At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Alle køb, der er beskrevet i denne rapport, blev betalt af Uralsibs Visa-debetkort og sendt til speditørens lager – Pochtoy.com. En dag i den kolde vinter en af ​​de varme sommerdage, så gennem temaet gode forslag, så regelmæssigt påfyldning dem, så jeg en meget smuk rygsæk af det ukendte mærke Herschel Supply Co. Prisen var også meget høj. Selv om jeg ikke bærer rygsække i hverdagen, havde jeg ikke planer om at købe den, men den ene fik mig til hook. På arbejde fra tid til anden skal jeg rejse på forretningsrejser, ofte med bus, snarere end med tog. Normalt rejser jeg med en rejsetaske Eddie Bauer, som jeg købte for flere år siden på det officielle site med en god rabat på $ 15. Alle er glade for posen, undtagen en, den har ikke en fast bund, såkaldt. pakningsbar, så når den er tom eller halvt tom, bliver den til en uforståelig ting. Og når den er fuld og tung, er det svært at skifte det fra hånd til hånd, især om vinteren. Nogen kan sige: “Mand, hvad har du travlt med, køb dig selv en taske med hjul og bekymre dig ikke.” Til hvilket jeg vil svare med en fast “Nej”, fordi med en sådan taske vil regulatoren ikke lade mig ind i bussen, og selv om den gør det, passer den ikke under sædet. Og jeg kan ikke lide at tage den i bagage af to grunde. Den første er, at jeg ikke kontrollerer det, og det kan sætte nogle store kufferter og knuse noget værdifuldt. Den anden grund er uvilligheden til at stå i kø ved ankomsten, venter og leder efter din bagage. Det var en retrætsmodel med en minimumspris på omkring $ 70. På ebay.com var det ikke meget bedre – det var ikke billigere. Dimensioner arrangeret, tk. tilfreds størrelsen af ​​håndbagage, som ifølge reglerne for personbefordring ikke må overstige 120 cm i summen af ​​tre målinger. Jeg ventede, formentlig i et par måneder, at se om priserne ville ændre sig og hvordan. Men der var ingen håndgribelige behagelige ændringer, og jeg besluttede at søge efter en anden model af samme mærke. Søgningen førte mig til Retreat-modellen, med en lidt mindre størrelse, men prisen var også lavere. På Amazon fandt jeg et tilbud fra Amazon Warehouse, hvor en rygsæk blev tilbudt i staten, der blev brugt som ny, sælgeren var selv Amazon. Jeg var dybest set klar til at betale denne pris. Jeg besluttede at gå på ebay, der blev også solgt det samme, men på auktionen, hvor jeg besluttede at deltage. Staten blev opført som “new, without tags”, det blev præciseret i beskrivelsen, at den blev solgt uden ekstern emballage. Generelt fandt miraklet ikke sted, den vindende auktion fandt sted, men til en pris, der var næsten den samme som på Amazon, selv et par titus cent dyrere J.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Skærmbillede fra ebay.com Beløbet inklusive levering til lageret var 48,53 dollar. Pakken fra lageret igen sendt via Boksberry. Denne gang modtog jeg pakken, og jeg blev meget overrasket da jeg blev bragt til levering af varer ganske fladt kasse, en tykkelse på 8-9 centimeter. Først da huskede jeg, at der var en rygsæk og et venligt ord takkede pakkerne Pochtoy.com, som ikke foldede det flere gange, men sætte det som det er.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Den første tanke, der besøgte mit hoved efter at jeg havde taget en rygsæk – den er mindre end min taske, så noget der behøves i det kan ikke passe ind, hvilket viste sig for første gang blev det brugt: paraplyen og hoodiesne passer ikke længere, vi måtte tage en ekstra pakke. Rygsæk, selvfølgelig cool, jeg kunne virkelig godt lide. Stropperne, der dækker rygsæk, er ikke læder, men det blev angivet i oplysningerne, og jeg var klar til det, selvom jeg ikke havde forventet, at de ville være blanke på bagsiden, der lignede et laklæder. Rygsæk på magneten er fastgjort, spænde udfører mere dekorativ funktion, men samtidig giver den mulighed for at forlænge eller forkorte remmen afhængigt af rygsækets fylde.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Der var et minus af disse magneter i bussen, det er svært at lukke dem i mørket ved berøring, jeg minder dig om, rygsækken er under dine fødder. Det lader til at man ved alle, hvor man skal hen til, og magneten klikker ikke.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Indvendigt er der to rum: en hoved og en anden lomme til en bærbar computer, det forhindrer mig kun og tager plads J. Skulderremme er reguleret, kan du nemt justere dem til deres højde. Fremstillet i Kina er rygsækmaterialet polyester.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Fandt i sine bakker for et år siden, han skulle rapportere længe, ​​men det fungerede ikke. Nu er der lidt tid – korrekt. Det skete så, at jeg hver dag vælger polo med korte ærmer. Jeg kan ikke engang huske på, hvordan det skete, men jeg har ikke købt mig en skjorte med kort ærme i 6,5 år med online shopping. Selvom nej, jeg lyver, huskede jeg stadig købt. En endda slidt undertiden nu, en anden jeg spurgte min far. Men jeg har allerede polo stykker 5-6. Min favorit er Brooks Brothers, men nu handler det ikke om ham, men om det amerikanske mærke Abercrombie & Fitch, eller snarere sin budgetgren, firmaet Hollister. Brand logo, hvis nogen ikke ved det – mågen. Mærket er mere rettet mod unge, næsten alle de jeans, som Hollister laver, er skinnet, ofte indsnævret. Men jeg valgte min egen polo. Jeg ønskede først og fremmest hvid, fordi Jeg havde ikke den farve endnu. Søgningen blev foretaget på ebay, tk. der er mange sælgere der sælger dette mærke. Men interessante forslag kom ikke på tværs: da er indskriften på hele brystet noget andet ikke egnet, kan jeg ikke huske det. Og nu kom jeg over en polo, sat til salg af sælgere med et normalt ry. Sand farve er ikke hvid som jeg ville have, men rød eller endda skarlagen. Besluttede at deltage og vandt. Jeg har ikke lavet et screenshot lige efter købet, men jeg løser mine køb, så jeg kiggede på prisen, jeg vandt for $ 16.58. Som for mig – en meget god pris. Dem, der ikke tror, ​​kan gå til Ibei).

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Størrelsen tog M, fordi Amerikanske mærker er som regel større i størrelse. Det kom lige rigtigt. Materialet er meget blødt, blødere end Brooks Brothers, men den indre stemme tyder på, at slidstyrken bliver lavere. Kvaliteten af ​​skræddersyning er anstændig, der er ingen klæbende tråde. Stofmateriale er 100% bomuld, syet i Vietnam. Konklusion: Til en sådan pris er det muligt og nødvendigt at tage.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Forresten sender den officielle butik direkte til Danmark, nogle gange er der gode tilbud, når du køber for mere end 75 dollars, er levering til Rusland GRATIS. Hvis jeg ikke tager fejl, skal du sende enten Boxberry eller CPCR. Billeder viste sig ikke meget, den nærmeste farve, hvor fotkal en knap, dvs. poloen er lys skarlagen.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Et andet sidste års køb er en smuk Brooks Brothers polo til en søn, rystede i den nyeste kopi på Amazon.com for kun $ 10.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Skærmbillede fra webstedet Amazon.com

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Skærmbillede fra webstedet amazon.com Amazon, hvad angår opbevaring af oplysninger om køb, godt udført, i modsætning til Ebay. Du kan til enhver tid se, hvad du har købt og til hvilken pris. Da jeg tog størrelse S, indså jeg, at det ville være lidt for stort, men siden begyndelsen af ​​de varme dage i år bærer den allerede.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Kvaliteten af ​​Brooks Brothers er igen blevet bekræftet, den er konsekvent høj. Fabric pique, tæt, behagelig til kroppen. Hver knap har en gravering med navnet på mærket. Det er ikke helt klart, hvad Fleece betyder i samlingens navn, men det er lavet af 100% bomuld.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

For mig selv, for en måned siden på auktionen klarte Ebay.com næsten for ingenting at købe en ny, meget smuk polo Brooks Brothers. Sælgeren er en privat erhvervsdrivende, men der var ingen negativer, det syntes intuitivt for mig pålideligt. Smuk bred flerfarvet, næsten gradient, strimler straks mig, størrelsen var min, ligesom de fleste amerikanske mærker, tager jeg mig selv M. De overraskende satser var nok, men polo gik til mig for $ 12,5, godt, bare en ferie! Selv om jeg var klar til at betale omkring tyve. (screenshots)

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Skærmbillede fra ebay.com

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Skærmbillede fra ebay.com Ved modtagelsen blev alt bekræftet: sælgeren – godt udført, polo er ny, ikke slidt, fantastisk smuk. Allerede sætte det på jobbet, og som de skriver i mange Amazon-anmeldelser “fik mange komplimenter”. Sandt nok vendte et par mennesker først til en hvid krave, som jeg på en eller anden måde ikke var særlig opmærksom på. Interessant nok, under kraven er der en speciel sløjfe, sandsynligvis at hænge, ​​men jeg har på en eller anden måde vænnet mig til at gøre det på mine skuldre.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Desuden fandt jeg en meget interessant løsning, som indtil dette øjeblik ikke mødtes i polo. Disse er ventilationshuller under armene. Det ser ud til, at alt er simpelt, men af ​​en eller anden grund er der ikke mange, der har sådan. Måske blev det opfundet for nylig, og snart vil de fremstå i flertallet.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Knapperne lukkes med en rem, så de ikke er synlige, når de knapes. Polo fra kollektionen af ​​Red Fleece, som forstås af skaberne – et mysterium. Syet i Kina fra 100% bomuld. Men jeg opgav ikke håbet om at købe en hvid eller let polo og formue, endelig smilede hun på mig. Ved salg af en groove-kat-central-sælger med omfattende salgserfaring og næsten fremragende ry blev flere forskellige poler fra Michael Michael Kors lagt i forskellige størrelser. Ja, det er ikke den første linje, men materialets sammensætning, som omfatter 77% af hør og 23% bomuld, jeg kunne lide så meget, at jeg hurtigt opladede snigskytteren og kun kunne vente. Og min indsats fungerede, jeg formåede at vinde for $ 15,5, plus $ 4,95 til levering. Der var ingen specielle handler, kun tre spil.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Skærmbillede fra ebay.com

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Skærmbillede fra ebay.com Farve hvid med gråblå striber, størrelse M. Ja, poloen selv er ikke så farverig, den ser nebrosko ud, men hvor cool er det! Først, meget let, sandsynligvis gange 2 lettere Brooks Brothers. For det andet, og det følger af den første, meget subtile og næsten gennemsigtige, føles det næsten ikke på kroppen. Gik det på gaden ved en temperatur på 34 ° C, bare fantastisk. For at være ærlig, forventede jeg ikke dette. Vask er endnu ikke udsat, men jeg vil vaske det ved 30 ° C, måske bruger jeg hurtigvaskning i 30 minutter.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

Syet i Kina. Prisen på butikken er $ 80. Knapper ligner metal, naturligvis med mærkegravering, ellers kunne det ikke være.

At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo
At købe en rygsæk, Herschel Supply og forskellige mænd og børn Polo

mmmmgggg-taxheachanli1976 Jeg forudser kun et problem, det er sværhedsgraden at slippe af med rynker, når man stryger, fordi hør, meget vanskeligt at materiale. Mest sandsynligt er strygning nemmere, når gulvet har tørret. Generelt anbefales købet klart.

Skriv en kommentar