Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch

Mens jeg læste mine kollegaers rapporter, tænkte jeg et stykke tid, men så modnede jeg stadig, før jeg købte iPhone 4, i det hvide hus, som min kone havde anmodet om så længe. Jeg overtalte hende til at acceptere Blackberry Bold 9900, som jeg kan lide meget, men Apples magnetisme viste sig at være stærkere, og dens præferencer er ikke ændret. Gaven skulle præsenteres af nytår, men købet blev foretaget på forhånd. Meget succesfuldt vandt den “fabrikslåsede” kommunikator i det krævede hvide tilfælde, med en hukommelseskapacitet på 16 Gb til 580 $, fra en solid sælger. Direkte levering med forsikring koster $ 65. Pakken kom overraskende hurtigt, den var stadig den første oktober i USA og den 13. på torsdag modtog jeg det i København. Dette er mærkeligt, fordi de fleste af mine andre pakker sendt inklusive EMC er skamløst forsinket. Med levering vendte cirkus. Kureren ankom, gav mig en lille pakke, forståeligt nok, før jeg underskriver – jeg åbner den. Om mig selv bemærker jeg med tilfredshed, at toldvæsenet ikke åbnet pakken. Og jeg finder ud af i iPhone-pakken, men den 3. generation, i et sort tilfælde, uden en kasse. Gardinet. I en stille følelsesløshed slukker jeg luften med min mund som en fisk fra et akvarium og oversætter mine øjne fra telefonen til kureren og ryggen. Så ser jeg på adressen på pakken, som jeg rev, og jeg ser, at den står for København, min gade, men huset er anderledes, og modtageren er mig slet ikke! Jeg går til kureren, som chattede muntert på telefonen og ignorerede mig og satte sin adresse under hans næse. Han hænger ikke op, ser lang tid og tager billeder af sine store øjne, tager min pakke, telefon og løber af uden at kommentere. Kan du forestille mig min reaktion? Jeg huskede ikke engang adressen fra pakken. Jeg ringer kureren – det er travlt. Fem minutter senere blev interfonen tapet igen. Finalen var glad. Kureren blev bare forvirret, viser det sig. Denne gang bragte de min pakke, som var trygt og sikkert. Kommunikatoren i kassen var til stede og endda tændt, uden genopladning. I mere end en uge lå han på et hemmeligt sted, jeg formåede at sætte det på et nyt operativsystem iOS 5, en flok spil fra Apple Store, og så logisk tænkte, at “iron rusts” og præsenteres på forhånd. Kone …. glad med et ord.

Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch

Communicators Apple iPhone på eBay (USA)

Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch
Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch

Den mest behagelige gave til mit hjerte forberedte jeg en kollega til arbejde. Det er ikke sket i lang tid at du ser, og det er en skam at give noget. Præsentér en simpel brandy briller Riedel, med Amazon.com og en flaske af min favorit brandy Martell VSOP Medaillon, som jeg fangede for nylig i Duty Free i den tyrkiske Dalaman. Skønhed er utroligt. Briller anmodes direkte om i hånden. Jeg forventer ikke engang en luksus. At drikke dårlig cognac fra dem er en mauve, det er indlysende. Svære at modstå og vente på ferien, selv om jeg allerede bestilte to sæt briller. Fremstillet i Tyskland.

Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch
Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch

For det nye år forberedte jeg også en betydelig levering af Villeroy & Boch briller fra franske Garden serien, som jeg købte om sommeren på Amazon.com. Gennem speditøren modtog så mange som 7 kasser, i hver af 4 stykker. Jeg valgte forskellige, for ikke at gentage mig selv. Hvem de vil blive præsenteret for – er endnu ikke kommet op, fordi scenariet ændres konstant. Kopper er meget smukke, selvom “lavet i Kina”. Jeg kan godt lide at lave nyttige gaver.

Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch
Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch
Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch
Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch
Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch
Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch
Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch
Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch
Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch
Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch
Communicator Apple iPhone 4 i hvid beklædning, Riedel glas og Villeroy & Boch

Skriv en kommentar