Duftende stearinlys Jonathan Adler og jakke G-Star RAW officielle online shop

Al den slags tid på dagen! Jeg vil gerne dele med dig de seneste køb foretaget i november-december. På en eller anden måde vendte gennem båndet i Instagramet, kom jeg over nyhederne, at en modebutik MANWAY1960 bragte en samling duftende stearinlys fra den berømte amerikanske designer Jonathan Adler. Jeg var interesseret i stearinlyset med navnet på duften – HASHISH. Jeg ønskede virkelig at smage duften af ​​dette stearinlys, men prisen kostede mere end 5.600 rubler. og jeg udsatte dette ønske til bedre tider). Jeg fortalte min kollega om denne nyhed, og hun tænkte et stykke tid og besluttede at købe dette stearinlys som en gave til min fødselsdag. Hun begyndte at ringe alle butikkerne med en daglig tilgængelighed, men desværre var lysene ingen steder at finde. Efter at have fortalt mig dette besluttede vi at se i udenlandske onlinebutikker. På tidspunktet for ordren på den officielle side af designer Jonathanadler.com var dette stearinlys ikke tilgængeligt, men det var tilgængeligt på Amazon.com for $ 55.

Duftende stearinlys Jonathan Adler og jakke G-Star RAW officielle online shop

Skærmbillede fra Amazon.com Direkte kurerlevering var yderligere $ 24. Den 18. november blev ordren foretaget, kortet blev betalt af Sberbank i Rusland. Den 27. november var pakken allerede i København, og den 29. november bragte kureren den berømte pakke direkte til kontoret, hvor jeg arbejder.

Duftende stearinlys Jonathan Adler og jakke G-Star RAW officielle online shop

Skærmbillede fra webstedet Amazon.com Hvad kan jeg sige om lyset: vægt 300 gram, brændtid i op til 60 timer! design med 2 wicks, smukke stærke karton gave indpakning, fed design af et hvidt porslin lysestage med et konveks ornament i form af hamp blade. Jeg skriver en rapport og nyder duften).

Duftende stearinlys Jonathan Adler og jakke G-Star RAW officielle online shop

Om duften tager jeg en beskrivelse fra stedet, der præcist afspejler mine egne følelser: Tantalizing, stupefying, provokerende og frisk duft. Den lyse, pikante duft af cannabis blev dygtigt slået med toner af saftig sort currant, forfriskende grønt æble, bitre malurt og mættet, jordet patchouli med mos. Denne ikke-trivielle, betagende duft kombineret med stearinlysets dristige design bringer os tilbage til ældningen af ​​hippierne – 50-60 år i det sidste århundrede. Freethinking og selvrealisering, kærlighedens frihed og en drøm om verdensfred, lyse farver i tøj og farverige baubles – det er det, der kommer til at tænke på, når du nyder den spændende duft af lyset “Hashish”. Han giver et positivt humør, forfrisker, melodier på en kreativ måde. Nu vil jeg prøve andre dufte fra Jonathan. Jeg anbefaler alle, der tænker på nytår og julegave. Velegnet til en ven, far, mand, bror matchmaker – generelt hele den mandlige del af dit miljø). Med det andet køb var der en lige så interessant historie. Jeg besluttede at ændre min vinterjakke og gik på jagt efter det velkendte sted Lamoda.ru. Der var allerede en oplevelse at bestille der, med en stor rabat. Til sidst kunne jeg godt lide jakken G-Star Raw. Som du kan se, er prisen for det 15.899 rubler. På det tidspunkt blev der stadig en rabat på 30% på det. de samlede omkostninger var 11.129 rubler.

Duftende stearinlys Jonathan Adler og jakke G-Star RAW officielle online shop

Skærmbillede fra webstedet Lamoda.com Jeg ville allerede bestille, men min sjæle besluttede at tjekke internettet for muligheden for at købe billigere. Og som det viste sig, gjorde jeg det med god grund). På den officielle hjemmeside for G-star.com fandt jeg den samme jakke – Whistler Bomber til en pris på 9.890 rubler. + gratis kurertilførsel, når du bestiller fra 6 500 rubler.

Duftende stearinlys Jonathan Adler og jakke G-Star RAW officielle online shop

Skærmbillede fra siden G-star.com Jeg besluttede også at prøve den roste cacheback service Ebates.ru. Registreret, modtaget 300 rubler. til registrering. Så gik til G-star.com, fandt ud af at cashback for øjeblikket er 7,5%, klikket på linket, bestilte en ordre. Jeg betalte via PayPal et VISA-kort til RZD fra VTB24. Jeg bestilte ordren den 15. november søndag, fragt UPS. Den 18. november, på onsdag klokken 12.00 stod kureren allerede med en kæmpe kasse på mit skrivebord på mit kontor. Leveringen var fra Holland, og jeg forventer ikke en sådan hurtighed. Kureren spurgte mig, om jeg ville refundere, hvis størrelsen ikke passer, hvilket jeg let svarede, at M-størrelsen på min 183 cm højde altid passede mig og løb af for at nyde købet. Pakket jakke var frem for alt ros: den proprietære boks G-star RAW, en omslag i et smukt papir. Jakken selv er lavet af kvalitetsmaterialer, med bløde fleece lommer, en bekvem kanal til hovedtelefoner. Alt tilbehør er af meget høj kvalitet. Skæbnen besluttede at joke med mig, og størrelsen af ​​M var lidt for lille for mig. Jeg kaldte straks kureren, han vendte tilbage til kontoret en time senere og tog pakken tilbage. Jeg troede, at afkastet er en lang og dyr forretning, men som det viste sig ikke i dette tilfælde. På fredag ​​modtog jeg et brev, at de fik en jakke og returnerede det fulde beløb til mit kort. Denne tjeneste i 8 års online shopping har jeg ikke set andetsteds. Som følge heraf blev det besluttet at vente på salget af Black Friday i håbet om at jakken vil blive diskonteret. Men desværre var der ingen rabatter. Efter at have studeret stedet lidt, besluttede jeg at jeg havde brug for en jakke mere autentisk, jeg fandt Whistler parken.

Duftende stearinlys Jonathan Adler og jakke G-Star RAW officielle online shop

Skærmbillede fra siden G-Star.com Lærte af bitter erfaring besluttede jeg at bestille størrelsen L. På ordens dag var denne størrelse ikke, og jeg forlod min e-mail for information om optagelse uden håb om at parken vil være tilgængelig. En dag senere modtog jeg et brev, at størrelsen på L er på lager. Det var 3. december, torsdag. Yderligere på indkøringsordningen: Ebates (denne gang 5% cashback) – UPS-levering til kontoret. I dag, 7. december, fik jeg en jakke, sørget for, at min størrelse, med en rolig sjæl, lod kureren (forresten, var den samme som den første ordre). Jakken er mere end ros: varm, vandtæt, meget højkvalitets hardware og syninger,

Duftende stearinlys Jonathan Adler og jakke G-Star RAW officielle online shop
Duftende stearinlys Jonathan Adler og jakke G-Star RAW officielle online shop

komfortable brystlommer, hemmelig lomme til iphone, ventilation i underarmsområdet og hemmeligt høretelefonhul.

Duftende stearinlys Jonathan Adler og jakke G-Star RAW officielle online shop

Designerne, der tænkte på alt dette, satte 5+. Nu er G-stjernemærket på min liste “skal have”).

Duftende stearinlys Jonathan Adler og jakke G-Star RAW officielle online shop
Duftende stearinlys Jonathan Adler og jakke G-Star RAW officielle online shop

Forresten kiggede jeg på Lamoda – der koster denne park 10.000 rubler mere. Gør det rigtige valg.

Duftende stearinlys Jonathan Adler og jakke G-Star RAW officielle online shop

Skærmbillede fra webstedet Lamoda.com Jeg ønsker alle rentable køb før nytår).

Skriv en kommentar