eBay er mere rentable på Internettet. Lavere priser og flere valgmuligheder.

Hej kære læsere af webstedet etparanmeldelser.dk! Efter at have læst på forumforespørgslen fra forfatterne af denne ressource for at dele deres arbejdshistorier med auktionen af ​​eBay besluttede jeg at holde pause og trykke på min egen. Online shopping for mig i lang tid er ikke noget overnaturligt, fordi i den institution, hvor jeg arbejder med adgang til internettet, dukkede op til en af ​​de første i Skt. Petersborg, og da de indenlandske netbutikker næsten ikke var der allerede så var vi sammen med kolleger, der allerede havde magt og hoved beordret gennem bekendt i USA selv ting online. Jeg kan huske en af ​​mine første amerikanske køb – et glimrende snowboard, da jeg fik det, så var der ingen grænse for den generelle misundelse, for i disse år solgte vi ikke ægte branded snowboards, det var næsten lige så cool som Mercedes. 🙂 Efter at have smagt alle lækkerierne i denne “vest”, hvor varer er meget billigere og bedre at gå til indenlandske, herunder online-butikker, fyldt med kinesiske forbrugsvarer, ønskede det ikke. Men der var et problem: at indlæse kendte personer, der bor i USA med deres køb, blev ubelejlige, og sendte direkte til Danmark, næsten alle amerikanske nettbutikker nægtede kategorisk. Når jeg først valgte en herre kostume Hugo Boss (jeg var presserende for en begivenhed), lykkedes det mig stadig at overtale lederen af ​​en af ​​de berømte amerikanske onlineforhandlere til at sende ham direkte til mig, men han var med gode hensigter, uden at jeg vidste det, sendt pakken med dyre kurerleverance af UPC (på bekostning af butikken fordi jeg betalte for den sædvanlige forsendelse), men tolden ved modtagelse af pakken tvang mig til at betale det beløb, der var lig med prisen på pakken – “stumbling stones” af dyre kurerlevering. Min skændsel faldt, det var 2001. Og helt tilfældigt læste jeg en auktion på eBay på et af de engelsksprogede fora – det amerikanske folk diskuterede køb af bærbare computere og aftalt hvad der er billigere end på eBay, findes ikke. Ikke for personlig gevinst, men for nysgerrighedens skyld besluttede jeg mig at registrere og prøve. Og straks en øre klump – jeg registrerede på eBay uden problemer, vandt meget, men færdigvis ikke læse i beskrivelsen, som sælgeren kun sender til USA. Jeg måtte igen spørge om hjælp fra mine udenlandske bekendte – de betalte partiet via Paypal som på det tidspunkt russerne ikke accepterede), modtog en pakke til sin adresse og sendte mig den sædvanlige USPS Airmail. Så var jeg mere forsigtig, jeg læste omhyggeligt beskrivelsen af ​​partiet, detaljerne om betaling og levering. Jeg vil gerne fortælle dig, at så snart jeg modtog mine første 20 positive anmeldelser, faldt antallet af sælgere på eBay, der nægtede at sende varerne direkte til mig i RF, kraftigt. Og det mest interessante er, at priserne på eBay var lavere end amerikanske online butikker! Og valget er meget mere! For eksempel ville jeg virkelig have en mobiltelefon, der var værd $ 1500 for Danmark, det kostede $ 1200 for eBay, hvilket også er dyrt for mig, men jeg fandt en vej ud og nu bruger jeg altid denne teknik: hvis nogen af ​​de ting jeg ikke har råd til – Jeg køber det lidt “brugt” eller “istandsat” (dette udtryk betyder normalt en næsten ny ting, der blev repareret under garanti). Så med tilføjelsen af ​​brugt eller “renoveret” sælges dette eller det pågældende produkt for 30-50% af prisen på den nye. Du vil tænke på telefonen nogle små ridser – på mig bliver det dækket af et tæt netværk i 2-3 måneder. Derfor fandt jeg nu en interessant ordning med mobiltelefoner: Jeg køber den ønskede enhed på eBay, jeg bærer den i 2-4 måneder, og så viser jeg den i en mobiltelefon butik til et kommissionssalg. Næsten altid beløbet betalt tilbage til mig, og nogle gange endda med fortjeneste. Meget cool på eBay er, at du kan forhandle med sælgerens detaljer om levering: det er næsten 100% garanteret manglen på kommunikation med toldvæsenet. Tidligere bad jeg om at sende mig varer fra USA via air mail USPS, men da takket være webstedet etparanmeldelser.dk (forresten takket være sine medejere), lærte jeg mig om kurerleveringsservice EMS. Spørgsmålet om at betale partier løst i sidste ende sig selv – Paypal begyndte at acceptere beboere i Danmark og resten af ​​CIS-landene, så jeg løftede denne byrde fra mine amerikanske bekendes skuldre. Det er helt enkelt, registreret hos Paypal, indtastet detaljerne i dit plastikkort til løn (forresten fra Sberbank i Rusland) og det hele fungerede. Hvad en buzz at betale for dine egne partier – for at se betalingshistorikken og returnerer! Denne buzz kan kun forstås af en person, der i mange år har betalt sit parti til Paypal gennem venner, bekendte, nogle mørke kontorer mv. Jeg har næsten aldrig rettet imod mellemstore virksomheder – det var ikke fornuftigt. Medmindre det var nødvendigt at bringe noget til hvad der er i tolden, kan der være spørgsmål. Så gennem en mellemmand købte jeg en pneumatisk pistol, en paintball pistol, en elektrisk shocker, samt et dyrt armbåndsur, som jeg var bange for at sende pr. Mail. På svindlere (eller næsten dem) på eBay-auktionen brød jeg kun flere gange op, men jeg havde næsten ikke noget væsentligt tab. Første gang jeg vandt partiet, men ikke læste i beskrivelsen, at det ikke var en vare, men oplysninger, sparer den anden og efterfølgende tid tvister. Jeg har en jernregel, hvis varerne fra USA ikke længere end 30 dage, åbner jeg en tvist og begynder at refundere. Jeg undskylder for sælgeren selvfølgelig, hvis varerne efterfølgende kommer, så betal igen. Mit råd til alle nytilkomne: For at beskytte dig mod potentielt bedrageri er det faktisk meget simpelt: det er nok at være opmærksom på de vurderinger og anmeldelser, som sælgeren har akkumuleret. Tro mig, hvis sælgeren har samlet en seriøs bagage af anmeldelser, har han først fornuftigt at bedrage dig, og for det andet, hvis der sker noget (problemer med mail osv.), Er det bedre for ham at kompensere dig for skaden ved at sende et nyt produkt end at få en negativ feedback. Held og lykke til dig!

Skriv en kommentar