Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream “oxygen balance”. Betænkningen om køb.

I denne anmeldelse vil jeg tale om mine sommer-efterårsforretninger på eBay og Amazon, samt min første erfaring med videresendingsselskabet Shipito.com. Denne gang besluttede jeg at foretage flere køb på eBay næsten samtidigt. Derudover var der et køb på eBay-tilbud, og sælgeren leverede kun i USA. Jeg har længe ønsket at købe toiletvand Escada Magnetism.

Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream
Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream

Parfume på eBay-auktionen

Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream

Og nu er jeg kommet over et meget interessant tilbud på Ebay Deals: en sælger med en god rating, pakning 50 ml = $ 34 + gratis levering i USA (i København i internetbutikkerne Jeg så fra 1600 rubler. + Forsendelse). Jeg bestilte Shipitos adresse og bad dem om at pakke parfume i en holdbar pakke, der beskytter dem mod skade. Jeg sendte vand til København i en separat pakke via Shipito Airmail. Alt gik fint, og pakken kom i 3 uger. I lang tid ønskede jeg at prøve at bestille på Amazon.com. Her vil jeg ikke være original i valget. Siden jeg har købt flere tandpastaer Rembrandt, Sensodyne, Nitrodzhin sæbe (jeg tog et par stykker til en prøve – og efter brug deltager jeg i mine fans) og Nitrodzhins ansigtsskrubbe (også første gang jeg kan bekræfte effektiviteten – resultatet er allerede synligt på 2 -3-th dag).

Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream
Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream
Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream
Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream

mmmmgggg-bpsdaruzva1976 Interessant køb af stålklip Rodney Holman også på Amazon.com (guldbelægning + emalje) – tog straks 2 par i forskellige farver (så vidt jeg forstod, dette er et engelsk mærke). Nemt udført, effektivt design, god pris. De kom i kasser til smykker.

Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream

Et andet køb, måske, uforudsete, men hun er tilfreds. I en af ​​ordren tilbød Amazon at købe nogle flere varer for et lille beløb for at få en gratis levering. Og jeg huskede, at jeg en gang så en interessant ting – emballage, der beskytter vinflasker under rejser, og beskytter også indholdet af en taske eller kuffert, hvis en flaske vin bryder op.

Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream

Jeg valgte blandt de mange valgmuligheder, en om hvilke der var mange positive anmeldelser. Og jeg bestilte en pakke med 3 sådanne beskyttelsesposer. Jeg besluttede, at dette altid er “nyttigt i husstanden” og kan være en lille gave til mine venner, da de elsker at bringe lokal vin fra rejse.

Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream

Endelig er et af de mest interessante køb for mig et sølvarmbånd med en spray af pink guld. For nylig i en af ​​forretningerne forsøgt på et lignende armbånd – men det var en simpel kostume smykker; skygge, pris og kvalitet af ydeevne, jeg ikke kunne lide da, men ideen om modellen blev husket. Og nu så jeg tilfældigt på Amazon noget som dette, men overgik mange gange det beskedne kostume smykker armbånd.

Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream

Prisen var meget behagelig. Efter at have læst anmeldelserne indså jeg desuden, at armbåndet passer på en smal hånd, og jeg har bare et tyndt håndled. Og så er størrelsen meget relevant. Så jeg tænkte ikke længe. Armbåndet var bare smukt, jeg forventer ikke en sådan effekt. Det er gjort pænt, meget delikat, det passer perfekt sammen med mine forventninger. Pakket i en stor kasse og i en tæt suedepose med silkeforing. Alle køb fra Amazon gik også til Shipito.

Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream
Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream

Næste, jeg ønskede at købe 2 stoles til sommer-efteråret, og sælgeren på eBay, der allerede havde bestilt et tørklæde for et par år siden – bare en anden farve, så gik alt glat (jeg bestilte levering direkte til København). Derfor, og nu bestilt, ikke forventer nogen problemer. Sælgeren blandt andet tilbød gratis levering i USA. Jeg valgte det. Men det var mærkeligt: ​​ordren gik gennem Paypal, hvilket gav mig fragtomkostningerne i USA på $ 8, med forudsætningen var at komme til Shipito hurtigere i 2 dage.

Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream

Hvilket for mig var absolut ikke nødvendigt. Jeg klagede ikke til sælgeren. Og jeg besluttede at glemme denne overfladiske ske med tjære. Så var der 2 af mine påmindelser om, at det ville være dejligt at sætte svar på min positive feedback og feedback for mig. Og også en automatisk åbnet klime om manglende betaling af disse tørklæder, selvom jeg betalte dem straks ved køb. Jeg havde lidt nervøs i korrespondancen med sælgeren. Som resultat heraf sluttede alt til min fordel, sælgeren tog påstanden. Og fordi det viste sig, er alt ikke meget glat – sælgeren bør ikke anbefale, måske. Umiddelbart vil jeg sige, at alle ovennævnte pakker blev leveret til Shipito, omgrupperet i en kasse, sendt af USPS og modtaget af mig i posten i 2,5 uger.

Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream
Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream

Og så – et par ord om smykker: Jeg har længe søgt en perlekæde af perler. På bekostning af kunstige perler, såvel som meget dyre perler med stor diameter, fandt jeg en masse oplysninger. På Ebay besluttede jeg at vælge lige hvad jeg kan lide til en rimelig pris. Jeg fandt en sælger fra Kina – perler Akoya ferskvand, lås – hvidguld.

Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream

Perler er ikke store, men glansen er fremragende; virkelig kunne lide farverne. Vurdering af sælgeren gav ikke anledning til tvivl. Har købt straks 2 tråde: i lyse toner (hvid, fersken, pink, lavendel) og i mørke toner (guld, chokolade, bronze, hindbær).

Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream

Forsendelse – Kinas mail med sporing (standard, ikke EMC), pakken var 3,5 uger, selv om jeg allerede var indstillet til 5-6, dømme efter anmeldelser på internettet om arbejdet i Kinas mail. Hver halskæde var i en organza håndtaske og omhyggeligt pakket i 5 pimply poser med luft (det vil sige 5 pakker emballage blev opnået) + almindeligt pakket pakke af pakken.

Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream

Og perlerne selv var nøjagtigt som i billederne. Og farverne ser så usædvanlige ud, de perler synes ægte. Jeg er tilfreds med sælgeren på 110%, selvom det er smykker. For to tråde i alt, $ 60 + $ 40 + $ 11 (levering) = $ 111. Sælgerens butik: fufa66.

Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream
Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream
Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream
Den Escada parfume, smykker, tandpasta, fonde stream

Skriv en kommentar