Apple iPhone 4, 4S og tablet iPad 2. Køb på eBay.com

Jeg vil fortælle lidt om mine seneste opkøb. Der er ikke mange af dem i år, men hvad! Lige efter nytårsferien, på et tidspunkt, vurderede situationen, anerkendte jeg stadig den arkaiske karakter af min Nokia E75 og tog en vanskelig, men ædru beslutning om at opdatere den. Hvad skal du opdatere? Der var ingen spørgsmål: ja selvfølgelig på iPhone! På den tid var smartphone til den nye 4S-model allerede på markedet, men jeg har grundigt undersøgt anmeldelserne og sammenlignet 4 og 4S konkluderet, at jeg ville gøre det rigtige ved at stoppe ved første. Forskellen i kapaciteter, faktisk for mig ubetydelig, men $ 300 i pris, på dette tidspunkt, dette indtryk produceret. Jeg var ikke klar til at betale et sådant beløb for modemets S-præfiks. Hurtigt fundet en god sælger fra USA, på eBay.com, sender til Danmark. Der er godt, der er ingen mangler i tilbud. Nå, jeg købte fra ham en “fire” med 16 GB hukommelse, for $ 500, betale en anden $ 60 for levering af USPS EMC. Så er alt klart: Betalt, sendt, modtaget en måned senere. Selvfølgelig måtte jeg være nervøs – jeg var bange for at blive stjålet. Men alt kom i ét stykke.

Apple iPhone 4, 4S og tablet iPad 2. Køb på eBay.com

Helt ærligt, jeg var ikke en fan af Apple og betragtede populariteten af ​​enhederne i dette firma bare en hyldest til mode. Plus, et dygtigt reklamebureau. Men efter at have købt min første iPhone, er bekvemmeligheden og funktionaliteten værdsat. Jeg kan endda sige, at jeg blev fan. Som du ved, kommer appetit med at spise. Kig på mit legetøj, tre måneder senere, krævede min kone det samme, og barnet tilføjede straks deres egne vilkår – iPad tablet. Jeg var nødt til at tænke over det. Som følge heraf forkedede jeg for en ny model af smartphone – iPhone 4S med 16 GB hukommelse til 660 $ og købte fra samme sælger en tablet iPad 2 Wi-Fi med 32 GB hukommelse til 550 USD. Forsendelse USPS EMC koster $ 85. Pakken kom om tre uger. Nerver, der er stærkt slidt ud, er at under forsendelsen af ​​pakken af ​​en eller anden grund ændres vægten til “0”. Hvorfor kunne ingen fortælle mig klart. Men alt var helt, pakken blev ikke åbnet, smartphone og tabletterne var i forseglede pakker. Familien er stadig en ferie. Til den bærbare er næsten ikke sidde ned. Et barn tegneserie ser udelukkende ud fra tabletten. Ja, og vi værdsat, at køb på nettet er meget mere behageligt liggende på sofaen eller endda i badet.

Apple iPhone 4, 4S og tablet iPad 2. Køb på eBay.com
Apple iPhone 4, 4S og tablet iPad 2. Køb på eBay.com

Smartphones Apple iPhone på eBay (USA)

Apple iPhone 4, 4S og tablet iPad 2. Køb på eBay.com
Apple iPhone 4, 4S og tablet iPad 2. Køb på eBay.com
Apple iPhone 4, 4S og tablet iPad 2. Køb på eBay.com
Apple iPhone 4, 4S og tablet iPad 2. Køb på eBay.com

Tabletter Apple iPad på eBay (USA)

Apple iPhone 4, 4S og tablet iPad 2. Køb på eBay.com
Apple iPhone 4, 4S og tablet iPad 2. Køb på eBay.com
Apple iPhone 4, 4S og tablet iPad 2. Køb på eBay.com
Apple iPhone 4, 4S og tablet iPad 2. Køb på eBay.com

Skriv en kommentar