Bærbare multifunktionelle LED-lampe iEGrow i øko-stil Amazon.com

Normalt er jeg for doven til at skrive rapporter, men i dette tilfælde overstyrer jeg mig selv, fordi sagen er værd. For et par måneder siden var jeg ivrig efter at finde en bærbar lygte til mit barn. Jeg var på udkig efter den mest mobile og funktionelle enhed – så det kunne let hentes på den anden tier i sengen og bruges som en behagelig natlampe og ligge på gulvet for at læse og male med et behageligt baggrundsbelysning. Jeg kom over denne lampe – IEGrow Dimmable LED Skrivebordslampe 1W.

Bærbare multifunktionelle LED-lampe iEGrow i øko-stil Amazon.com

Skærmbillede fra webstedet Amazon.com Billederne ser rigtig godt ud, prisen er også ved at røre – nu tegne $ 13.99, men jeg købte for $ 9,99. I betragtning af luftleverancen til Danmark koster lampen omkring $ 12 – lidt for sådan en sjov og funktionel gizmo, tror jeg. Cashback søgte efter Topcashback.com, men på det tidspunkt blev der ikke tilbudt noget til kategorien “For Home”. Mine indtryk – en utrolig bekvem enhed! Pedicle “stilk” bøjer let i alle retninger – i hvert enkelt tilfælde er det muligt at anvende lampen så komfortabelt som muligt, hvilket styrer lyset præcis, hvor det er nødvendigt. Benet er ikke “plasticine”: når der bøjes, bliver advarselsklik lyder hørt, så det er usandsynligt, at barnet igen bøjer det og binder det i knuder.

Bærbare multifunktionelle LED-lampe iEGrow i øko-stil Amazon.com

Lampen er praktisk talt vægtløs, men meget stabil (velkalibreret tyngdekraft) – uanset hvordan du bøjer “stilken”, opretholder den balance. Opladninger fra USB (ledningen går i det komplette sæt), 40-60 minutter er tilstrækkelig til fuld opladning, så 2-3 uger kan lampen bruges uden begrænsninger. Siden begyndelsen af ​​februar opladede jeg kun lampen en gang for et par uger siden. Til optagelse / deenergering på sokkel er berøringsnøglen lavet – meget blød og lydhør. Det er også designet til at justere niveauet af belysning. Lampen har tre tilstande: et natlys (svagt lys), et arbejdslampe og en sådan mellemliggende version. Som en bekvem bonus har stativet en lomme til blyantpenne og andre små ting.

Bærbare multifunktionelle LED-lampe iEGrow i øko-stil Amazon.com

Generelt set for ergonomi og bekvemmelighed sætter jeg fem med et plus. Lampens eneste minus – Arbejdslyset kunne være lidt lysere, men det er en subjektiv opfattelse. Som praksis viser, kan en sådan lampe i en stor familie ikke gøre det, fordi vi allerede har naturlige slagsmål blandt børnene, ingen lygter og nocturnles og stod ikke i nærheden. Og som en lille gave er en ideel mulighed. Derfor bestilte jeg et par flere lamper – pink og igen grøn. Og jeg tror, ​​det er ikke den sidste sådan ordre. På påskeforretningen er den for øvrigt igen udstillet til $ 9,99.

Skriv en kommentar