Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein

Under arbejdet er der ingen blokering, men jeg fortsætter med at beskrive køb, som for nylig akkumulerede en hel del. Gaver jeg har længe været vant til at erhverve ikke her, hvor jeg bor, og denne gang spurgte jeg mig selv, hvad jeg skulle give min søster i 30 år. På en eller anden måde plukket hun selv et ur på de steder, og jeg bemærkede, at hun kunne lide Michael Kors MK5145 i hvid. Hun sagde, at vi har meget dyre, men her er priserne behagelige. Godt, mit problem blev løst af sig selv. Jeg købte, uden at tænke på Amazon, betalt for alt som sædvanligt med et betalingskort fra Sberbank, Visa i rubler, koster $ 140 med gratis levering til speditøren, nu ser jeg lidt dyrere ud end stål. Det var meget bekvemt, at der i beskrivelsen var et billede med et ur på hånden, du kan straks forstå, hvordan de vil se ud. Uret er meget massivt, tungt, det ser ikke godt ud på et lille håndtag, men min søsters hånd er af mellemstørrelse, det var fremragende. Der var en masse spænding og squeal, med en gave tilfreds. Meget godt håndværk, silikone armbånd, diameter på ca. 4 cm. Beskrivelsen viste også, at de er velegnede selv til dykning på en dybde på 100 m, har ikke oplevet, jeg tror, ​​at det heller ikke søsteren vil. Der var ikke tid til at være opmærksom på, hvor de blev lavet, men jeg tror det som normalt i Kina. De kom i den originale kasse af Michael Kors og inkluderede et garantikort.

Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein

Et andet ur blev købt på mange af Amazon.coms favorit til min kæreste, hun valgte sig selv, og jeg blev som regel spurgt, alt checke ind. Casio BA-111 Baby-G ure i blid pink farve koster $ 105, dette er med tillæg for skat. Nu for et par dollars er de billigere på stedet. Det er ikke første gang jeg bestiller Casio ure, alt er værdigt og korrekt. Vi kom i en branded box med instruktioner, en masse af alle funktioner: automatisk skift til sommeren / vinteren, LED-baggrundsbelysning, verdens tid 29 tidszoner, 5 typer vækkeur, nedtællingstimer, automatisk kalender (programmeret til 2099), 12/24 timers formater og så videre. Ligesom Michael Kors watch er vandmodstanden op til 100 m, gummistroppen. For mig er en kvindes hånd også for tungt udseende, men mesteren er en mester.

Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein

Skærmbillede fra webstedet Amazon.com

Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein

Jeg gennemgår jævnligt gennem ebay.com tilbud til Pandora vedhæng (jeg vil ikke fortælle dem, der ikke ved hvad det er på forummet nok oplysninger). Besluttet denne gang for at købe en brugt, eller rettere viste det sig, at hun vandt. Budet var min eneste, sælgeren Ithaca Smykker, en lille privatperson. Modellen “pink heart” nr. 791052CPZ med zirconium for $ 30 og levering til forwarder $ 2,99 mod den nye pris $ 65 (som angivet af sælgeren) og vores 3950 rubler. Besparelse er indlysende. Jeg er meget tilfreds med købet, suspensionen kom i en sædvanlig boblepose. Tidligere købte jeg et par stykker. Jeg tog et billede på min hånd, undskyld for ikke helt god kvalitet.

Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein

Skærmbillede fra eBay.com

Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein

Skærmbillede fra siden Pandora.com

Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein

For nylig har mine venner genopfyldt familien, og endelig er reparationen i en ny lejlighed afsluttet. Ved disse to lejligheder blev jeg inviteret til dem og selvfølgelig havde jeg brug for en gave. Og nu på stedet for lukket salg Zulily.com på øjnene fik jeg salget af de smukke rammer af Cupecoy Design til et børnelokale. Jeg bestilte et par stykker på en gang, og samtidig tog jeg en kjole til en niece. Så koster billedrammen $ 13 og $ 26, en af ​​dem, hvilket er dyrere, en musikalsk, for 4 billeder med et vridningselement. Der var en anden kupon til en rabat på $ 10, så ordren kostede lidt mindre. Rammerne er fremragende, tunge, med fotobag fixatorer, fløjlbetræk, lavet i Kina. Nybagte forældre var tilfredse, alt var velegnet til interiøret. Forsøgte at lave en video til post her i rapporten, men hun blev pakket og helt glemt, så kun billedet.

Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein

Skærmbillede fra siden Zulily.com

Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein

En anden ven bestilte flanneller af mærket Calvin Klein, bare løbe til stranden. Vi har en sådan stand i indkøbscentret omkring 3500 rubler, og på Amazon købt for kun $ 20 med gratis levering til speditøren. Vi tog størrelse 9 på vores 39, der er et mærkevare metal logo, lavet i Kina. Almindelig spanking uden overskydende, men betaler for dem så mange penge, som de spørger om os, dette, hvis ikke uhøfligt, er urimeligt. Men før, da jeg gik forbi Calvin Klöins afdelinger, så jeg på vinduerne og disse vanvittige priser og troede, at det var et meget højt mærke. Nu har jeg en helt anden mening.

Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein

Skærmbillede fra Amazon.com hjemmeside

Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein
Dame Michael Kors ure og Casio, Pandora vedhæng, klip-klappere Calvin Klein

Skriv en kommentar