , «» , 10 , , , . : « ». , , , , , , — , , , eBay Amazon, . : «» ( , «»). . Amazon () , Wader ( ) , , 6 Wader « ». , : LaToys Etcetera . , , Wader , .

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Mack’s. «» 100 , , « ». , , « ». Mack’s, . , , ( ) «» . , «» ( ) 50 , , . « », 30 . , . . . , , . , , , . . Mack’s , . . , «», Mack’s Ultra Safe Sound, 32 . Mack’s eBay () . 2- Mack’s Ultra Safe Sound 300- . , — -. , 230 . , eBay (). , , , 100 $39.95. .

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet
En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

earplugs ( , , , « »)

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Lacoste. Lacoste — Shiekhshoes , 70%. , – $12, , ( ), . , . , , , . $60-70. , Lacoste . . , – , . , . . , . Votre Nom. eBay () , , . .

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet
En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Votre Nom — , «»

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Votre Nom. . , , , Votre Nom, , — , . , 60% $90-100. , USPS EMS — , , – . , , , , , , $25 . , , , 100% , . , «Made in China», .

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Votre Nom . , , , , . Votre Nom. — eBay () – , , EMS . , ,. , Votre Nom , , . , , Votre Nom eBay ()

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet
En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Votre Nom. ()

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Junior Drake : eBay () Junior Drake. , $100, , , . , , , 90%, , : , , , GPS, , . . eBay 20-30%. , – , , — . Junior Drake — , , , , .

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet
En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Junior Drake . , , Junior Drake eBay ()

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet
En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

:

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Junior Drake , , ( , ), . , . , , , . . , , , , . . – . , , . , / , Junior Drake .

En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet
En rapport om vores køb på auktion på eBay, Internet

Junior Drake , : . .
Hilsner til dig online shopping! I min nye rapport vil jeg forsøge at gøre uden kedelige instruktioner og moralisering og vil gå lige til det punkt. Auktion eBay, for nylig, noget behøver mig ikke med lave priser, som det plejede at være før. Og jeg ved ikke, om jeg er “heldig” eller om antallet af potentielle købere overskrider, men af ​​en eller anden grund rødmer min Rapidcatch auktionssnegler i afsnittet “Afsluttede auktioner” kraftigt med meddelelser “væddemål overskredet”. Forhandlinger “til den sidste protektor” udelukkende fra det princip, som eBay-brugere ofte praktiserer, og andre online- og offlineauktioner – jeg kan ikke lide det, fordi i dette tilfælde meget hurtigt går du ud over almindelig fornuft, men du forstår det allerede meget senere. Imidlertid lykkedes det mig stadig med nogle interessante “rive”. I marts købte min kone fra en af ​​vores yndlingsleverandører på eBay (USA) to par vidunderlige spanske sko Chie Mihara. mmmmgggg-taipaymouftie1973 Disse Chie Mihara blev et “hit of the season” for min kone, og de kunne virkelig godt lide mig. Sjældent møder man fodtøj, hvor det bare er behageligt at se og for ganske rimelige penge. Hun har længe været bekendt med dette mærke og indtryk af sine varer kun den mest positive. Chie Mihara, lige fra de mærker, som jeg virkelig elsker og karakteriserer mottoet “alt er på plads, undtagen dumme ponter.” Nu, når farverne “ala witton” og “gucci” på rulletrappen i metroen er blændende i øjnene, og gæstearbejdere bærer alkoholholdige skjorter med logoet “shanel”, begynder folkene langsomt at komme sig og efterhånden indser, at de betaler for “leybak” “Absolut dumhed, vulgaritet og total mangel på smag, som sådan. Ved auktionen blev begge par vundet for henholdsvis $ 110 og $ 90. Og dette på trods af, at priserne for Chie Mihara tidligere i samme sælger sjældent steg over $ 60-70 i løbet af budgettet. Men da den faste pris på sådanne sko i USA er omkring $ 350-400, og vi, mindst 1,5 gange dyrere, er købets rentabilitet stadig ekstremt høj. Sagen var, som jeg allerede skrev, i begyndelsen af ​​marts, var der ikke noget særligt haster med at få pakken, fordi sommerfodersko og jeg bad sælgeren om at sende mig pakken via USPS Priority Mail, da reservatet var reserveret før sæsonen starter. Det russiske post “forsøgte” og pakken ankom i næsten 8 uger, hvilket ikke kryber ind i nogen porte. Hvor gik “pakken” så meget tid? Dette spørgsmål er ret retorisk. Du husker ufrivilligt karakteren fra tegnet “Tre fra Prostokvashino” – Matroskinas kat med det: “Slutningen af ​​det tyvende århundrede er i gården … Og vi …”. Jeg tænkte ikke på at håndtere sælgeren og åbne tvisten – hvad er meningen? Det er i det mindste dumt at tvivle på, at en bruger, der har næsten 20.000 positive anmeldelser på eBay, er en bedrager. To eller tre sådanne “fint med ører” og sælgeren vil simpelthen sætte mig på sortlisten og forbyde væddemål på deres varer og finde en anden så hård sælger. Women’s shoes Chie Mihara på eBay (USA) mmmmgggg-didoheckno1975mmmmgggg-habritabca1986 Men på disse Chie Mihara, i min kones ord igen: “meget få mennesker var ikke opmærksomme” Forresten, indtil jeg glemte. Fra de oplysninger, jeg får fra at læse engelsksprogede fora, hvor eBay-brugere kommunikerer og direkte kommunikerer med sælgere, er der kommet en interessant kendsgerning: mange af vores landsmænd har besluttet at simpelthen regne med, at det russiske post ikke har kunnet finde ud af leveringsbetingelserne i et år, som kan være en og en halv og to og endda tre måneder. Så ordningen er simpel, som brisling i tomat: en og en halv time efter transaktionen åbner en tvist om ikke-modtagelse af varer, og Paypal returnerer selvfølgelig til køberen alle til en krone, også for levering. Pakken kommer før eller senere, og selvfølgelig modstå fristelsen til at modtage varerne gratis, men selv med den samme levering kan ikke alle modstå det. Sælgeren har ikke gearing, han kan ikke engang forlade en negativ anmeldelse på eBay. Derfor stoppede en masse gode, som viste mig af sælgere, at sende pakker til Rusland, men uden problemer sendte de til Danmark og Kasakhstan. Jeg har allerede spurgt mine venner i Danmark et par gange (der er ingen problemer overhovedet) for at modtage pakker og sende mig en togleder. Jeg vil ikke tale om vores mentalitet og hvor dårligt vi er, for jeg går ofte til udlandet, og jeg er sikker på, at hvis indbyggerne i ethvert andet land har en sådan mulighed for at “tjene”, ville mange af dem gøre det samme. Lad os vende tilbage til Chie Mihara. Med størrelserne på dem er alt klart: det er udpeget og vi har. Jeg konkluderede generelt, at hvis du køber sko online, fratage dig selv en så vigtig egenskab, når du køber sko, som en montering, så kun fra mere eller mindre anstændige producenter, fordi ellers størrelsen måske bare ikke kommer op, og så Der er ikke noget, der kan skrives. Med tøj i denne plan er det meget nemmere – bragt til et godt studie, hvis størrelsen ikke passer, og alle sager. Det er kun en skam i studiet “old school” er næsten væk. Nu vil mesterne i det store og hele ikke have svært og ansvarligt arbejde. De er lettere at justere “vækst” af et dusin jeans. I de kolossale forsinkelser, som den russiske post organiserede, er der også et positivt øjeblik, nemlig: Når en “forældet” pakke ankommer, glæder du dig som barn. Så sandsynligvis var jeg stadig glad i Unionen, da jeg stod en time i kø, modtog jeg to kasser med friske, men så ønskede chips. Så, efter at have modtaget en meddelelse i begyndelsen af ​​juni og underskrevet på posthuset for pakken sendt tilbage i februar, begyndte jeg at huske disse længe glemte følelser. I pakken var bukser – slacks (som vi kaldte dem i begyndelsen af ​​90’erne) fra Helmut Lang og ikke enkle, men med en metallisk tråd og en temmelig usædvanlig sammensætning: 95% bomuld, 5% metal. mmmmgggg-larlessmazgui1974mmmmgggg-lesswamerwhi1981 Alle ting fra Helmut Lang skelnes af høje priser og Made in China på mærket Herre, Dametøj og Sko af Helmut Lang på eBay (USA) Repræsentanten for den “gamle” designskole, østrigske Helmut Lang, Tid med Armani og Versace, hvis navn jeg er kendt for først og fremmest på grund af hans mangeårige samarbejde med Prada, har ikke glemt hvordan man laver smukke og praktiske ting – bukserne viste sig at være behagelige, lette og behagelige. mmmmgggg-miclawsdicvi1983 Der er to prismærker på bukserne: Den første er MSRP ($ 360), den anden er prisen selv, prisen på nogle butikker. Men siden gamle Helmut (selv om dette mærke ikke tilhører ham længere ) mener, at det er muligt at lave jersey med prismærker MSRP (producentens anbefalede salgspris – den pris, som fabrikanten anbefaler) i 300-400 dollar, og i Celestial Empire var der en dråbe tjære trods alt. I et ben, en skarp søm (og de er på et stof med en lignende sammensætning alle sådanne) var meget skjult, og på den første dag gned jeg min fod til blodet. I studiet til at bære bukserne behøvede ikke – konen korrigerede situationen selvstændigt ved hjælp af selvklæbende (med hjælp af jern) stofbånd, men sedimentet var selvfølgelig forblevet. Forresten en lignende situation, jeg havde med italienske bukser fra Verri, med samme sammensætning – 5% metal, så returnerede jeg dem til butikken. mmmmgggg-logzecusi1980 T-shirt Monarki (lavet i USA) Ligesom Ed Hardy og Christian Audigier bliver du ikke overrasket – takket være forfalskede producenter begyndte jeg at “stille” sonde andre producenter og købte den på eBay (USA), som hedder en Monarchy t-shirt . Bribed nok stilfulde tegninger og “Made in USA” i beskrivelsen, så valget var berettiget. Jeg bad sælgeren om at sende USPS First Class T-shirt, da det er dyrt at betale for levering af en T-shirt selv for Prioritet, og endnu mere. Overraskende kom T-shirt meget hurtigt, som for denne leveringsmetode – bare en måned senere tog jeg en tæt pakke ud af postkassen. Mænds, Kvinders og Børnetøj Monarki på eBay (USA) mmmmgggg-backcendire1985 Monarki er et fremragende alternativ til Ed Hardy og Christian Audigier. Og prisen er mere behagelig. Monarkys T-shirt tilfredshed mig, det viste sig virkelig at være “lavet i USA”, blødt og behageligt, som følelser, som pyjamas af høj kvalitet. Ja, og i praktisk tå og tøjvask er endog ikke noget. Forresten, vi kan også købe tøj fra Monarchy, det tilbydes i forskellige butikker. Men af ​​en eller anden grund de prøver, som jeg specifikt undersøgte eller ikke har oplysninger om fremstillingslandet, eller de er flaunted “Made in China”. mmmmgggg-signconsepi1981 Firetrap-T-shirt En anden t-shirt, jeg købte på eBay (USA), var fra den allerede kendte firma Firetrap, som omvendte mig med, at den foretede indersiden af ​​kraven med en blød klud for ikke at gnide min hals. T-shirt absolut intet særligt er ikke bemærkelsesværdigt – god kvalitet jersey. I forbindelse med købet husker jeg kun sælgerens reaktion på mit forslag om at sende en T-shirt i en tæt vandtæt taske gennem USPS First Class. Mænds og kvinders beklædning fra Firetrap på eBay (USA) mmmmgggg-esrobakar1971 På alle Firetrap emner, jeg modtog mærket: “Made in China” Sælgeren tog det som en personlig fornærmelse og beskyldte mig for alle de dødelige synder, idet han nævnte, at han sendte til Danmark fra årets begyndelse to dusin pakker med tøj og sko, hvoraf tyve procent af købere endnu ikke er kommet og ikke er klare hvor og han returnerede alle pengene naturligvis til sig selv med tab, da hvis de alle forlod ham negativ anmeldelser det ville være afsluttet dårligt. Og han sendte USPS til EMS, og det er mere pålideligt end første klasse vil være. Beslutter jeg ikke at argumentere med ham, foreslog jeg følgende mulighed: Jeg forlader straks ham et positivt svar, og han kommer til at møde mig og sender T-shirt på den foreslåede måde. Sælgeren aftalt straks. Mærkeligt, dog. Nå, jeg forlader et godt tip, godt, jeg kan ikke åbne en tvist på eBay, men efter alle tvister på Paypal er ikke blevet annulleret endnu, virkelig ved han det ikke? Nå, okay, i hvert fald, sælgeren var god, åben – jeg havde ikke til hensigt at vende tilbage noget, og pakken kom om to måneder. mmmmgggg-handlencontri1985 Kromhåndklædestang fra det spanske firma Cropusa I en af ​​de foregående rapporter fortalte jeg dig, at vi planlagde at renovere badeværelset køkkenet (forresten bliver det udskudt igen), og at jeg efterhånden køber interessante ting fra forskellige online-forhandlere . Jeg købte allerede en masse, men for det meste små ting (undtagen stængerne til tørring af håndklæder Grohe Atrio, som jeg fortalte om), så vasken til badeværelset, håndterer møblerne, dørhængslerne osv. Jeg købte mest på eBay (USA), Amazon (USA) og i flere andre butikker. Nu belyser jeg ideen om at købe køkkenfacader fra naturligt træ på eBay (USA) og ved modtagelse bestille køkkenet fra os. Jeg er allerede enig med værkstedet, de tegner køkkendesignet. Badeværelsestilbehør Cropusa på eBay (USA) mmmmgggg-knowwithskunspsych1979 Jeg kunne især godt lide ideen om designeren til at gøre stangen buet. På væggen ser det ud – bare for blot en uge siden fik jeg en pakke (sendt USPS Priority Mail), hvor jeg fandt på eBay (USA) en holder til toiletpapir og en håndklædebade af det spanske firma Cropusa. Jeg blev tiltrukket af det forhold, at sælgeren angav MSRP (den pris, som fabrikanten anbefalede). For hvert af disse jernstykker var det ganske imponerende: $ 100-200. Jeg har bestemt tjekket det, bare spørger Google og alt blev bekræftet. Nogle internetbutikker i USA bad om indehaveren af ​​næsten $ 100 og for baren (som jeg besluttede at tilpasse til køkkenhåndklæder) mere end 200 dollars. mmmmgggg-liepelreibrux1985mmmmgggg-arhycountdi1971 Holder til toiletpapir Cropusa. Også kom i den oprindelige pakke mmmmgggg-crinilecpen1989 Holderen “Næsen” er uforskudt, hvorfor jeg indså, men jeg så ikke toiletpapir af dette format. På eBay i USA skyldes en eller anden grund ikke sådanne produkter, hvilket er ret godt, og det lykkedes mig at vinde indehaver for $ 45, og linjen for $ 65. Efter modtagelse undersøgte jeg omhyggeligt og var meget tilfreds: alt nyt, tungt, godt og stilfuldt nok. Sælgeren modtog et velfortjent positivt svar, men for nylig med denne kompleksitet – hvis forudsætningen har foregået i meget lang tid, kan du ikke efterlade et tip og ofte nødt til at sige det tilfældigt, når de købte varer stadig er på vej. Mit næste køb til den fremtidige reparation var et badeværelse spejl, det gamle britiske selskab Perrin & Rowe, velkendt i cirkler folk er ikke fattige. Jeg havde brug for et spejl i lang tid, men på en eller anden måde var jeg ikke opmærksom på produkter af “elite” -niveauet, men jeg kiggede igennem dem, men priserne for dem selv i USA er simpelthen høje: fra $ 700-800 for et meget lille produkt. Vi har ikke engang kigget, da prissætningen vores detailhandlere stadig er et mysterium for mig. De ekstra gebyrer for dem, som for alkohol i dyre restauranter: 3-5 gange. Og nu, som det normalt sker, kom jeg ved en tilfældighed på eBay (USA) på et yderst interessant forslag. Sælgeren med en fremragende rating, der specialiserer sig i VVS- og badeværelsestilbehør, tilbød $ 250 et spejl fra Perrin & Rowe, model Rohl U6982, hvilket angiver, at den gennemsnitlige detailpris på den i USA er $ 600-900 (jeg er bestemt tjekket). I beskrivelsen var der en hel del spejlbilleder på nogle udstillingsstativer, og sælgeren bemærkede også, at i billedet var det spejl, der tilbydes til salg: Det hang i deres sædvanlige butik i et år med en lille (og i USA kombinerer næsten alle forhandlere online og offline handel) og nu, i forbindelse med fornyelsen af ​​sortimentet er der en ændring af udstillingsprøver, så alt sælges med grandiose rabatter. Denne forretning er normal, overraskelse eller tvivl om, at jeg ikke opstod, plus en respektabel sælgers rating inspirerede respekt. Siden oplevelsen af ​​at købe ekstremt skrøbelige ting, jeg allerede har (husk tjenesten?), Så hørte jeg med min kone og besluttede. Efter at have købt et spejl og betalt for levering af USPS Priority Mail (jeg ønskede EMS, men spejlets dimensioner tillod ikke), spurgte jeg sælgeren om yderligere emballage, som han lovede at gøre og tilføjede, at fabriksemballagen er ret pålidelig, men hvis køberen spørger, møder han altid halvvejs. Spejlet kom overraskende hurtigt – bare en måned eller så senere tog jeg en meddelelse fra postkassen. Og da jeg allerede forlod lejligheden med ting (gik på forretningsrejse), ringede jeg til min bror og bad ham om at komme ind på posten den anden dag og afhente pakken, så hun ikke ville ligge der indtil min ankomst. Da jeg kom hjem, fandt jeg ikke et spejl, og fra min kone fandt ud af at min bror havde taget ham, men han tog mig aldrig hjem, men forlod mig i sin garage. Jeg var nødt til at bede ham om at bringe mig, hvad han gjorde på en tidlig søndag morgen: han vågnede alle op, tog kassen, gruntede noget og løb væk, og jeg faldt i søvn igen. Efter at have sovet efter en hård uge vaskede jeg, tilberedte kaffe og besluttede endelig at pakke pakken ud. I en stor kasse, tæt fyldt med skumplastik “dumplings” var en anden, mindre. mmmmgggg-pemispaven1980 Badeværelsespejle fra Perrin & Rowe Polystyren blev elektrificeret, overholdt alt, hvad der kunne være og gav mig en masse ulemper, så jeg tabte tålmodighed og indsamlede den med en støvsuger og ødelagde to poser. Åbning af den anden boks fandt jeg straks et stort fragment af spejlet og afviklet filmen med luftbobler, der allerede var med de værste forebodings. Fragmenterne mødtes mere og mere, og spejlet, som du sandsynligvis allerede havde gættet, blev brudt, selvom beholderen ikke var beskadiget. Jeg tog mig selv i hånden og inspicerede alt i detaljer. Efter en overfladisk logisk analyse viste sig begivenhederne for hændelsen som sælger at være for doven til at adskille spejlet og fjerne de massive, tunge laterale fastgørelser netop på en af ​​dem, og der opstod et fatalt slag og bæreren – det var ekstremt svært at finde ekstremen. Det er specielt fornærmende, at hele kassen var fuldstændig forseglet med etiketterne “Fragile” (skrøbelige) osv. Den tredje skyldige var selvfølgelig mig, fordi jeg var nødt til at tænke på indholdet af pakken og vælge pakken selv og åbne den i tilstedeværelse af postarbejdere. Efter at have ringet til min ven i posthuset og rådført sig med hende blev jeg pålagt at tage et billede af spejlet, pakningen (som jeg allerede havde smidt væk), skriv en redegørelse, hvor det var nok til at angive situationen i detaljer, udskrive den og aflevere den til hende. Selvom hun straks advarede om, at hvis akten ved modtagelse ikke er kompileret, så er der lille chance. VVS og tilbehør Perrin & Rowe på eBay (USA) Samtidig skrev jeg til sælgeren, der opførte sig på en meget dårlig måde og sagde, at hans skyld er, at spejlet ikke er brudt. Sig de modtog den fra producenten allerede samlet (selvom jeg er 100% sikker på at dette ikke er sandt), og han vil ikke returnere penge, men anbefaler at håndtere posttjenesten. Efter at have snakket med min kone fik jeg fra hende et meget fornuftigt råd: Hvis spejlet ikke kan returneres og ikke andet end glas er beskadiget, er det nok værd at bestille det samme spejl i værkstedet og derefter samle det selv. Efter at have rejst med et brudt spejl (det smuldrede ikke, fordi det var klædt på tape) og flere værksteder og modtog et afslag (for hårdt arbejde viser sig), fik jeg endelig en retning til kunstglassfabrikken, hvor jeg straks tog ordren og stemte om betingelserne: $ 60 og en uge. Efter at have selvstændigt demonteret spejlet for at forlade den ødelagte del af det på fabrikken som en prøve (spurgte) var jeg endnu engang overbevist om, at sælgeren var snedig, da han sagde, at han havde modtaget produktet i samlet form. Det var meget let at forstå, og på plastikboltene var der spor af en skruetrækker. Derfor, efter hjemkomsten, forlod jeg sælgeren en negativ anmeldelse, der beskriver situationen i detaljer. Tilsyneladende var der intet til at modsætte sig og han rejste ikke engang på anmeldelsen. mmmmgggg-udewsobol1987 , Perrin & Rowe , , « » . : , , , – . , — Amazon (. Amazon . . .), . Amazon, . . eBay, . , , , , , 100% , . . mmmmgggg-taimesoufoxs1972 Canon Vixia HV30 , – , , , : -. eBay Canon Vixia HV30, Amazon, Portable Guy . $50 ( ) , , . , . : ? ? – , , . -, – . Garmin, eBay () . . «» . , GPS . mmmmgggg-menipwaddva1973mmmmgggg-wurtsemhybi1971 GPS Garmin GPS Garmin eBay () – . «» , , . , , , , , , , . mmmmgggg-subsdawhouro1986 — , . Dymatize Ultimate Nutrition mmmmgggg-lorolitbe1971 100% . , , , , , , – , . Direct Super Center , , , . , ( ). , Durex, , 500 – $55 ( 12 — $10), , . mmmmgggg-mentmepifool1976 Gap , . , . , Gap, Old Navy, Banana Republic Pepperlime. , , , . – , – , , , , . . , — . « », « ». , , Gap eBay () mmmmgggg-yccloparaq1971mmmmgggg-acsrinarme1975 , , Old Navy eBay () mmmmgggg-sullensgarpsup1981mmmmgggg-predanevwa1975 , , . , Gap Old Navy – – , . , , eBay (), . . -, , ( ). , : Richter ($25) Moki ($15). mmmmgggg-frostevicon1983 Richter. mmmmgggg-ballprosmorrfe1983 Moki () , , Moki eBay () mmmmgggg-specinapor1975 Portolano Kids 2010 Portolano . . Portolano , ( ). , Portolano . , — «Portolano Kids» eBay (), . , , Portolano, , . , , , : $20-30, $10. , , Portolano eBay () mmmmgggg-synchwagymdi1971mmmmgggg-arprogragas1979 . , , «» mmmmgggg-perditeli1981 Portolano Kids , «» , 10 , , , . : « ». , , , , , , — , , , eBay Amazon, . : «» ( , «»). . Amazon () , Wader ( ) , , 6 Wader « ». , : LaToys Etcetera . , , Wader , . mmmmgggg-spesiztranam1977 Mack’s. «» 100 , , « ». , , « ». Mack’s, . , , ( ) «» . , «» ( ) 50 , , . « », 30 . , . . . , , . , , , . . Mack’s , . . , «», Mack’s Ultra Safe Sound, 32 . Mack’s eBay () . 2- Mack’s Ultra Safe Sound 300- . , — -. , 230 . , eBay (). , , , 100 $39.95. . mmmmgggg-adprodthetec1981mmmmgggg-birthbosahar1987 earplugs ( , , , « ») mmmmgggg-kcomilexne1980 Lacoste. Lacoste — Shiekhshoes , 70%. , – $12, , ( ), . , . , , , . $60-70. , Lacoste . . , – , . , . . , . Votre Nom. eBay () , , . . mmmmgggg-supwinglubra1986mmmmgggg-relivulca1977 Votre Nom — , «» mmmmgggg-torchafahe1977 Votre Nom. . , , , Votre Nom, , — , . , 60% $90-100. , USPS EMS — , , – . , , , , , , $25 . , , , 100% , . , «Made in China», . mmmmgggg-inevraco1983 Votre Nom . , , , , . Votre Nom. — eBay () – , , EMS . , ,. , Votre Nom , , . , , Votre Nom eBay () mmmmgggg-riminacha1981mmmmgggg-guchapfortmo1985 Votre Nom. () mmmmgggg-leismilnaquar1981 Junior Drake : eBay () Junior Drake. , $100, , , . , , , 90%, , : , , , GPS, , . . eBay 20-30%. , – , , — . Junior Drake — , , , , . mmmmgggg-drosbackpormo1976mmmmgggg-bergglospacor1979 Junior Drake . , , Junior Drake eBay () mmmmgggg-sellbarctandi1986mmmmgggg-morbiggnival1976 : mmmmgggg-cumbeconcie1983 Junior Drake , , ( , ), . , . , , , . . , , , , . . – . , , . , / , Junior Drake . mmmmgggg-downjewrami1986mmmmgggg-gabamerconc1972 Junior Drake , : . .

Skriv en kommentar